چندين خبر مرتبط با سري MGS در نمايشگاه Eurogamer Expo

Dark War

کاربر سایت
درود

امروز بازي MGS در نمايشگاه Eurogamer Expo حضور پيدا كرد و اخبار زيادي مرتبط با اين موضوع اعلام شد.

MGS-Ground-Zeroes.jpg

طي خبري اعلام شده است كه Kojima Productions در حال جذب كاركنان جديد براي كار بر روي بخش Online بازي هاي اين استوديو است و اين موضوع رسما تاييد شده است و ممكن است مربوط به Metal Gear Solid: Ground Zeroes يا Metal Gear Solid 5 باشد.
جناب Kojima اعلام كرد كه جذب نيروهاي تازه براي Metal Gear Solid جديد است كه اين مي تواند Metal Gear Solid: Ground Zeroes يا Metal Gear Solid 5 باشد كه البته با توجه به معرفي بازي Metal Gear Solid: Ground Zeroes در اين چند هفته اخير انتظار ميرود كه تمركز در حال حاضر بر روي اين مورد باشد.

بازي MGS امروز در Eurogamer Expo حضور داشت اما هنوز هيچ عكس، فيلم يا تريلري منتشر نشده است كه بتوان به صورت قطعي تصميم گرفت.

منبع

امروز به صورت رسمي اعلام شد كه شخصيت فيلم Metal Gear Solid مرد محبوب سري MGS يعني Solid Snake خواهد بود و از وجود Big Boss در فيلم خبري نيست و اين مطلب از سوي خود Kojima نيز تاييد شده است.

MGS-snake-headshot-600x170.jpg

فيلم The Metal Gear Solid توسط كمپاني بزرگ Sony Pictures منتشر مي شود كه يك امتياز مثبت براي اين فيلم حساب مي شود.
جناب Hideo Kojima امروز در Eurogamer Expo تاكيد كردند كه در ساخت و نويسندگي فيلم هيچ نقشي ندارند و فقط به عنوان هيئت مديره بر اين عنوان نظارت مي كنند كه تنها وجود همين نظارت باعث دلگرمي هر طرفداري مي شود.
طي صحبت هاي جناب Kojima آنها براي اين نقش بازيگر معروف و بزرگ سينماي هاليوود Hugh Jackman را در نظر گرفته بودند اما تصميم خود را عوض كردند و تصميم گرفتند كه يك شخصيت ناشناخته را به عنوان شخصيت اصلي فيلم ( در نقش Solid Snake ) انتخاب كنند.

در پايان جناب Hideo Kojima فرمود:

پيدا كردن ستارگان جديد كار آساني است اميدواريم كه آنها بتوانند نياز ما و مردم را برآورده كنند

منبع

پيروز و موفق باشيد;)

Hugh Jackman از نظر ظاهری خیلی خوب بود برا این نقش. ولی امیدوارم اون بازیگر گمنامی هم که میخوان پیدا کنن کاملا شبیه باشه و از پس این نقش هم بر بیاد.
امیدوارم با سری MGS هم آشنایی کامل داشته باشه اون فرد خوشبخت :دی
ولی کاشکی خود استاد حداقل نویسندگی رو به عهده میگرفت.
اما همین که نظارت داره هم خودش باعث دلگرمیه :دی

این فیلم سینمایی چند ساعت قراره باشه که یه متال گیر از توش در بیاد؟ با محتویات قابل قبول؟
4 ساعت؟ 5 ساعت؟ 6 ساعت؟؟
نکنه میخوان فیلم 2 ساعته ی متالگیر بسازن؟ :-j

Hugh Jackman از نظر ظاهری خیلی خوب بود برا این نقش. ولی امیدوارم اون بازیگر گمنامی هم که میخوان پیدا کنن کاملا شبیه باشه و از پس این نقش هم بر بیاد.
امیدوارم با سری MGS هم آشنایی کامل داشته باشه اون فرد خوشبخت :دی
ولی کاشکی خود استاد حداقل نویسندگی رو به عهده میگرفت.
اما همین که نظارت داره هم خودش باعث دلگرمیه :دی

من يه جا خوندم که بازيگر جديد هنوز معلوم نيست (يعنى کوجيما لو نداده).

