چطوری بازی میکنید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
علی جان خیلی خوشحالم کردین که اومدین....توی این روزهایی که خوشی رفته از دنیا.
میگم شما خیلی درددل از نوع بازی داشتینا;)
یه عادت بد دیگه ای هم دارم اینه که اگه به خاطر حالا هر موضوعی خیالم ناراحت باشه اصلا نمیتونم بازی کنم (تو این جور مواقع بیشتر موسیقی گوش میکنم )
منم عین شما هستم...... وقته ناراحتی فقط اهنگ گوش میدمو و فکر میکنم.......
الانم این آهنگی که مهسا جونم از نانسی عجرم درخواست کرده بود رو دارم گوش میدم...بالایه 1000 بار گوش دادم......با اینکه هیچی نمیفهمم چی میگه ولی انگار داره واسه من میخونه.
........................................
......................................
.......................................
حالا که صاحب تاپیک سرش گرمه کرک کردنه من از بقیه بچه ها میخوام که بیانو از خودشون بگن.....بچه ها خواهشا خودتونو لوس نکنین و زودتر بیایین.

واسه اینکه از بازی لذت ببرم اول رو ساده بازی میکنم بعد هم اگه حوصله داشتم هاردش رو بازی میکنم.
بازی ترسناک رو فقط با چراغ خاموش و صدای بلند بازی میکنم:eek:
call of duty 2 چون من کلا تو این سبک فقط از جنگ جهانی دوم خوشم میاد (از اواتورم معلومه) با صدای بلند میشینم بازی میکنم همیشه هم بیرون که میرم به عمو وهمسایه و اینا میگم شما ها هم اگه یه دفعه این بازی بکنین یاد جنگ وجهاد و.... می افتین حتی تو خواب هم این بازی رو انجام دادم مرحله نورماندی :biggrin1:
بقیه بازی ها هم زیاد بهشون اهمیت نمیدم که چطوری بازی کنم فینال فانتزی هم تاحالا بازی نکردم . :-"

ها اینم بگم در جواب roya که من عاشق موسیقی متن بازی ها و فیلم ها هستم . وقتی یه بازی رو تموم میکنم میشینم افکتها و موسیقیشو گوش میکنم مخصوصا اگه جنگی باشه آخ آخ آخ . صدای بارون صدای خمپاره تیرو ترکش که از راه دور شنیده میشه:eek:

سلام به همگي .. حالا که همه تعريف کردن که چطور بازي ميکنن منم بگم :biggrin1:

والا منم بازي رو از کوچيکي شروع کردم ( فکر کنم مدرسه نميرفتم ) که يادمه بابام رفت مکه واسم يدونه ميکرو اورد کلي حال کرديم .. يادمه حافظه دار بود از نوع خفن ( ماريو جون بينهايت داشت :biggrin1: ) ، کلا من اين ميکرو (به قوله باکلاسا NES ! ) رو خيلي دوست داشتم ( بيشتر از سگا ) ، يادمه بهترين بازيهايي که تو اين کنسول بازي کردم اول از همه کاپيتان سوباسا بود و بعدش ماريو و ..

خلاصه زمان گذشت و دوباره بابام يه روز اومد خونه ديدم سگا دستشه با یدونه فیفا 96 ! خدايي ولي سگا چيزه خيلي عجيبي بود ، خداييش از نظر قيافه خيلي بي ريخت بودا ولي بازيهاي خيلي پيشرفته تري داشت ! حرف نداشت ! شينوبي و فوتبال و مورتال کمبت ، تبر طلايي هيچ وقت يادم نميره عالي بود ..

ديگه بعدش بيشتر PC بازي ميکردم و بازيهاي PC اون زمان Duke Nukem و NFS1 و DOOM .. بودند تا اينکه رفتيم به جمع کلوپ بازان پيوستيم ، يه روزهايي ميومد که نميرفتم مدرسه به جاش کلوپ ميشستم Crash بازي ميکردم :) واقعا اول که اومد کلی حال ميداد يا ميشستيم تيکن ميزديم و حال ميکرديم :biggrin1: تا اينکه بالاخره هرجور شده يه PS1 هم خريديم و نشستيم بازي کرديم .

