Mr-Game کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Oct 28, 2007 #1 سلام اینا همشون Free و J هستن بعضی هاشون 2 تومن بعضی ها هم 2500 : gears Of War Lost Planet Dirt Vegas Stranglehold Halo 3 Call Of Duty 3 Dead Rissing Bio Shock تا پس فردا جزییات این بازی ها رو مینویسم چندتا بازی هم بهش اضافه میکنم.
سلام اینا همشون Free و J هستن بعضی هاشون 2 تومن بعضی ها هم 2500 : gears Of War Lost Planet Dirt Vegas Stranglehold Halo 3 Call Of Duty 3 Dead Rissing Bio Shock تا پس فردا جزییات این بازی ها رو مینویسم چندتا بازی هم بهش اضافه میکنم.
Mr-Game کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Nov 7, 2007 #16 نوشته شده توسط Mohsen Rock: من فقط Ghost Recon 2 رو ندارم... ار به جز اینهایی که گفتی باز هم بازی داری بگو تا صرف کنه چون یه بازی ارزشش رو نداره.. اگر هم به خاطر همین یه بازی میای ایستگاه مترو که من حرفی ندارم.... بیشتر... واستا بهش بگم ببینم میاد تا اونجا !؟
نوشته شده توسط Mohsen Rock: من فقط Ghost Recon 2 رو ندارم... ار به جز اینهایی که گفتی باز هم بازی داری بگو تا صرف کنه چون یه بازی ارزشش رو نداره.. اگر هم به خاطر همین یه بازی میای ایستگاه مترو که من حرفی ندارم.... بیشتر... واستا بهش بگم ببینم میاد تا اونجا !؟
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Nov 7, 2007 #17 اقا من بازي هاي vegas رو ميخوام فردا ميام ميگيرم براي اون يكي فعلا بي مايع هستم بعدا ميام