چهره جدید THQ

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
این مقاله در مجله شماره 232 سایت Game Informer چاپ شده است.
================================================

Jason_Rubin_004.jpg

پس از سازماندهی مجدد بر تمرکز بر روی عناوین اصلی، کمپانی THQ، بنیان گزار Naughty Dog، آقای Jason Rubin را برای نظارت بر انتشار بازی ها، فروش بازی ها و تولیدات به این کمپانی آورد.
در این مقاله ما با آقای Rubin گفتگویی پیرامون نقش جدید خود در این کمپانی و نقشه هایش برای آینده انجام داده ایم.

================================================

Game informer: این اتفاق چگونه رخ داد؟ آیا THQ به نزد شما آمد و یا شما به نزد آنها رفتید؟

Rubin: مدیر عامل شرکت، اقای Brian Farrell من را دعوت کرد و از من خواست که نگاهی به تمام تیم ها و ویژگی ها آن ها بیندازم و به او بگویم که در این مورد چه نظری دارم. ما خیلی وقت است که یکدیگر را میشناسیم. پس من این کار را انجام دادم. من رفتم و هر تیم را ملاقات کردم. پروژه های در دست ساخت واقعا عالی بودن و فکر میکنم که تیم های داخلی واقعا پتانسیل صعود و پیشرفت را دارند. تیم های خارجی در دنیای متفاوت تری زندگی میکنن. آنها خود کفا هستند. بنابراین آنها کارهای مربوط به خود را دارند اما تیم های داخلی استعداد و پتانسیل بالایی دارند . من میخوام کمک کنم که این استعداد ها شکوفا شود.

Game informer: اهداف بلند مدت و کوتاه مدت شما در THQ چه خواهند بود؟

Rubin: اهداف کوتاه مدت من این هستند که مطمئن شوم تیم ها، آنچه را که برای ساخت بازی های مطئمن و درست لازم دارند را، داشته باشند و همچنین مطمئن شوم که بازی های درستی در دست تولید هستند و اهداف بلند مدت من این هست که بر روی بازی های کوچکتر تمرکز کنم و آنها را بهتر کنم.

Game informer: شما در مورد وضعیت کنونی THQ چه فکری میکنید؟ آیا چیزی هست که شما بخواهید از دیگاه اصلی Danny Bilson تغییر بدهید؟

Rubin: دیدگاه Danny واقعا خوب بود. THQ مثل یه کشتی هست و من تصمیم دارم که آن را هدایت کنم. پروژه های زیادی از قبیل Darksiders II رو به اتمام است. بازی فوق العاده ای هست و من کاری نمیتوانم برای بهتر شدن آن انجام دهم.
مسئله فقط زمان هست. برخی از عناوین دیگر ممکن است دچار تغییرات جزئی شوند.
با نگاه کردن به نمونه کارهای انجام شده، باید بگویم که فکر میکنم ما تعداد لازم تیم های سازنده را در اختیار داریم اما سوال اینجاست که کدام یک از این تیم ها ویژگی مورد انتظار ما را دارند؟ در بسیاری از موارد، به عنوان مثال Vigil، باید بدانیم که عنوان بعدی که آنها باید به عهده بگیرند چه خواهد بود.

Game informer: عنوان دیگری که Vigil در حال کار بر روی آن بود، چیزی نبود جز Warhammer 40,000. بازی که از یک MMO به یک Single-Player تغییر پیدا کرد. آیا این بازی همچنان در دست توسعه است؟

Rubin: همانجور که در حال حاضر هم عنوان شده، این بازی همچنان در دست توسعه است.

Game informer: عنوان دیگری که با مشکل موجه شد، Devil's Third بود. وضعیت آن چگونه خواهد بود؟

Rubin: این عنوان در حال حاضر تحت نظر THQ نیست.

Game informer: درمورد Insane،Homefront 2 و پروژه Turtle Rock چه اخباری در دست است؟

Rubin: در حال حاضر، Insane در دست ساخت هست. این مورد درباره Homefront 2 نیز صدق میکند. من این رو بازی کردم. عالی هست. بازی Turtle Rock هم همچنان روند خود را طی میکند. من آن افراد و کارهایشان را دوست دارم.

