چطور بازی ساز بشم؟

دوستان این طور که من فهمیدم باید برم دنباله C و مثل این که تو دانشگاه درست و حسابی یاد نمیدن پس باید برم دنلاله آموزشگاههای خصوصی.قبل اون هم باید مدرک تا فلمو بگیرم و زبانه visual basic رو هم بلد باشم.
تو دانشگاه هم باید برم سراغه انیمیشن.
حالا کسی میتونه بگه که چه مدت طول میکشه که من C و visual basic رو یاد بگیرم و این که به طور مختصر بگه که اونجا اصلا" چی یاد میدن چون هیچی در بارش نمیدونم.
تو دانشگاه که میگن درست یاد نمیدن قضیش چیه.سطح سواد دانشجوها پایینه که استادا خوب یاد نمیدن یا این که نه اطلا" استادها اصلا علمشو ندارن؟
بعد این که میگید برم خارج تو کشور هایی مثل فرانسه و آلمان خوب باید زبونه او کشورو بلد باشم یا نه همین انگلیسی کافیه و این که الآن اگه بخام برم تو دانشگاههای اونجا باد باید تو ایران دانشگاهمو تموم کنم یا نه بعد دیپلم هم مشه رفت.
باز هم از راهنماییهاتون ممنونم.امیدوارم سالم و سلامت باشید.
توی 1سال راه میافتی اما باید حسابی پشتشو بگیری!
سطح سواد بالا هست امل دروس خوبی ارائه نمیشه . اموشگاه خوب هم سخت پیدا کردنش
فرانسه رو میدونم که با انگلیسی میتونی کار کنی .آلمان اما؟؟؟؟
به طور حتم هرچی مدرکت بالاتر معتبر تر باشه راحت تر میتونی اونجا شرو ع تحصیل کنی!
-------------------------
من جتی همه کنسولها و کامیوتر را نیز دارم
بله؟

همونطور که خیلی از دوستان گفتند باید بری زبان C بخونی (که من C++ رو توصیه می کنم)
رشته هم نظر خاصی ندارم پشیمون هم نباش که رفتی ریاضی ! من بعضی وقتها پشیمون میشم که رفتم کامپیوتر ! بهرحال تموم شدش...
Visual Basic هم فکر نکنم زیاد ربط داشته باشه چون باهاش برنامه های ویندوز رو می نویسند همینطور C#
حتما هم لازم نیست بری کلاس خاصی می تونی از روی کتاب یاد بگیری فقط کلاس و یادگیری کافی نیست باید تمرین کنی !
باید بتونی به 01 حرف بزنی ! :-"
زیاد ربطی به زبان هم نداره ولی در هر کاری زبانت خوب باشه خوبه... مثلا می تونی آموزش های مربوط به ساخت بازی که به زبان انگلیسی هست رو بخونی و...

سلام ایا من نیز میتوانم به یک بازیساز تبدیل بشوم؟؟؟؟؟برای اینکار باید چه کاری انجام بدهم؟؟؟ :(

من جتی همه کنسولها و کامیوتر را نیز دارم
؟!؟!؟!

پارسال توی Developer Chat با سازندگان بازی Titan Quest (از شرکت Iron Lore مرحوم) من این سوال رو ازشون پرسیدم.

این جوابشون .. ببین میتونه بهت کمک کنه یا نه ؟

sv3ptd.jpg

.

سوال بالایی ربطی به این قضیه نداره. پرسیده بودم که آیا شما وقتی یک بازی که خودتون ساختید رو بازی میکنید جذابیتش از بین نمیره 1. چون میدونید چه اتفاقی قراره بیفته. 2. همش حواستون به پیدا کردن باگ و دیتیل ها و اینهاست ؟

سوال دوم : راه ورود به صنعت گیم چیست؟ من فکر میکنم برای یک توسعه دهنده ( همون developer) لیسانس یا فوق لیسانس در زمینه کامپیوتر باشد؟ یا مثلا حضور در GDC ؟

جواب : SFrison (این از اون Starcraft بازهای خوف بوده :دی)
به نظر من تنها یک راه خوب برای ورود به عرصه وجود ندارد. بیشتر به این بستگی دارد که شما می خواهید چه نقشی را ایفا کنید (یعنی میخواین چیکار کنین). به عنوان مثال به عنوان یک طراح گرافیکی (گرافیست - هنرمند ) شما باید یک پورتفولیوی عالی داشته باشید (فکر کنم منظورش اینه که کارهای قبلیتون خیلی خوب باشند. طرح های خوبی برای ارائه داشته باشید و غیره). برای طراحی خیلی رایج است که شما وارد بخش کنترل کیفیت (همون QA = Quality Assurance ) شوید و هنگامی که استعداد خود را بروز دادید به دپارتمان طراحی بروید. مودها و بازیهای مستقل نیز راه بسیار خوبی برای ورود به این صنعت هستند، واقعاً ساخت یک بازی در اوقات فراغت یکی ار بهترین راه ها برای نمایش استعداد و مهارتهای شما است و البته رخدادهای اتفاقی نیز همیشه وجود دارند، مثلا من خودم اینگونه وارد صنعت گیم شدم که چند تورنمنت starcraft برده بودم و شرکتی میشناختم که برای بالانس کردن بازی خودشون نیاز به چند بازیکن ماهر بازیهای RTS (همون استراتژی خودمون .. RTS = Real-time Strategy ) داشتند.

پ.ن : برنده تورنمنت Starcraft هم نشدیم :(

بازهم از راهنمایی تون ممنون.
این متنی هم که ترجمه کردید خوب بود.چیزای جالبی توش داشت.
بعد امتحانات برم سراغه این آموزشها ببینم چی میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or