SHAHAB DRAGON
کاربر سایت
یه سوال فنی !!!! هر بازی میکنی صدا ها و افکت ها صدا از اسپیکر ویموت پخش میشه برنامه یا راهی هست بشه با اسپیکر ویموت موزیک پخش کرد؟؟؟
ایشون میخوان از دسته به عنوان موزیک پلیر استفاده کنن که ایده ی خوبیه ولی
کیفیت خیلی پایینه حالا مونو هم هست به کنار
من که چیزی ندیدم
فدات مرسی ایده بود که به ذهنم رسیدهببخشید چه ربطی داشتایشون میخوان از دسته به عنوان موزیک پلیر استفاده کنن که ایده ی خوبیه ولیکیفیت خیلی پایینه حالا مونو هم هست به کنارمن که چیزی ندیدم
بازي فان كه ريمن و ربيدز ها خوبن
ادونچر هم كه البته فكر كنم بازي كردي زلداهان
در كل اينا رو بگير:
Mad world
zelda
no more heroes
red steel
Resident evil
harvest moon
coduit
mario
dk
last story
Xeno blade
Trauma center
گیم پلیشون شبیه ولی یکی نیستdk مثل بازی برای سوپر نینتندوه یا فرق داره؟ آخه فقط برای سوپر نینتندشو بازی کردم
گیم پلیشون شبیه ولی یکی نیست
گیم پلی در واقع همون روش بازی و کنترل اونه.گیم پلی یعنی چی :d
آخرین کنسول هایی که داشتم سگا جنسیس و سوپر نینتندو بود دیگه خانواده نذاشتن کنسولی بخرم الان بعد از سال ها میخوام یه کنسول جدید بخرم که بخاطر خاطرات wii که برای نینتندو بود انتخاب کردم
تو این سایت عضو شدم چند روز پیش تا اطلاعات کامل از این کنسول بگیرم بعد بخرم اما کسی نیست جواب بده اصلا قیمت wii دست دوم چند هست؟ از کجا باید بخرم؟
بازی ها wii از کجا بخرم؟
گیم پلی در واقع همون روش بازی و کنترل اونه.
خوب کاری کردی خیلی از بازیای اون کنسولارو هم میشه رو وی بازی کرد فقط دسته کلاسیک و یا گیمکیوب می خواد
قیمت وی دست دو حدود 350 ایناست و از فروم ها و سایت های خرید و فروش دست دوم میشه خریدشون یا همین بازار سنتر اگه باشه(گفتن اسم ممنوعه)(pm بدید میگم بهتون)
بازیهای وی هم معمولا دانلود میکنم من برای خرید هم یه اقایی بودن تو سایت که الان فکر نمیکنم دیگه فعالیت کنن
دسته کلاسیک خیلی قیمتای مختلفی داره من از 30 تا 120 سراغ دارمممنون
اگه اجرا میکنه خیلی خوب میشه
دسته کلاسیک یا گیم کیوب چند هستن؟
قیمتشم مناسبه خوبه
دانلود نمیتونم بکنم اینترنتم سرعتش خوب نیست باید بخرم
دسته کلاسیک خیلی قیمتای مختلفی داره من از 30 تا 120 سراغ دارم
گیم کیوبم از 50 تا 150
ککه پیشنهاد میدم دسته گیمکیوب بگیرید
معمولا همینه.....لوازم جانبی کنسولای نینتندو قیمتشون بالاست.دسته هاش قیمتاش نسبت به هزینه خود wii چقدر زیاده