Game informer: در طول E3 مشخص شد که EA تمام حقوق سری بازی های UFC را در دست گرفته است. همچنین THQ اعلام کرد که جمعی از کارکنانش را از استودیوی San Diego اخراج کرده است. جریان چیست؟

Rubin: استودیو همچنان باز است اما ما پروژه ای برای آنها نداریم. در حال حاضر آنها تحت اشتغال THQ هستند. ما در تلاشیم که برای آنها نیز برنامه هایی داشته باشیم. اما در مورد UFC، آن قبل از زمان من بود. اما THQ کاملا نسبت به اینکه انتقال حقوق یک بازی به EA تا چه حد تاثیر گزار هست، آگاه بود و این به نفع THQ بود.
THQ با این کار بودجه ای به دست آورد و این مسئله موجب شد که ما در این کمپانی به عملکرد بازی های گذشته این شرکت نگاهی بیندازیم. آخرین عنوان این سری امتیاز 86 گرفت و حتی به اندازه ای که میبایست، فروش نکرد. به همین خاطر، THQ به این فکر افتاد که شاید این کمپانی زمینه خوبی برای این سری نباشد. دادن امتیاز این سری به شرکتی که عناوین قوی ورزشی را در کارنامه دارد، یک موفقیت برای همه خواهد بود.

Game informer: کمپانی THQ مدت هاست که عنوانی با امتیاز 90 در کارنامه نداشته است. شما چگونه میخواهید باعث افزایش نمرات بازی های خود بشوید در حالی که قادر نیستید با بازار فروش و بودجه های توسعه بعضی از رقبای خود همانند EA و Activision، رقابت کنید؟

Rubin: اجازه بدید تا از امتیازات بگذریم. به طور کلی،شما چگونه میخواهید با بازی هایی موفق شوید که Call Of Duty، GTA و یا Assassin's Creed نیستند؟ همیشه رقابتی برای ساخت بهترین یا بدترین بازی وجود داشته است. اگر شما به عنوان یک گیمر وارد یک فروشگاه شوید و یک بازی 120 میلیون دلاری را در کنار یک بازی 30 میلیون دلاری ببینید و بدانید که بودجه ای 80 میلیون دلاری برای حمایت از بازی 120 میلیون دلاری وجود داشته است، قطعا شما همان بازی را از قفسه بر میدارید.
پس برای THQ واقعا سخت بود که وارد عرصه رقابت با این عناوین بزرگ شود.
علاوه بر این، من فکر میکنم که THQ میل به گسترش دارد و قصد داریم با انجام کارهایی، بفهمیم که چه چیزی جواب میدهد. با توجه به اندازه THQ، این بهترین راه حل ممکن نیست. اگر شما نگاهی به بازی های Naughty Dog بیندازید، که میتونم بگم که در اندازه سری COD نیست (از نظر فروش) ولی با این حال بازی های فوق العاده ای با امتیازات عالی دارد، فکر میکنم که ما میتوانیم در این قابت شرکت کنیم.

با گذشت زمان، کمپانی به آن چیزی که ما در PC های پیشرفته امروزی میبینیم نزدیک تر میشود. اگر شما نگاهی به بازی هایی همانند Portal بیندازید، میبینید که این یک بازی فوق العاده هست و صد البته یک COD یا GTA نیست!
اگر شما نگاهی به عناوینی همچون World of Tanks و یا League of Legends بیندازید، خواهید فهمید که این بازی ها در سطح گرافیکی رقابت نمیکنند.

اولین قسمت از سری بازی Company Of Heroes، که امتیازات 90 به بالا گرفته بود، توسط Relic، یکی از استودیوهای داخلی ما ساخته شده بود. این یک بازی با بیشترین امتیازات در سبک RTS بود. اینکه چرا تا کنون دست به خلق ادامه ای بر این عنوان نزده اند، بر من نیز پوشیده است چون من مدت زمان زیادی نیست که به این کمپانی پیوسته ام. میخواهم بگویم که این کمپانی توانایی ساخت بازی های با امتیازات بالای 90 را داراست.

The Volition، افرادی واقعا با استعداد هستند. تحت محدودیت های اعمال شده از نظر بودجه و محدودیت هایی از نظر زمان، باز هم این افراد عنوانی تولید کردند که با اینکه قادر به رقابت با GTA نیست اما این واقعا شگفت انگیز است که ببینیم آنها چه چیزی با آنچه که در اختیار داشته اند، ساخته اند. این تیم به خوبی از نظر مالی تامین شده، به درستی هدایت شده و آزاد هستند که خلق کنند و من معتقدم که آنها توانایی ساخت بازی با امتیازات بالای 90 را دارند.

Vigil، حس یک هنر باورنکردنی. با اطلاعاتی که من از ساخت بازی هایی با امتیاز بالای 90 دارم، معتقدم که این تیم نیز توانایی انجام این کار را دارد. دیگر استودیوهای ما در Montreal قادر به ساخت بازی هایی با امتیاز بالای 90 هستند.
در جواب به اینکه چگونه باید یک بازی با میانگین نمرات بالای 90 ساخت باید گفت که ما خلاقیت این افراد را پرورش میدهیم و این چیزی است که من به دنبال آن هستم.

