گیتار برای کامپیوتر وجود داره و میشه یه قیمتی بدید؟
و یه سوال دیگه ، یه گیتار بخری برای همه ورژنها کار میکنه دیگه نه؟:confused:
ba arze mazerat farsi nadaram : bara pc guitar hero chizi tolid nakarde vali age bara xbox ya ps3 bekhari are be hame version haye bazi mikhore .
برادر من چند ماهه دنبال یه مغازه میگردم که یه گیتار (حالا Aerosmith , Legend Of Rock , World Tour) داشته باشه ولی نیست ! برای PS3 ریخته ولی برای 360 پیدا نمیشه نمیدونم چرا ! اگه جایی گیر آوردی یه خبری هم به من بده (البته ست کامل نمیخوام. گیتار خالی)
راستشو بخاین من هنوز از این گیتار هیرو چیزی سر در نمیارم اگه میشه یه توضیح جامع از این وسیله به من بدید اگر هم تایپیکی که جواب من داخلش باشه بزارید ممنون میشم
راستشو بخاین من هنوز از این گیتار هیرو چیزی سر در نمیارم اگه میشه یه توضیح جامع از این وسیله به من بدید اگر هم تایپیکی که جواب من داخلش باشه بزارید ممنون میشم
این بازی یک بازی در سبک موزیک و ریتم هست و باید با زدن نت امتیاز بدست بیاری که تا نسخه ی Aerosmith اش می تونی با دسته بازی کنی ولی بعد از اون باید یکی از کنترل های guitar,drum,mic رو تهیه کنی
سلام - من میتونم بازی Guitar Hero Metallica رو مثل GH3 تو XBOX بدون دسته گیتار و با همون دسته خود xbox بازی کنم? دسته گیتار برای کامپیوتر هست! قیمتش چنده؟ ممنون.
میگم این گیتار ها سیم داره؟یعنی مثل گیتار های معمولی باید با سیم بزنیم یا کلیده؟
من زیاد لازم ندارم!می خواستم بدونم بازی هایی مثل Rock Band یا گیتار هیرو آموزش زدن گیتار می دن که جایی به درد بخوره!!
چند مدل داره؟چند هست؟فرقشون چیه!!(برای 360 البته!)
میگم این گیتار ها سیم داره؟یعنی مثل گیتار های معمولی باید با سیم بزنیم یا کلیده؟
من زیاد لازم ندارم!می خواستم بدونم بازی هایی مثل Rock Band یا گیتار هیرو آموزش زدن گیتار می دن که جایی به درد بخوره!!
چند مدل داره؟چند هست؟فرقشون چیه!!(برای 360 البته!)
نه سیم نداره...کلیده
اموزش نمیده جنبه بازی و ادعا کردن داره...بنظر من یکی دوبار که بزنی تکراری میشه برات
اگه دنبال اموزش هستی که بحثش جداست باید بری اموزش های تخصصی رو بخر...
هر شماره از Guitar Hero یا Rock Band میاد مدل گیتارشم میاد به نظر من فرقی با هم نمیکنن قیمت فکر کنم 150 تومان بود
در مورد گیتار که باید بگم ، راک بند با نمایش گروه Pro یک غوغایی کرد.
ببین دیگه خودت از این چطور برداشت می کنی
سلام - من میتونم بازی Guitar Hero Metallica رو مثل GH3 تو XBOX بدون دسته گیتار و با همون دسته خود xbox بازی کنم? دسته گیتار برای کامپیوتر هست! قیمتش چنده؟ ممنون