معلوم نيست ... شايد يه بازيگر معروف ديگه رو بيارن :-?

ميدم کوجيما توى انتخاب بازيگر حرف نداره پس از اين مورد نگرانى اى ندارم ولى تنها چيزى که برام مهمه اينه که David hayter دوبله شو به عهده بگيره.

من که امیدی به این فیلم ندارم . تمام هنر سری متالگیر این بود که احساساتی رو که به هیچ وجه نمیشه توی فیلم در اورد و توی بازیش به وجود می آورد . ( اون صحنه ی رد شدن اسنیک از مایکروویو هال و یادتون بیاد- یا خیلی قدیمی تر شروع متالگیر 1 و تیتراژ و انتظار برای اتمام تیتراژ تا رسیدن آسانسور ) ترکیبی از صنعت گیم و سینما .

من که امیدی به این فیلم ندارم . تمام هنر سری متالگیر این بود که احساساتی رو که به هیچ وجه نمیشه توی فیلم در اورد و توی بازیش به وجود می آورد . ( اون صحنه ی رد شدن اسنیک از مایکروویو هال و یادتون بیاد- یا خیلی قدیمی تر شروع متالگیر 1 و تیتراژ و انتظار برای اتمام تیتراژ تا رسیدن آسانسور ) ترکیبی از صنعت گیم و سینما .

درسته. معمولا بزرگ هاى صنعت گيم نميتونند تو سينما موفق بشن و برعکس. ولى استثنا هم وجود داره.

مثلا بتمن توى هر دو صنعت موفق بوده (البته اول کميک بوده) و حسى که بازى ايجاد ميکرده فيلم نميتونسته ايجاد کنه در عين حال حسى که فيلم ايجاد ميکرده بازى نميتونسته ايجاد کنه.

پس بياييد اميدوار باشيم و براى موفقيت Metal Gear Movie همگى دست به دعا برداشته و برايش آرزوى موفقيت کنيم :d

منم ته دلم خیلی دوست دارم یه فیلم اقتباسی خوب ببینم . اما باید در نظر بگیریم که بتمن و یکی مثل کریستوفر نولان به اوج رسوند . قبلش تیم برتونم بود . حالا اینجا باید بیان کارو دست یکی بدن که توی سینما جایگاهی مثل کوجیما در صنعت گیم داشته باشه . اگه اینکارو بکنن موفقیت فیلم تضمین شدست

منم ته دلم خیلی دوست دارم یه فیلم اقتباسی خوب ببینم . اما باید در نظر بگیریم که بتمن و یکی مثل کریستوفر نولان به اوج رسوند . قبلش تیم برتونم بود . حالا اینجا باید بیان کارو دست یکی بدن که توی سینما جایگاهی مثل کوجیما در صنعت گیم داشته باشه . اگه اینکارو بکنن موفقیت فیلم تضمین شدست
همین که کوجیما روی روند ساخت نظارت داره برای ما کافیه >:d

به نظرم Christian Bale انتخاب میکردن خیلی خوب بود
خود اسنیکه :d
استاد بابد یه دستی تو فیلم ببره تا فیلم خوب از اب در بیاد /:)

امتیاز ؟!!!!!!!!
همین Sony Picture گند زد تو Residen Evil
خوب هرشركتي بد و خوب داره ولي به هرحال به عنوان يك شركت بزرگ و شناخته شده امتياز مثبت حساب ميشه;)
این فیلم سینمایی چند ساعت قراره باشه که یه متال گیر از توش در بیاد؟ با محتویات قابل قبول؟
4 ساعت؟ 5 ساعت؟ 6 ساعت؟؟
نکنه میخوان فیلم 2 ساعته ی متالگیر بسازن؟ :-j
كوروش سريال نمي خوان بسازن كه:d
به نظرم Christian Bale انتخاب میکردن خیلی خوب بود
اونم خيلي شبيه تو تصوير پايين كاملا واضح هستش

s_5289988_700b.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or