چطور بازی ساز بشم؟

ASHIHARA

کاربر سایت
سلام دوستان​
من الآن یال دوم دبیرستان رشته ریاضی هستم.به بازی سازی علاقه بسیار زیادی دارم و میخام در آینده این کاره بشم.یه نفر میگفت اگه میخای این کارو بکنی باید بری فنی و از رشته کامپیوتر ادامه تحصیل بدی اما یکی دگه گفت که از ریاضی برو چون تو آینده راحت تری و حرفه ای تر میتونی این کار بکنی و ما هم رفتیم ریاضی.​
حالا از دوستان سوال داشتم که​
1. من راحمو درست رفتم و این که تو دانشگاه از چه رشته ای باید ادامه تحصیل بدم تا بازی ساز بشم.​
2.چه آموزشگاههای خصوصی تو ایران هست که بشه این کارو یاد گرفت.​
3.من الان برم C رو یاد بگیرم چقدر تاثیر داره تو کارم و این که این برنامه نویسی چند جوره چون من اسمای زیادی شنیدم C و C++ و C#.​
البته بگم من تا حالا با هیچ موتور بازی سازی کار نکردم و ای علاقم هم ماله یکی دو روز نیست و از خیلی وقته که این کارو دوست دارم و اگه تا حالا اطلاعاتی تو این زمینه ندارم به خاطر اینه که هیچ کس اطرافم نبوده که از این کارا زیاد سر در بیاره:confused::confused::confused:​

سلام ببین با خیلی از زبونا میشه بازی نوشت ولی بیشتر با ++C از ریاضی بهتره ولی حتما باید همراهش کلاس بری .در مورد کلاسم بهترین آموزشگاه تو ایران از نظر من سماتک که من پیشنهاد می کنم برنامه کلاسا و قیمتا همه توی سایتس هست می تونی خودت ببینی http://www.sematec-co.com/ برای یادگیریه ++C اول باید visual basic یاد بگیری تمام این دوره ها توی موسسه سماتک هست .موفق باشی راستی بببخشید یه سوالتو یادم رفت در کل دانشگاه چیزه زیادی برای آموزش نداره بیشتر برای تجربه و مدرک مهمه بیشتر باید کلاس بری و کم کم تو پروژه های کوچیک شرکت کنی تا راه بیفتی سماتک زبان برنامه نویسی رو خوب یادمیده اگر تمام دوره هاشو بری یه لیسانسه کامپیوتر از نظر برنامه نویسی جلوت هیچه

آخرین ویرایش:
دوست من اگه علاقت به بازی طرف شخصیت و این چیزاس تو برو به سمت گرافیک
اما اگه دوست داری برنامه نویسی کنی چیز دیگس
اینم بگم تا انجام ندی جفتشو نمیفهمی چی رو میخوای!
من هم مثل شما دنبالش بودم.حدفم رو پیدا کردم و الان انیماتور هستم
برای برنامه نویسی بهترین رشته کامپیوتر و برا شخصیت سازی و امثال این گرافیک
بهترین رشته هست!

از ریاضی بهتره
نه البته زیاد هم ربطی نداره که با کدوم رشته ادامه بدی مهم اینه که خودت بخوای.
برای یادگیریه ++C اول باید visual basic یاد بگیری
این دو تا زبان چه ربطی به هم دارن ؟ اگه قرار باشه با یه زبان ساده تر شروع کنه بهتره بره بیسیک یاد بگیره نه ویژوال بیسیک ( شی گرا بودن کمکی به تابع گرا بودن نمیکنه ).
در کل دانشگاه چیزه زیادی برای آموزش نداره
موافقم کاملاً
با دانشگاه به جایی نمیرسی واسه همین میگم فرقی نمی کنه که با ریاضی بری یا با فنی
در ضمن C با C++ هیچ فرقی نمیکنه فقط اینکه C++ چند تا توابع کتابخانه ای بیشتر داره از C
شما سعی کن C یاد بگیری اگه واقعاً میخوای بازی ساز بشی.
به نظر من با موتور هم شروع کنی بهتره نه دست خالی اخه موتور خیلی مزیت ها داره.
متشکرم
دوست من اگه علاقت به بازی طرف شخصیت و این چیزاس تو برو به سمت گرافیک
اما اگه دوست داری برنامه نویسی کنی چیز دیگس
اینم بگم تا انجام ندی جفتشو نمیفهمی چی رو میخوای!
کاملاً صحیح

نه البته زیاد هم ربطی نداره که با کدوم رشته ادامه بدی مهم اینه که خودت بخوای.

این دو تا زبان چه ربطی به هم دارن ؟ اگه قرار باشه با یه زبان ساده تر شروع کنه بهتره بره بیسیک یاد بگیره نه ویژوال بیسیک ( شی گرا بودن کمکی به تابع گرا بودن نمیکنه ).

