چند عنوان بازی اورجینال XbOx

fmirdamadi

کاربر سایت
Rating - 100%
3   0   0
چند تا بازی اورجینال xBoX برای فروش میزارم هرکی خواست پیغام بده و پوله پست با خودمه
1))
Gears Of War 3
2 تا کدم روشه استفاده نشده
یکیش ماله کاراکتره Adam Fenix
یکیشم ماله Weapon skins که 5 تا تفنگه
49000
45000

2))
Forza 3& Alen Wake
این بازی یه پکه دبله که هر دو بازی با هم توشه
69000
65000

3))
Mortal Kombat
همراه کد add-on
69000
65000

4))
PES10
39000
35000

5))
FIFA10
39000
35000

6))
Fight Night Champion
اینم کدش روش هست
49000
45000

7))
Triple Pack:limbo/Trials HD/Splosion MAN
اینم 2 تا کد روشه یه 2روز گلده و یکی دیگش 160 پوینت
69000
65000

8))
NFS:Hot Pursuit LIMITED EDITION
اینم کد فعال کردن EA روش هست
59000
55000

9))
F1 2010
49000
45000

10))
Blur
59000
55000

اگه بازی کینکت اورجینال داشتید من میخرم

این بازی های ps3 هم اگه دارید میخرم ازتون
carnival island
BF3
gta iv 2 epsode
mw3
nfs:the run
pes 12
fifa 12

من در خدمتم
((اقایون قیمت ها تخفیف خوردن))

Attachments

• 06052012581.jpg
    06052012581.jpg
    89.4 KB · مشاهده: 51
  • 06052012580.jpg
    06052012580.jpg
    55.3 KB · مشاهده: 51
  • 06052012579.jpg
    06052012579.jpg
    134.1 KB · مشاهده: 54
  • 06052012578.jpg
    06052012578.jpg
    123.4 KB · مشاهده: 71
آخرین ویرایش:
مشکل این بازیا چیه یکیشم کسی نمیگیره حتی یه p.m هم نگرفتم
جدا مشکل چیه بگید تا منم باخبر شم

قیمتا خیلی بالاس.من خودم ریچ دیدم بنده خدا میداد بیست تومن:d.بتل3 همراه با کد نداری؟
یا کدا رو جدا نمیفروشی؟

قیمتا خیلی بالاس.من خودم ریچ دیدم بنده خدا میداد بیست تومن:d.بتل3 همراه با کد نداری؟
یا کدا رو جدا نمیفروشی؟[/QUOTEنه کد جدا نمیدم

داداش يكم قيمت اينارو بكاه فروش ميره
اون forza 3 و mortal kombat رو آخرش چند ميدى؟
اخه نو هست اینا بخدا
یدونشم تو دستگاه نرفته واسه همین کداش هم استفاده نشده فقط پلمپ نداره بعدم اون فورزا دو تا بازیه همین قیمت خیلی خوبه براش
الان اخه بازی نو مثل مورتال ۸۰/۹۰تومنی هست اینا هم نو هست حالا چون پلمپ نداره انقدر میدم ولی به خدا نو نو بازیا

سلام دوست عزیز
ببخشید
یه سوال دارم من الان دستگاهم lt نیست non هست و آخرین داشبورد و بازی که کردم مال mortal kombat هست .
این رو میدونم که اگه الان بخوام به ال تی 3 آپدیت کنم باید همه بازیها رو دوباره از اول با پچ ال تی 3 تهیه کنم ولی یه سوال اینکه اگه من geow 3 را ارجینال تهیه کنم و با هاش داشبورد را آپدیت و سپس بازیش کنم بعد باز هم بازیهای قدیمی برام اجرا نمیشن؟
یا یه حالت دیگه اینکه وقتی به ال تی 3 آپدیت کنم اگه برم بازی ارجینال تهیه کنم بازی ارجینال هم اجرا نمیشه یا بازی ارجینال روی هر آپدیت ال تی اجرا میشه ؟

سلام دوست عزیز
ببخشید
یه سوال دارم من الان دستگاهم lt نیست non هست و آخرین داشبورد و بازی که کردم مال mortal kombat هست .
این رو میدونم که اگه الان بخوام به ال تی 3 آپدیت کنم باید همه بازیها رو دوباره از اول با پچ ال تی 3 تهیه کنم ولی یه سوال اینکه اگه من geow 3 را ارجینال تهیه کنم و با هاش داشبورد را آپدیت و سپس بازیش کنم بعد باز هم بازیهای قدیمی برام اجرا نمیشن؟
یا یه حالت دیگه اینکه وقتی به ال تی 3 آپدیت کنم اگه برم بازی ارجینال تهیه کنم بازی ارجینال هم اجرا نمیشه یا بازی ارجینال روی هر آپدیت ال تی اجرا میشه ؟
نه این پچ های مختلف التی سه و دو ماله بازی های کپی هست که دردسر درست کرده بازی اورجینال مشکلی پیش نمیاره و همیشه اجرا میشه
و اینکه اگه اپدیت بشه به ال تی سه بازی های کپی شما که پچ ال تی دو داشته رو دیگه نمیتونید بازی کنید مگه پچ ال تی سه باشه بازیات یا بازیتون اوریج باشه;):d

---------- نوشته در 10:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:55 PM ارسال شده بود ----------

بالاس پرچم....

نه این پچ های مختلف التی سه و دو ماله بازی های کپی هست که دردسر درست کرده بازی اورجینال مشکلی پیش نمیاره و همیشه اجرا میشه
و اینکه اگه اپدیت بشه به ال تی سه بازی های کپی شما که پچ ال تی دو داشته رو دیگه نمیتونید بازی کنید مگه پچ ال تی سه باشه بازیات یا بازیتون اوریج باشه;):d

---------- نوشته در 10:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:55 PM ارسال شده بود ----------

بالاس پرچم....
ممنون دوست عزیز
اگه قسمت اول سوالم هم جواب بدی ممنون میشم :
((یه سوال دارم من الان دستگاهم lt نیست non هست و آخرین داشبورد و بازی که کردم مال mortal kombat هست .
این رو میدونم که اگه الان بخوام به ال تی 3 آپدیت کنم باید همه بازیها رو دوباره از اول با پچ ال تی 3 تهیه کنم ولی یه سوال اینکه اگه من geow 3 را ارجینال تهیه کنم و با هاش داشبورد را آپدیت و سپس بازیش کنم بعد باز هم بازیهای قدیمی برام اجرا نمیشن؟ ))

ممنون دوست عزیز
اگه قسمت اول سوالم هم جواب بدی ممنون میشم :
((یه سوال دارم من الان دستگاهم lt نیست non هست و آخرین داشبورد و بازی که کردم مال mortal kombat هست .
این رو میدونم که اگه الان بخوام به ال تی 3 آپدیت کنم باید همه بازیها رو دوباره از اول با پچ ال تی 3 تهیه کنم ولی یه سوال اینکه اگه من geow 3 را ارجینال تهیه کنم و با هاش داشبورد را آپدیت و سپس بازیش کنم بعد باز هم بازیهای قدیمی برام اجرا نمیشن؟ ))
گفتم اکه به ال تی سه اپدیت کنید بازی هایی که پچ ال تی دو داره نمیشه بازی کرد ولی فکر کنم چون اون بازیای شما قدیمیه و این پچ ها رو نداره احتمالا بشه بازی کرد اونا رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or