چهارمین کاراکتر مرموز مورتال کامبت مشخص شد

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
35842.gif

خونسردی خودتان را حفظ کنید. درست است. همونطور که در عکس مشاهده میکنید کاراکتر چهارم و مرموز که تا کنون فقط او را با یک سایه و چند علامت سوال میدیدم کسی نیست جز Freddy Kruger.

در جریان نمایشگاه Comic Con آقای Ed Boon این کاراکتر را تایید کرد. به احتمال زیاد این کار اصلا به مزاج طرفداران خوش نخواهد آمد. این DLC برای 9 آگوست در نظر گرفته شده است.

حالا سوالی که در ذهن همه ایجاد می شود این است که آیا این کاراکتر پایان کار DLC این بازی است؟ باید صبر کنیم.

ویدئویی از این کاراکتر را میتوانید در منبع مشاهده کنید.

منبع

اولین کامنت رو خودم بدم.

فقط میخوام الان با هرچی که در توان دارم کلمو بکوبم به دیوار :(( آخه کسی نیست به این اد بوون احمق بگه این چه کاری بود کردی آخه. الان مدت هاست داریم احتمالات رو در نظر میگیریم که از کاراکتر های قدیمی کی میاد بعد اینجوری میاری فردی رو میچپونی تو بازی. بابا جمعش کن بساتتو :((

اولین کامنت رو خودم بدم.

فقط میخوام الان با هرچی که در توان دارم کلمو بکوبم به دیوار :(( آخه کسی نیست به این اد بوون احمق بگه این چه کاری بود کردی آخه. الان مدت هاست داریم احتمالات رو در نظر میگیریم که از کاراکتر های قدیمی کی میاد بعد اینجوری میاری فردی رو میچپونی تو بازی. بابا جمعش کن بساتتو :((
کلا هرچی اعتبار بدست آورده بود این بازی تاحالا با اینکار از بین رفت. توی کله این اد بون بجای مغز از ... پر شده)x)xفردا هم میاد حتما میگه jason هم میزاریم بیعقل)x

نمیدونم والا. من فقط تو این فیلم دیدمش. شاید کتابی‌ چیزی داره.:d
ولی‌ فیلم‌های اولیهA nightmare عالی‌ بودن.:d
توي سري اين فيلمها بوده !!
ياد نيست ديگه چي ديدم ازش
ولي ده پونزده سال پيش يه ماسكشو داشتم :d
--------------------------------------------------
ديسكگرافيشه :
Films A Nightmare on Elm Street (1984) • Freddy's RevengeDream WarriorsThe Dream MasterThe Dream ChildFreddy's DeadNew NightmareFreddy vs. Jason (soundtrackscore) • A Nightmare on Elm Street (2010)

توي سري اين فيلمها بوده !!
ياد نيست ديگه چي ديدم ازش
ولي ده پونزده سال پيش يه ماسكشو داشتم :d
--------------------------------------------------
ديسكگرافيشه :
Films A Nightmare on Elm Street (1984) • Freddy's RevengeDream WarriorsThe Dream MasterThe Dream ChildFreddy's DeadNew NightmareFreddy vs. Jason (soundtrackscore) • A Nightmare on Elm Street (2010)
اونا همشون زیر مجموعه همین فیلم هستن.:d
من آخرش نفهمیدم این چطور می‌تونه بره تو خواب مردم. باید بازم بشینم فیلمارو ببینم:d.
ولی‌ از وجودش توMk استقبال نمی‌کنیم.:(

حالا نمیدونم شاید برای ماها زیاد آشنایی نداره. خیلی ها تو کامنت هایی که دادن کف کردن اما خیلی ها هم مثل ماها حالشون بد شده.

یه کامنت جالب دیدم که نوشته بود از فردا شروع کنید نئو و مامور اسمیت و ... رو هم از ماتریکس بیارین چون حداقل پتانسیلشون بیشتر از اینه. :|

حالا نمیدونم شاید برای ماها زیاد آشنایی نداره. خیلی ها تو کامنت هایی که دادن کف کردن اما خیلی ها هم مثل ماها حالشون بد شده.

یه کامنت جالب دیدم که نوشته بود از فردا شروع کنید نئو و مامور اسمیت و ... رو هم از ماتریکس بیارین چون حداقل پتانسیلشون بیشتر از اینه. :|
از این دیوانه بون بعید نیست. حداقل میخواد بیاره یک آدم حسابی بیاره من که الان اعصابم سر این قضیه بشدت خراب شد)x

اونا همشون زیر مجموعه همین فیلم هستن.:d
من آخرش نفهمیدم این چطور می‌تونه بره تو خواب مردم. باید بازم بشینم فیلمارو ببینم:d.
ولی‌ از وجودش توMk استقبال نمی‌کنیم.:(

از این دیوانه بون بعید نیست. حداقل میخواد بیاره یک آدم حسابی بیاره من که الان اعصابم سر این قضیه بشدت خراب شد)x

حقيقتش من ويديو رو ديدم !!
بد از اب در نيومده !!
مسئله اينجاست اين بازي از نظر كاراكتر غني ترين بازي فايتينگه !!
احتياجي نداره ادم جديد وارد كنه !!!
اونم اينطوري !!
خيلي ها هستند كه طرفداران منتظرشونن !!
شايد حدود 40 تا ديگه كاراكتر هست براي وارد كردن !!

حقيقتش من ويديو رو ديدم !!
بد از اب در نيومده !!
مسئله اينجاست اين بازي از نظر كاراكتر غني ترين بازي فايتينگه !!
احتياجي نداره ادم جديد وارد كنه !!!
اونم اينطوري !!
خيلي ها هستند كه طرفداران منتظرشونن !!
شايد حدود 40 تا ديگه كاراكتر هست براي وارد كردن !!
منم الان دیدم.دقیقا مسئله همینجاست که کلی کاراکتر بهتر پیدا میشه که داخل خود mk هستند و اگه قراره جدید باشه و از این نوع خوب میتونست ولورین رو مثلا بیاره که چنگال هم داشته باشه یا یکی بهتر.

منم الان دیدم.دقیقا مسئله همینجاست که کلی کاراکتر بهتر پیدا میشه که داخل خود mk هستند و اگه قراره جدید باشه و از این نوع خوب میتونست ولورین رو مثلا بیاره که چنگال هم داشته باشه یا یکی بهتر.
وولورين كه توي مارول هست !!! :d
عمرا نمياوردنش به اون خاطر !!
در ضمن يه چيزي بايد باشه با تم اين وحشت كامبت بخونه !!
ولي من بازم معتقدم كاراكتر زياد داشتن خودشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or