موافقم کاملاً
با دانشگاه به جایی نمیرسی واسه همین میگم فرقی نمی کنه که با ریاضی بری یا با فنی
در ضمن C با C++ هیچ فرقی نمیکنه فقط اینکه C++ چند تا توابع کتابخانه ای بیشتر داره از C
شما سعی کن C یاد بگیری اگه واقعاً میخوای بازی ساز بشی.
به نظر من با موتور هم شروع کنی بهتره نه دست خالی اخه موتور خیلی مزیت ها داره.
متشکرم

کاملاً صحیح
از نظرکلیگفتم ریاضی بهتره برای دانشگاه دیگه نخواد 2 بار کنکور بده;)

در مورد رابطه زبان ویژوال بیسیک با ++C با ویژوال من نگفتم ربطی دارن گفتم پیش نیازباید ویژوال بخونه تا بتونه تو دوره های C ثبت نام کنه

اجازه... منم نظر بدم؟!
بنظر من مهمتر از زبان و فلان و...
خلقِ یک بازیه
خلق یک سبکِ جدید ...یه ایده (دینگ...)
اون چیزیم که اکثر ما بهش فکر میکنیم همینه
فرض کنید یه برنامه نویس حرفه ای شدید...اصلا رفتین تو یه استودیوی بزرگ ! مثلا Factor5
بعد از روزها و ماهها و بلکه سالها
بدونه اینکه دخالتی در روند بازی و داستانش داشته باشین
اخر Lair رو میسازید
خوب این خیلی بده و البته از چیزی که من گفتم خیلی ساده تر
اگه مطلب غلطی گفتم راهنماییم کنید.ممنون میشم

مرسی

یه سواله دیگه​
الآن تو ایران آموزشگاهی هست که بازی سازی رو یاد بده.از مبتدی تا حرفه ای.​
برای یاد گرفتن C و visual basic باید زبانم در حد عالی باشه درسته.​
من میخام تو همه زمینه های بازی سازی تجربه ای داشته باشم و بلد باشم حالا تو دانشگاه باید چه رشته ای رو انتخاب کنم و تو آموزشگاههای خصوصی چه کلاسهایی.​
یه چیز دیگه چه مدت طول میکشه C و visual basic رو به طور کامل یاد بگیرم.​

یه چیز دیگه
من از [FONT=&quot]visual basic و C هیچی نمیدونم.اصلا" نمیدونم چی یاد میدن.میشه یه توضیح کوچیک در موردشون بدید.
C از درسای رشته ریاضی سخت تره؟
از راهنمایی همتون همم ممنونم.

[/FONT]

بهترين راه بازي ساز شدن اينه كه با من بياي آلمان بري توي hochschule darmstadt و cryengine2 ياد بگيري من دعوت نامه برام فرستادن برم تو كالج اول درس بخونم بعد برم توي اين هاشخوله ها .اينجا ميتوني بازي در حد لطفعلي بازي بسازي.:laughing:

یه چیز دیگه
من از [FONT=&quot]visual basic و C هیچی نمیدونم.اصلا" نمیدونم چی یاد میدن.میشه یه توضیح کوچیک در موردشون بدید.
C از درسای رشته ریاضی سخت تره؟
از راهنمایی همتون همم ممنونم.

[/FONT]
بستگی به علاقه و استعدادت داره...ولی خوب در کنار رشتت کارت خیلی سخت میشه.اون هم ریاضی.فکر کنم وقت کم بیاری.