PS1 تجربه جالبي بود ولي متاسفانه من بيشتر حالمو تو کلوپ کرده بودم :) زياد تو خونه باش بازي نکردم ، ميرفتم کلوپ بازي ميکردم :biggrin1: و تا اينکه يه روز کلوپيه يه غوله افسانه اي اورد که دسته هاش سياه بود :-" بازيهاش خيلي طبيعي بود ، خيلي خفن بود !! تا اينکه فهميديم بهش ميگن PS2 !! با اينکه خونه سيستم کامپيوترم نسبت به زمان خودش عالي بود ولي PS2 دوست داشتم ، خداييش خیلی حال میداد تو کلوپ قبل از اینکه کنسول رو بخرم :) ( به عبارت دیگر در کف ماندن در یک چیز جالبتر از داشتن آن است :biggrin1: )
تا بالاخره خريدمش . خلاصه اين وسط تو دنياي بازيه من PS2 و PC نقش بسزايي داشتند . ولي هيچ وقت ، نميتونست واسم جاي PC رو بگيره ، بازي تو PC یه چیزه دیگست ...

حالا پس از شنيدن اين افسانه طول و دراز ميرسيم به اينکه چطور بازي ميکنم ؟! خب من بايد بگم در هر شرايطي دوست دارم بازي کنم ، بازي تو آخر شب رو + هدست ! رو ترجيح ميدم ... اگر برای چندروز جایی برم لپتاپم همراهم هست .. البته من بدنم به اینترنت بیشتر از بازی نیاز داره .. از بين سبکها بهترين سبک برام اکشن سوم شخص هست و بعدش اکشن اول شخص شوتر .. کلا بين سبکها اول از همه اکشن و بعد استراتيجيک و بعد آر پي جي .. از ادونچر هم به شدت متنفرم ( نميدونم چرا !؟ ) اصلا انگار ادنوچر تو خونه من يکي نيست :) .. بازيها رو رو نرمال ميرم ، اگه بازي باشه که از قبل شماره هاي قبليشو بازي کرده باشم و جديد واسش اومده باشه (Ace Combat ! ) رو هارد ميرم ...... خلاصه همونطور که گفتم PS2 بهترين کنسولم بود و مطمينم که بيشتر از قيمتش باهاش حال کردم :biggrin1: از بين بازيها هم اول از همه MGS و بعدش دوباره MGS ! :) و بعدش FF و DMC و Gran T و CS ( پس من 360 بگيرم چي کار ؟ :) ) ... کلا از 360 و مايکروسافت و هرچي بيل گيتسه پولداره بدم مياد !! ولي متاسفانه دارم 360 ميخرم :-" چي کار کنيم ديگه .. يه PC ـه دسته دار ميخرم (Controller دار !! ) ..

در مورد مولتی پلیر هم بگم ، واقعا خیلی دوست دارم در هر شرایطی مولتی بازی کنم ( تو خونه لپتاپ رو با پی سی خونه مولتی میکردم با داداشم Generals میزدیم ! ) به نظره من 50 درصد یا حتی کمتره یک بازی Single و بقیش Multi ـه .. بزرگترین تجربه مولیته دوران بازیم Counter Strike هست که قدیما تو نت و قدیم ترا تو گیم نت بازی میکردم :) تو گیم نت جنرال هم بازی میکردم و از War Craft به شدت بدم میومد چون هیچ وقت نمیفهمیدم چی به چیه ؟! :biggrin1: .... همين ديگه چيزي به ذهنم نميرسه ..

پ.ن : اي وا !! اسم زنه من به اين Forum هم باز شد !! حالا رويا خانوم اسم آهنگش چيه !؟

آخرین ویرایش:
سلام به همگي .. حالا که همه تعريف کردن که چطور بازي ميکنن منم بگم :biggrin1:

والا منم بازي رو از کوچيکي شروع کردم ( فکر کنم مدرسه نميرفتم ) که يادمه بابام رفت مکه واسم يدونه ميکرو اورد کلي حال کرديم .. يادمه حافظه دار بود از نوع خفن ( ماريو جون بينهايت داشت :biggrin1: ) ، کلا من اين ميکرو (به قوله باکلاسا NES ! ) رو خيلي دوست داشتم ( بيشتر از سگا ) ، يادمه بهترين بازيهايي که تو اين کنسول بازي کردم اول از همه کاپيتان سوباسا بود و بعدش ماريو و ..

خلاصه زمان گذشت و دوباره بابام يه روز اومد خونه ديدم سگا دستشه با یدونه فیفا 96 ! خدايي ولي سگا چيزه خيلي عجيبي بود ، خداييش از نظر قيافه خيلي بي ريخت بودا ولي بازيهاي خيلي پيشرفته تري داشت ! حرف نداشت ! شينوبي و فوتبال و مورتال کمبت ، تبر طلايي هيچ وقت يادم نميره عالي بود ..

