چند تصوير مهيج ! از Cod4 نسخه Ps3

Gartall

کاربر سایت
به اين ميگن يه بازي همه منظوره . AA هم خدا را شكر در بهترين حالت قرار داره .

01.jpg

http://bp0.blogger.com/_qGtGl4NFC8s/Ryc9OxC0tYI/AAAAAAAAH1o/JGmfDFDwBtI/s1600-h/01.jpg
02.jpg

http://bp1.blogger.com/_qGtGl4NFC8s/Ryc9PBC0tZI/AAAAAAAAH1w/bf50EIoJPrM/s1600/02.jpg
03.jpg

http://bp2.blogger.com/_qGtGl4NFC8s/Ryc9PRC0taI/AAAAAAAAH14/kxFvWiR4hrQ/s1600-h/03.jpg

لينكها را زيرش قرار دادم اگه باز نديدي بريد اينجا :
http://gameplanets.blogspot.com/2007/10/new-call-of-duty-4-ps3-retail-screens.html

آخرین ویرایش:
یا علی مدد:eek:.اگر اینو گذاشتی تو دستگاه همونجا تب میکنه:biggrin1:.توصیه میشه قرص تب بر و وسایل پاشویه رو کنار دستگاه اماده داشته باشید:cheesygri:baby:

از نظر من این بازی بهترین گرافیک و گیم پلی رو در pc داره . نسخه کنسول ps3 هم از نظر گرافیکی به نسخه pc نمیرسه !
شما درست میفرمایید خداروشکر شما با pc تون بازی می کنید ما با ps3 و 360 فقط خداکنه نسخه 360 هم همین باشه بدون کم و کاستی که ماهم نریم اورجینال بگیریم.:biggrin1:

رضا جان الان من ميخواستم بزارم كه تو گذاشتي .
زضا هنوز حرفي كه گفتي يادمه در مورد cod4 يادته كه ;) بزار چند روزي بگذره همه ميفهمن .
به جان خودم خيلي خداست كساني كه دست كم ميگرفتن بيان ببينن .
من شخصا خودم بهترين عنوان گرافيكي سال را cod4 ميدونم حقشه .
تصاوير مهيج و شگفت انگيزه خيلي واقعي اصلا ادم فكر ميكنه تو خود جنگه متحير كننده هستند .
اون هليكوپتر را نگاه يا ابولفضل ! سايه زني ها تو اوج يك بازي رايانه ايست .
خارق العاده گفتن هم براش كمه .
والا منكه تا حالا بهترين تصاويراز اين بازي را روي ps3 ديدم هم از pc شاختر هست هم xbox360 حالا ممكنه چند روزه ديگه از xbox360 هم تصاوير بزارن تا مقايسه كرد ولي تا حالا ps3 خيلي بهتر به نظر مياد .

من هم کاملا با نظر شما موافقم . به نظر من هم احتمالش خیلی خیلی زیاده که بهترین عنوان در سال 2007 بشه . حالا گرافیک و صداگذاری و ... به کنار . گیم پلیش خیلی جذابه . من هم COD 4 Multi Player Beta رو بازی کردم و هم دموی PC این بازی رو . به نظر من گیم پلی این بازی واقعا ناب .
به نظر من هم تو این عکسها گرافیک PS3 بیشتر از 360 دیده میشه ( با اینکه 360 , LP هست اما من فکر کنم این بازی تو PS3 بهتر دیده خواهد شد ( از لحاظ گرافیک ) ) . اما در کل گرافیک این بازی در PC حرف اول رو میزنه ;) .

اما به نظر من گرافيك هردو نسخه Ps3 و 360 با هم فرق نداره من آخرين تريلر هاي منتشر شده از اين بازي كه (نسخه 360) گرافيكش فوق العاده بود و الان اين تصاوير از نسخه Ps3 تفاوت خاصي نداره با 360 ! و حتي به نظر من نسخه 360 با توجه به تريلر هايي كه من ديدم و با اين تصاوير مقايسه كردم از Ps3 بهتره ! البته اين نظر من هست !

360 , ps3 فن های عزیز من هر دو تریلر بازی را دیدم خیلی کم با هم تفاوت دارن طوری که به چشم نمیاد پس نیاین بگین اps3 از 360 یا برعکس بهتر هستند تفاوت بسیار چشمگیری دارن .

360 , ps3 فن های عزیز من هر دو تریلر بازی را دیدم خیلی کم با هم تفاوت دارن طوری که به چشم نمیاد پس نیاین بگین اps3 از 360 یا برعکس بهتر هستند تفاوت بسیار چشمگیری دارن .

لطفا دیگه من رو PS3Fan یا 360Fan خطاب نکن ;) .
ممنون .
بابت اف تاپیک شرمنده .

