چطور با بازيهاي رايانه اي آشنا شديد؟

راستش بچه ی بچه بودم حدود 5 سال که تازا آتاری اومد عشقم هواپیمایی بود هیچ کس تو کرمان جز داداشم نداشت
بعدش میکرو و ماریو
یک کم بزرگ شدم سگا خریدیم و عاشق Mortal Kombat II و بعد از اون سری Mortal Kombat
فکر کنم دوم دبستان بودم که کامپیوتر خریدم :
هارد : 1
رم : 4
گرافیک : فکر کنم 4
از اون کیس افقی ها بازی مورد علاقم بود : Jil of jungle
البته سگا ادامع داشت تا مکس پین و Hitman و بازی های ادونچر و پرنس و خیلی چیز های دیگه که عاشقشون شدم و هستم

بچه که بودم به عشق اینکه بتونم اون خرگوشه که اسمش الان یادم نیست رو بازی کنم خونه داییم می رفتم. اون اولین بازی ای بود که رو PC کردم. اما قبلش Sega اولین کنسولم بود و اولین بازی که کردم Fifa 94 بود ...

منم مثل این رفیقمون قبل مدرسه رفتن آتاری بود که مارو به خودش جذب کرد همون 4 5 سالگی بود میشستیم با پسر عمو ها بازی قائم باشک ودزد و پلیس وماشین وو مخصوصا همواپیما بازی میکردیم
بعد میکرو با اون بازی مرغابی زدنش با تفنگ هیچ وقت یادم نمیره
نیمه راه بودم که سگا اومد و شورش و جنگ خلیج ( هلیکوپتر ) و....
وسال 76 فکر میکنم بود که چشممون به جمال اولین سریه تیکن افتاد و فوتبال و ..
الن هم 4 5 سال میشه که با کامپیوتر فقط بازی میکنم . اون زمان فکر میکنم چون بچه بودیم عشق کارتون دیدن بازیها هم که اون زمان به بچه ها نصبت میدادن جذابیت داشت چون خودت داشتی شخصیت رو هدایت میکردی
خیلی حرف زدم به بزرگی خودتون ببخشید

حدود 8 سال داشتم یه روز رفتم خونه داییم دوستش آتاری آورده بود (اونجا بود که با بازی کامپیوتری آشنا شدم) جاتون خالی یه چند ساعتی ریور راید و یه بازی دیگه که یه قورباغه بود و از یه لیوان به یه لیوان دیگه می پرید بازی کردم بعدشم که میکرو ، سگا و کامپیوتر...

بچه که بودم به عشق اینکه بتونم اون خرگوشه که اسمش الان یادم نیست رو بازی کنم خونه داییم می رفتم.

اسمش tiny toon بود:)

250px-TinyToon.JPG

منم 4 سالم بود که يه بار بابام منو برد پيشه دوستش و يه آتاری برام خريد (عشق دزدو پليس با هواپيما داشتم)بعدم ميکرو و سگا و سونی 1 گرفتم .سال 80 هم رفتم سراغ کامپوتر از اون موقع هم بهش پايبند بودم .البته يه ایکس باکس هم گرفتم که همین 2 3 روز پیش فروختمش

بچه که بودم به عشق اینکه بتونم اون خرگوشه که اسمش الان یادم نیست رو بازی کنم خونه داییم می رفتم. اون اولین بازی ای بود که رو PC کردم. اما قبلش Sega اولین کنسولم بود و اولین بازی که کردم Fifa 94 بود ...

اسمش tiny toon بود:)

250px-TinyToon.JPG
اون tiny toon که نوشتی مال سگا هست. ایشون می گه روی pc بازی می کردم. اسم اون خرگوشه که ایشون می گه jazz jackrabbit هست که فقط pc باز های قدیمی این بازی رو می شناسن.

p.s: این پست فقط برای گیر دادن به امین طبق معمول زده شده بود.:)

خب خدا رو شکر خودت ا گفتی که همش به من گیر میدی
راستی دلت واسم تنگ نشده بود؟
لطفا در ضمینه ی تایپیک پست بدین و صحبت های عادی رو با پی ام رد و بدل کنین قانون شماره ی ؟؟؟
:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

اینم بگم که توپ ترین بازی میکرو فوتبالیستاش بود مخصوصا ورزن عربیش و اون شوته معروفه شقلبته وهمینطور بازی contra forc که 4 نفر بودن و ما بهش میگفتیم 4 برادر میتونم قسم بخورم که 70 80 :eek: بار بازیش کردم شاید هم بیشتر اییییی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or