چهار عنوان Need for Speed توسط EA معرفي شدند !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

شركت EA اعلام كرد با وجود اخراج بيشتر خدمه EA Black Box باز هم سري NFS ساخته خواهد شد. اين شركت امرزو چهار بازي Need for Speed را تاييد كرد.

Need for Speed: Shift اولين عنوان هست كه توسط Slightly Mad Studios سازنده GT Legends و GTR 2 كار كرده است ساخته خواهد شد. همانند دو بازي قبلي اين استوديو اين بازي يك بازي كاملا شبيه سازي شده است. اين بازي با همكاري Michael Mann از EA Black Box و Patrick Soderlund مسئول بخش اروپا EA ساخته خواهد شد. اين عنوان چه از لحاظ شبيه سازي ماشين و چه رفتار هاي راننده يك بازي شبيه سازي كامل است. اين بازي براي PC , X360 , PS3 , PSP ساخته مي شود.

ss_preview_Shift_BrandRelease_Jan23.jpg.jpg

Need for Speed: Nitro يك بازي ساده است و بيشتر بر روي جنبه هاي Fun و اركيد مانند تاكيد دارد. اين بازي توسط EA Montreal ساخته خواهد شد و تا حدودي شبيه NFS هاي قبلي است. اين بازي از يك سبك بصري خاص استفاده مي كند. اين بازي به طور انحصاري براي Wii و DS ساخته خواهد شد.

Need for Speed: World Online يك بازي انلاين مجاني است كه توسط EA Black Box و EA's online studio در سنگاپور به طور مشترك براي PC ساخته خواهد شد. اين بازي قرار است در تابستان در اسيا و در صورت موفقيت ان در زمستان 2009 به صورا جهاني عرضه شود. EA قبل از اين و شش سال پيش بازي Motor City Online را عرضه كرده بود و حالا بعد از شش سال به اين سبك مسابقات انلاين محض برگشته است.

Need for Speed: Nitro و Need for Speed: Shift در پاييز امسال عرضه خواهند شد. همچنين Keith Munro مسئول بخش بازار يابي EA اعلام كرده است كه EA Black Box در حال ساخت يك عنوان اكشن در اين مجموعه است كه بعد ها اطلاعات ان را فاش خواهد كرد. اين بازي قرار است همانند NFS هاي قبلي به صورت مسابقات خياباني باشد.
.......................
همچنين EA اعلام كرد كه Need for Speed Undercover تا به حال 940 هزار نسخه فروخته است اين در حاليست كه Need for Speed : Pro Street 2.1 ميليون نسخه , Need for Speed Carbon حدود 3.1 ميليون , Need for Speed Most Wanted بيش از 3.9 ميليون و Need for Speed Underground 2' بيش از 4.5 ميليون نسخه فروخته بودند

مثل اینکه میخوان برای همه سلیقه ای در سبک racing یه عنوان از NFS ارائه بدن ولی اگه ایندفعه دیگه فروش پایین باشه مطمئنن لطمه ی بزرگی به EA میخوره!

نمیدونم چرا هر روز که میگذره نفرتم نسبت به ea بیشتر میشه...! این بازیم که شبیه grid کردن :sick:... اگه قرار باشه بازی واقع گرایانه بشه خوب میریم به codemasters التماس میکنیم ... Nfs جذابیتش به واقعی نبودنشه ...

این بازیم که شبیه grid کردن :sick:...

شما بغیر از یک عکس از NFS:Shift چیزه دیگه ای دیدی؟!!(حداقل بذارین یه دو سه تا عکس دیگه بدن بیرون بعد بیان اظهار نظر بفرمایین).

حتی اگه(اگه)شبیه GRID هم باشه فعلآ برای اظهار نظر زوده.

سياستگذاري EA واقعا بسيار عالي رو به رشد هست و احتمال زياد اين عنوان NFS بسيار عالي از آب در مياد.

ببينيد EA چقدر اعتماد به نفس داره كه با وجود غولي به نام Grid مي خواد وارد اين سبك بشه!.

سياستگذاري EA واقعا بسيار عالي رو به رشد هست و احتمال زياد اين عنوان NFS بسيار عالي از آب در مياد.
درسته سیاست گذاریه خوبی دارن اما استادیویی که NFS رو میسازه افتضاحه و امکان نداره روزی NFS به موفقیتهای قدیمی برگرده (فکر کنم EA BIG میسازدش)

نمیدونم چرا همه میگن شماره آخر این بازی افتضاحه...
درسته قابل مقایسه با دیگر شماره هاش نیود ولی چون نقد کننده ها میگن بد بود شما نباید بگید بده...
من که تا آخرش رفتم و کلی حال کردم...بوگاتی ویرون روندم:d
در هر صورت فکر کنم باز هم مثله شماره های قبلی Undeground نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or