چـیـچـاریتو: طرفدار دوآتشه بازی فیفا هستم!

Turok-71

کاربر سایت
chicharito.jpg

EA Sports اعلام کرد یک قرارداد چندساله با یکی از محبوبترین فوتبالیستهای کشور مکزیک "خاویر هرناندز" معروف به چـیـچـاریـتو امضا کرده است.

چیچاریتو برای اولین بار رفتن روی کاور بازی فیفا رو تجربه میکنه و علاوه بر کاور کشور مکزیک،عکسش روی یکی از دو کاور مخصوص به کشور آمریکا هم قرار میگیره.در این کاور چیچاریتو با لباس اول تیم ملی مکزیک در کنار بهترین فوتبالیست فوتبال جهان لیونل مسی قرار گرفته.

طرفداران فیفا در آمریکا میتونن کاور بین المللی و جهانی فیفا رو که بازیکن نامبر وان دنیا،مسی به تنهایی در اون قرار داره رو تهیه کنن.مسی سفیر فوتبال در EA SPORTS خواهد بود.

دیوید روتر،تهیه کننده ی فیفا گفت:
"ما در زمان زیادی استعداد چیچاریتو در ایجاد شور و شوق در ورزش رو تحسین میکردیم و بعلاوه ی اینکه اون بهترین بازیکن حال حاضره تیم مکزیک محسوب میشه،هرناندر به EA SPORTS کمک زیادی در ارتباط عمیق تر با هوادارن به ما میکنه"

همچنین چیچاریتو نظر خودش رو در این رابطه اعلام کرد:
" برای من یک افتخار بزرگه که تصویرم برای کاور FIFA 14 انتخاب شد.اول از همه بگم که من از طرفدارن دوآتیشه ی بازی فیفا هستم و دوم اینکه چون من به دنبال انتقال شور و شوقم به ورزش فوتبال هستم و با کمک EA SPORTS و FIFA 14 میتونم این هدفم رو برای طرفدارن سراسر دنیا به ارمغان بیارم "

COVER

Source: FSB.com

چیچاریتو بازیکن محبوبیه ولی هیچ وقت یک ستاره بزرگ نیست و نخواهد شد
بجای این عکس فالکائو و یا کاوانی رو میزاشتن خیلی بهتر بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or