من اندازه کافی درباره یادگرفتن این چیزا تحقیق کردم
تو ایران برای ما بهترین راه همون رفتن طرف طراحی و... هست
چون خدا رو شکر داریم تو انیمیشن خوب پیشرفت میکنیم. و فرصت شغلی هم زیاده
اما صنعت گیم هنوز نتونسته اونطوری که باید خودشو بالا بکشه.ولی میتونه!
یه چیز دیگه هم هست هر کسی که من میشناسم عاشق گیم و انیمیشن هست مثل خودم
حتی اگه چیزی هم درباره این چیزا ندونه دوست داره محیط رو بسازه شخصیت رو بسازه نور پردازی
کنه و این چیزها و فکر و ذهنش مشغول این چیزهاست نه اینکه برای درست کردن یه بازی
فقط پشت سیستم بشینه و برنامه نویسی کنه!!!
مطمئن هستم بری ببینی هم به حرف من میری
---------------------------
در رابطه با دوستمون هم که گفت بیا آلمان بهت پیشنهاد میکنم اگه روزی خواستی
بری خارج تنها جایی که بهترین اموزش رو میده شرکت Gnomon هست
اگه اسمشو نشنیدی باید بگم غولترین شرکت تو تهیه DVD های اموزشی
Max.Maya.zbrash.v-ray و ...هست.
جوری که مثلا الان max 8 اومده اونا دارن اموزش max 9 رو میزنن !!! (شوخی) یعنی انقدر کارشون قویِ.
الان همین Gnomon تو هالیوود فکر کنم یه سری کلاس های دانشگاهی 4ساله گزاشته
با بهتری اموزش و بهترین مدارک (اگه روزی رویای کلاسهای خارجی به سرت زد اینو مد نظر بگیر)
به غیر از اون کلاس های خفن مال خود Ubi هم هست تو فرانسه ( دو سال پیش بود الان نمیدونم)
-------------------------------
اگه تو ایران میخوای کاری کنی برو دانشگاه هنر بخون و گرافیک رو ادامه بده تا جایی که بتونی
گرایش انیمیشن بدی ( اگه واقعا بخوای تا همون موقه جذب بازار کار و کاره ای شدی)
اینم بگم ازموشگاه زیاده اما کار خوب یاد نمیدن .
یه مدتی استاد سابقمون (کیارش زندی) کلاس هایی گذاشته بود اگه دوباره برگزار شد
به شما خبر میدم چون عالی بود کارش
---------------------------
موفق باشی! ;)

پارسال توی Developer Chat با سازندگان بازی Titan Quest (از شرکت Iron Lore مرحوم) من این سوال رو ازشون پرسیدم.

این جوابشون .. ببین میتونه بهت کمک کنه یا نه ؟

sv3ptd.jpg

اگه نظر من رو بخوای.. ایران رو که میتونی بیخیال شی که در هزار سال آینده هم درست نمیشه.
سر کنکور خودت رو خفه میکنی. میری رشته کامپیوتر نرم افزار تهران یا شریف و این جور جاها. چهار سال و نیم دیگه هم جون میکنی. بعدش برای فوق از اون ور آب پذیرش میگیری و میری رشته Game development یی چیزی یا همون فوق نرم افزار (چون انشاا... تا اون موقع آرزو از سرت افتاده :دی ).

سلام ایا من نیز میتوانم به یک بازیساز تبدیل بشوم؟؟؟؟؟برای اینکار باید چه کاری انجام بدهم؟؟؟ :(

من جتی همه کنسولها و کامیوتر را نیز دارم

دوستان این طور که من فهمیدم باید برم دنباله C و مثل این که تو دانشگاه درست و حسابی یاد نمیدن پس باید برم دنلاله آموزشگاههای خصوصی.قبل اون هم باید مدرک تا فلمو بگیرم و زبانه visual basic رو هم بلد باشم.​
تو دانشگاه هم باید برم سراغه انیمیشن.​
حالا کسی میتونه بگه که چه مدت طول میکشه که من C و visual basic رو یاد بگیرم و این که به طور مختصر بگه که اونجا اصلا" چی یاد میدن چون هیچی در بارش نمیدونم.​
تو دانشگاه که میگن درست یاد نمیدن قضیش چیه.سطح سواد دانشجوها پایینه که استادا خوب یاد نمیدن یا این که نه اطلا" استادها اصلا علمشو ندارن؟​
بعد این که میگید برم خارج تو کشور هایی مثل فرانسه و آلمان خوب باید زبونه او کشورو بلد باشم یا نه همین انگلیسی کافیه و این که الآن اگه بخام برم تو دانشگاههای اونجا باد باید تو ایران دانشگاهمو تموم کنم یا نه بعد دیپلم هم مشه رفت.​
باز هم از راهنماییهاتون ممنونم.امیدوارم سالم و سلامت باشید.​

پارسال توی Developer Chat با سازندگان بازی Titan Quest (از شرکت Iron Lore مرحوم) من این سوال رو ازشون پرسیدم.

این جوابشون .. ببین میتونه بهت کمک کنه یا نه ؟

sv3ptd.jpg

اگه نظر من رو بخوای.. ایران رو که میتونی بیخیال شی که در هزار سال آینده هم درست نمیشه.
سر کنکور خودت رو خفه میکنی. میری رشته کامپیوتر نرم افزار تهران یا شریف و این جور جاها. چهار سال و نیم دیگه هم جون میکنی. بعدش برای فوق از اون ور آب پذیرش میگیری و میری رشته Game development یی چیزی یا همون فوق نرم افزار (چون انشاا... تا اون موقع آرزو از سرت افتاده :دی ).
دوسته عزیز میشه این متنی رو که گزاشتید به طور مختصر بگید چی گفته.آخه میدونی چیه من انگلیسیم زیاد خوب نیست:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or