لطفا دیگه من رو PS3Fan یا 360Fan خطاب نکن ;) .
ممنون .
بابت اف تاپیک شرمنده .

( اسمتم نمیدونم ) من کلی گفتم :eek::eek: کجای حرفم گفتم شما فن هستی ( اما من بمیرم مگه فن نیستی :biggrin1::biggrin1: )
یادمه قبلا عکسهای مقایسه ای گذاشته بودن که در آن از هر لحاظ ps3 برتر بود . اما بعضی از فنهای ps3 ( که خودم یک فن ps3 هستم که کل شما جمع شوید به گرد من نمیرسید ) میگفتند که نه این کلی هست و این حرفها . اما اگه بازی همانطوری که در گیم پلی دموها نشون میداد باشه تفاوتی ندارند و هر دو یک نمره میگیرند . اون عکسها بخاطر اینکه داشتند روی ps3 تمرکز میکردند تا به موقع حاضر بشه بوده و دوستان فکر کرده بودند که هر دو تصویر نهایی بوده ( یعنی در اصل روی 360 هنوز کارها تمام نشده بوده ) :-"
قابل توجه فنهای عزیز از جمله رضا :biggrin1: ( شوخی )

مگه فن نیستی؟

فن کنسول خیر ...

( اسمتم نمیدونم ) من کلی گفتم :eek::eek: کجای حرفم گفتم شما فن هستی ( اما من بمیرم مگه فن نیستی :biggrin1::biggrin1: )
یادمه قبلا عکسهای مقایسه ای گذاشته بودن که در آن از هر لحاظ ps3 برتر بود . اما بعضی از فنهای ps3 ( که خودم یک فن ps3 هستم که کل شما جمع شوید به گرد من نمیرسید ) میگفتند که نه این کلی هست و این حرفها . اما اگه بازی همانطوری که در گیم پلی دموها نشون میداد باشه تفاوتی ندارند و هر دو یک نمره میگیرند . اون عکسها بخاطر اینکه داشتند روی ps3 تمرکز میکردند تا به موقع حاضر بشه بوده و دوستان فکر کرده بودند که هر دو تصویر نهایی بوده ( یعنی در اصل روی 360 هنوز کارها تمام نشده بوده ) :-"
قابل توجه فنهای عزیز از جمله رضا :biggrin1: ( شوخی )

حالا من هم کلی گفتم .
خوشم نمیاد که کسی به من بگه FANBOY . حالا در هر زمینه که میخواد باشه .
بهتره این بحث هم دیگه ادامه ندیم چون تاپیک بیش از حد منحرف میشه ;) .
ممنون .

درسته منم خارج از بحث نگفتم حالا بگذریم. جدا این تصاویر از خود بازی هست . آخه گرافیکش از زمین تا زیر زمین با دمویی که دیدم متفاوته . /:) من که اولین نفرم که میگیرم .

مگه فن نیستی؟

( اسمتم نمیدونم ) من کلی گفتم کجای حرفم گفتم شما فن هستی ( اما من بمیرم مگه فن نیستی )

:nospam::spam::ontopic:

اصلا شماها برای چی میاین همین جوری از رو هوا میگید فلان کس فن بوی هست!
اینجا که از همه بدتر اومدید به مهدی میگید فن بوی واقعا مایه خجالته دیگه نبینم تکرار بشه ها!!

دیگه Spam ممنوع!

هنوز عکسهای درست و حسابی از 360 نیومده(عکسهایی مثل عکسهای ps3 صفحه ی قبل) بزارین بیاد بعد مقایسه کنید این حرفهایی هم هر دو طرف میزنن چرت هست فقط یکم صبر کنید....

هنوز عکسهای درست و حسابی از 360 نیومده(عکسهایی مثل عکسهای ps3 صفحه ی قبل) بزارین بیاد بعد مقایسه کنید این حرفهایی هم هر دو طرف میزنن چرت هست فقط یکم صبر کنید....

عزیز من تریلر هر دورا دیدم تفاوت خاصی ندیدم اما دو ماه پیش بالا هم توضیح دادم که خودمو کشتم توضیح دادم بعد بهزاد به من میگه اسپم نده بالا رو بخونی متوجه میشی . :biggrin1:

آخرین ویرایش:
عزیز من دوهای هر دورا دیدم تفاوت خاصی ندیدم اما دو ماه پیش بالا هم توضیح دادم که خودمو کشتم توضیح دادم بعد بهزاد به من میگه اسپم نده بالا رو بخونی متوجه میشی . :biggrin1:

دمو یا تریلر؟

چون دمو قابل بازی این عنوان فقط برای PC منتشر شد و در هیج جای دنیا برای هیچ سایتی دمو قابل بازی برای X360 , PS3 عرضه نشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or