Game informer: وقتی که شما به صنعت بازی مینگرید، چه چیزی باعث میشود که هیجان زده شوید؟

Rubin: چیزی که من را هیجان زده میکند این است که این صنعت در حال گسترده شدن است. من فکر میکنم که این هم برای این صنعت و هم برای گیمر ها خوب است.

منبع

آخرین ویرایش:
اولین قسمت از سری بازی Company Of Heroes، که امتیازات 90 به بالا گرفته بود، توسط Relic، یکی از استودیوهای داخلی ما ساخته شده بود. این یک بازی با بیشترین امتیازات در سبک RTS بود. اینکه چرا تا کنون دست به خلق ادامه ای بر این عنوان نزده اند، بر من نیز پوشیده است چون من مدت زمان زیادی نیست که به این کمپانی پیوسته ام. میخواهم بگویم که این کمپانی توانایی ساخت بازی های با امتیازات بالای 90 را داراست.

بر ما نیز پوشیده است، مردیم تا بالاخره ساختنش ...

Game informer: در طول E3 مشخص شد که EA تمام حقوق سری بازی های UFC را در دست گرفته است. همچنین THQ اعلام کرد که جمعی از کارکنانش را از استودیوی San Diego اخراج کرده است. جریان چیست؟

Rubin: استودیو همچنان باز است اما ما پروژه ای برای آنها نداریم. در حال حاضر آنها تحت اشتغال THQ هستند. ما در تلاشیم که برای آنها نیز برنامه هایی داشته باشیم. اما در مورد UFC، آن قبل از زمان من بود. اما THQ کاملا نسبت به اینکه انتقال حقوق یک بازی به EA تا چه حد تاثیر گزار هست، آگاه بود و این به نفع THQ بود.
افسوس! EA ی MMA ساخت چندان جالب نبود و ب یک سال نکشید در سرورهای آنلاین رو هم بست! حالا دیگه امتیاز UFC رو هم بهش فروختن(اضافه شد ب آرشیو لیسانس های EAکه ذره ای لیاقتشونو نداره از جمله لیسانس پورشه) ! فاتحه UFC رو هم باید خواند!

قبل از هر چیز تشکر بابت ترجمه عالی پست یک. واقعا یه لایک کمش بود.
00678815189025062617.gif

در مورد استخدام ایشون هم، ایول، به نظر تغییر خوبی میاد و از حرف هایی که زدند هم به نظر میاد به اوضاع مسلط هستند و با شرایط و بازی های THQ آشنایی دارند واقعا. فقط امیدوارم چون توی Naughty Dog بودند نیان بگن همه بازی ها رو باید انحصاری سونی کنید! :دی

THQ به هیچ وجه اوضاعش به اون خرابی که یه عده تصور می کنند نیست و 4-3 تا عنوان بزرگی که توی راه دارند از قبیل Company of Heroes 2 و Metro: Last Light و Darksiders 2 قطعا فروش خیلی بالایی خواهند داشت که پایانی خواهد بود بر تمام این مسخره بازی های اخیر توی سایت های خبری گیم.

در هر صورت به افتخار یکی از معدود شرکت هایی که بازی های متفاوتی تولید می کنه و حتی بازی های محبوب و پرفروشش رو به قول معروف Milk نمی کنه و هر سال یه نسخه عین نسخه قبلی ازشون بیرون نمیده...
clap.gif

THQ مگه هنوز وجود داره?:d
بیشین بینیم با! :دی

شما که با این اوتارتون باید عاشق Company of Heroes باشید که! یه چند تا از بچه ها که عقاید و اوتارهای این جوری دارند CoH رو خیلی دوست دارند، چون با دقت خیلی بالا سربازها و اسلحه های سبک و سنگین آلمانی جنگ جهانی دوم رو نمایش داده و میشه با گروه های آلمانی هم توش بازی کرد.
German.gif

هنوز بطور کامل منحل نشده.:d
ایضا تو هم بیشین بینیم با!
23mptea.gif

metro:last night نمایش فوق العاده ای داشته و اون قدر قدرتمند ظاهر شده که طرفداران نا امید رزیدنت اویل رو هم به خودش جذب کنه.
منتظر مشت محکم این بازی به اول شخص های "مقوا" هم خواهیم بود!:>

در حال حاضر، Insane در دست ساخت هست.
فکر می کردم رسما این عنوان رو فراموش کردن! خیالم راحت شد! خیلی منتظرم ببینم دل تورو برامون چه تجربه ی ناب دیگه ای تدارک دیده! (Absolutly Love All of His Movies, Spacially Pan's Lybrinth )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or