چند بازی PS3 هنوز رونمايی نشده اند!

SaDrA-HhH

Loyal Member
andrewhouse.jpg

چند بازی PS3 هنوز رونمايی نشده اند!

رييس SCEE آقای andrew house گفته استکه: ما هنوز بازيهای بيشتری برای رونمائی داريم و مطمئن باشيد امسlل يک سال پر بار برای برند Play Station خواهد بود.

او در انتها ميگويد: ما در gamescom بازيهايی مثل inFAMOUS2,killzone 3,sorcery,GT5,resistance 3 و R&C All 4 one را به شما نشان داديم آما هنوز چند بازی ديگر مانده است.

حتماً TGS آشکار کننده خيلی از اين ابهامات خواهد بود!
منظور از چند بازی ديگر چيست؟ Syphon F.ilter,Jack and daxter يا Uncharted 3? يا حتی نسخه جديد MGS!

من که فقط منتظر Jack & Daxter هستم! :d همینو بدن به 10 تا آنچارتد میارزه! :d
باز تو کودک درونت زنده شد :d بی صبرانه منتظر U3 هستیم :d به قول ماکان(البته با کمی تغییر) sony show U3 and my life yours :d
با وجود Resistance 3 که به احتمال زیاد برای اواخر 2011 در نظر گرفته شده احتمال رونمایی و عرضه U3 در 2011 خیلی ضعیف میشه.
ممکنه که R3 بره برای تعطیلات آخر سال(کریسمس) و U3 (به تاریخ خودمون:d) اواخر شهریور یا اوایل مهر عرضه بشه که این جوری یه 3 ماهی فاصله بینشون میوفته :d

آخرین ویرایش:
من که فقط منتظر Jack & Daxter هستم! همینو بدن به 10 تا آنچارتد میارزه!

شدیم دوتا!:دی البته این بازی رو عملا تایید شده باید دونست چون خود ND امد گفت براشون افت داره این نسل یه J&D نسازن!:دی

بابا مگه میشه این نسل Syphon Fil-ter نداشته باشه !؟ اون Jak & Dexter هم خواسته ی همه ی ماست ! اما قبل از همه ی اینها یه Collection HD از Team ICO بهترین خبر برای منه .

یه سوال چرا اکثرا خودتون رو معطوف به یه بازی کردین:d ؟(خودمم جزوشون:d) تو عنوان تاپیک گفته چند تا بازی ! یه دفعه شاید بازی جدید GG رو هم یه اسمی یا طرحی ازش نشون دادن ! :d
تو مگه FF7 از PSN نخریدی؟ برو بخر دیگه!
احتمالا منظورشون remake اش بوده ! :d

شدیم دوتا!:biggrin1: البته این بازی رو عملا تایید شده باید دونست چون خود ND امد گفت براشون افت داره این نسل یه J&D نسازن!:biggrin1:

شدیم سه تا:dفقط منتظرم اسمی از جک بیاد همه بچه ها کوبیده مهمون من:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or