چطور با بازيهاي رايانه اي آشنا شديد؟

پیش دبستان بودم که قرار شد اگه پیش دبستانو رو سرم نزارم یه (میکرو) NES واسم بگیرن ، که با وجود اینکه پیش دبستان رو رو سرم گزاشتم ولی باز هم گرفتم!
اولین بازیی که کردم ... بهترین بازی دنیا ، شاهکار بازیها ، MARIO ی عزیز دل بود! . بعد تانک بود و بعد هم شکار مرغابی!
هنوز دبستان نرفته بودم سگا گرفتم که این بازیهاش دیوونم کرد:
SONIC
MK
Chase HQ 2

خلاصه با کامپیوتر آشنا شدم و کامپیوتر گرفتیم و یه بازی خدااااااااااااااا
DooM
!!
یه مدت بعد از فوضولی بیش از حد سیستمو ترکوندم!
بعد از تعمیر سیستم بازی دوم رو پیدا نکردم و دوتا بازی جاش رو گرفتن
Duke Nukem 3D
Outlaws
این بازی ها قشنگ ترین بازی های عمرم بودن و همچنین اولین بازیهای عمرم ، هرچی صنعت بازی پیشرفت کرد بازیها کمتر بهم حال میدن بطوری که الان بازیهای سگا رو روی پیسی بازی می کنم.
یعنی کل بازیهای 360 رو با دوک ناکم اون زمان عوض نمی کنم و دوک ناکم رو هم با ماریو عوض نمی کنم
خدا کنه روزی برسه که باز هم بازی ها مثل قدیما لذت بخش باشن
...

به عشق اینکه بتونم اون خرگوشه که اسمش الان یادم نیست رو بازی کنم خونه داییم می رفتم

یه روز رفتم خونه داییم دوستش آتاری آورده بود (اونجا بود که با بازی کامپیوتری آشنا شدم)[
یه روز داییم گفت بچه بیا یه ذره Mortal Kombat بازی کنیم
خوب طبق امار نتیجه میگیریم دایی نقش مهمی در اشنایی ما با کامپیوتر داره
اخه منم اولین بار خونه داییم با بازیهای کامپیوتر اشنا شدم و ماریو و خونه سازی بازی کردیم.:biggrin1:

اشنایی من با بازی بوسیله یک دسته گوشتکوبی اتاری و بازی بسیار زیبای هواپیما بود بعد هم میکرو با بازی سنجابها وقارچ خور هواپیما بازی کردم (در نزد دایی وعمو ) بعد هم که سگا خریدم کمبات کشتی کج وفوتبال 96 سونیک وتینی تون بود ......... داستان دیگه ادامه نداره

بله یادم نبود من سگام رو وقتی از داییم خریدم که از ایران رفت پس من هم داییم معتادم کرد !!!!
حیف خودم یک روزی دایی می شم نمی تونم به دایی ها چیزی بگم :biggrin1:
در ضمن هیچ کس حرفی از آتاری دستی یا همون Break Game نرد.....

در ضمن هیچ کس حرفی از آتاری دستی یا همون Break Game نرد.....

کسی منو صدا زد ؟! :)

من اولین آشناییم همون آتاری بود با دسته گوشکوبی ! :)

اون موقع که بابام خریدش ، خیلی خیلی کوچیک بودم و بیشتر از اینکه خودم باهاش بازی کنم ، فامیل هامون میومدن خونمون بازی میکردن ! :) ( چقدر جالب که پسر و دختر عمه هام خیلی میومدن ! نگرفتی چی شد ؟! بابام دایی ِ پسر و دختر عمه ام میشه دیگه ! ! ! ! :) )

بعد در 4 ، 5 ، 6 سالگی بود که بابام pc خرید . . . . یادش بخیر با 2 PreHistoric چه خاطراتی داشتیم . . . ;)

جهت اطلاع بگم چند هزار سال پیش یه ضرب المثلی بود که می گفت " بازیباز به خونه داییش میره " بعد از گذشت زمان کلمه ی " خونه" حذف شد و شد "بازیباز به داییش میره" بعد از حمله ی اعراب کلمه حلال زاده جایگزین بازیباز شد و تو دهنا افتاد ...
منبع : تو Wikipedia سرچ کن پیدا میشه ...

اولین کامپیوترم هاردش 8 گیگ بود و گرافیکش( سویج) 4 مگ داشت.
wolf رو سیستم بود ومن بازی رو شروع کردم (شروع اعتیاد) یک شوتر بسیار ساده وجذاب که باید المانی میکشتیم توجاهایی با دیوارهای اجری ودر های بسته.تا چند ماه فقط توی همون فضای بسته اولیه المانیها رو میکشتم وکیف میکردم .و یک روز نمیدونم چطوری جلوی یکی از درها دستم خورد به اسپیس ودر باز شد......!!!!تازه فهمیده بودم جریان چیه.....
کسی از دوستان میدونه این بازی رو میشه از کجا گیر اورد فکر کنم تحت داس بود...

من با ميكرو با بازيهاي كامپيوتري اشنا شدم.يادش بخير#:-s
ولي به طور حرفه اي با PS1 شروع شد.هميشه موقعي كه ميرفتم كلوپ به دست كسايي كه بازي ميكردن به دقت نگاه ميكردم تا بهتر ياد بگيرم بازي كردن رو:)

وقتی 4 سالم بود خواهرم یه سگا خرید منم از اون موقع شروع کردم.ژاما سال بعدش پسرعمم یه ps1 خرید و خونشون هم کنار خونه ما بود و از اون موقع به طور حرفه ای هنوز دارم بازی میکنم:d.....

تا کلاس سوم ابتدایی که با میکرو و سگای داداشم بازی میکردم، که بعدش PS1 اومد به بازار.
این قدر به این بابا گفتیم که ps1 بخره ولی نخرید به جاش همون موقع یه pc پنتیوم 1 خریدم که هاردش 2.5 گیگ و گرافیکش هم 2 مگابایت بود. (همون موقع یه چنین سیستمی 500 تومن تموم شد:-o)
اولین بازی که با اون pc بازی کردم Doom بود. یادش بخیر. بعدش هم Commandos اومده بود گرافیک سیستم نمیکشیدش و به 4 مگابایت ارتقا دادم و راحت بازی اجرا شد.:d

تازه کامپیوتر خریده بودیم حدودا 6 سالم بود
بیکار بودم داشتم کامپیوترو میگشتم دیدم یه بازی هست بازش کردم بعدا فهمیدم max payne 1 بود
دیگه از اون موقعا به بازی های رایانه ای معتاد شدم(البته قبلش اتاری سگا داشتم که اونا بازی های رایانه ای نبود سگایی بود:d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or