ديگه بعدش بيشتر PC بازي ميکردم و بازيهاي PC اون زمان Duke Nukem و NFS1 و DOOM .. بودند تا اينکه رفتيم به جمع کلوپ بازان پيوستيم ، يه روزهايي ميومد که نميرفتم مدرسه به جاش کلوپ ميشستم Crash بازي ميکردم :) واقعا اول که اومد کلی حال ميداد يا ميشستيم تيکن ميزديم و حال ميکرديم :biggrin1: تا اينکه بالاخره هرجور شده يه PS1 هم خريديم و نشستيم بازي کرديم .

PS1 تجربه جالبي بود ولي متاسفانه من بيشتر حالمو تو کلوپ کرده بودم :) زياد تو خونه باش بازي نکردم ، ميرفتم کلوپ بازي ميکردم :biggrin1: و تا اينکه يه روز کلوپيه يه غوله افسانه اي اورد که دسته هاش سياه بود :-" بازيهاش خيلي طبيعي بود ، خيلي خفن بود !! تا اينکه فهميديم بهش ميگن PS2 !! با اينکه خونه سيستم کامپيوترم نسبت به زمان خودش عالي بود ولي PS2 دوست داشتم ، خداييش خیلی حال میداد تو کلوپ قبل از اینکه کنسول رو بخرم :) ( به عبارت دیگر در کف ماندن در یک چیز جالبتر از داشتن آن است :biggrin1: )
تا بالاخره خريدمش . خلاصه اين وسط تو دنياي بازيه من PS2 و PC نقش بسزايي داشتند . ولي هيچ وقت ، نميتونست واسم جاي PC رو بگيره ، بازي تو PC یه چیزه دیگست ...

حالا پس از شنيدن اين افسانه طول و دراز ميرسيم به اينکه چطور بازي ميکنم ؟! خب من بايد بگم در هر شرايطي دوست دارم بازي کنم ، بازي تو آخر شب رو + هدست ! رو ترجيح ميدم ... اگر برای چندروز جایی برم لپتاپم همراهم هست .. البته من بدنم به اینترنت بیشتر از بازی نیاز داره .. از بين سبکها بهترين سبک برام اکشن سوم شخص هست و بعدش اکشن اول شخص شوتر .. کلا بين سبکها اول از همه اکشن و بعد استراتيجيک و بعد آر پي جي .. از ادونچر هم به شدت متنفرم ( نميدونم چرا !؟ ) اصلا انگار ادنوچر تو خونه من يکي نيست :) .. بازيها رو رو نرمال ميرم ، اگه بازي باشه که از قبل شماره هاي قبليشو بازي کرده باشم و جديد واسش اومده باشه (Ace Combat ! ) رو هارد ميرم ...... خلاصه همونطور که گفتم PS2 بهترين کنسولم بود و مطمينم که بيشتر از قيمتش باهاش حال کردم :biggrin1: از بين بازيها هم اول از همه MGS و بعدش دوباره MGS ! :) و بعدش FF و DMC و Gran T و CS ( پس من 360 بگيرم چي کار ؟ :) ) ... کلا از 360 و مايکروسافت و هرچي بيل گيتسه پولداره بدم مياد !! ولي متاسفانه دارم 360 ميخرم :-" چي کار کنيم ديگه .. يه PC ـه دسته دار ميخرم (Controller دار !! ) ..

در مورد مولتی پلیر هم بگم ، واقعا خیلی دوست دارم در هر شرایطی مولتی بازی کنم ( تو خونه لپتاپ رو با پی سی خونه مولتی میکردم با داداشم Generals میزدیم ! ) به نظره من 50 درصد یا حتی کمتره یک بازی Single و بقیش Multi ـه .. بزرگترین تجربه مولیته دوران بازیم Counter Strike هست که قدیما تو نت و قدیم ترا تو گیم نت بازی میکردم :) تو گیم نت جنرال هم بازی میکردم و از War Craft به شدت بدم میومد چون هیچ وقت نمیفهمیدم چی به چیه ؟! :biggrin1: .... همين ديگه چيزي به ذهنم نميرسه ..

پ.ن : اي وا !! اسم زنه من به اين Forum هم باز شد !! حالا رويا خانوم اسم آهنگش چيه !؟

این بود خلاصه ای از گیم نامه یه گیمر ..........:biggrin1: خسته نباشی علی جون ( کی من؟ من مهدی .مگه نمیشناسی؟ ):biggrin1: :-"

فهمیدم منظورتون رو.
اسمه اهنگش اینه: enta eih
اینم لیکش واسه دان
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=765&page=62

اشکم در اومد یاد ترم آخر بخیر میگم میخواین معنیشو بگم:biggrin1:
از یا عوام میگم
ای مردم این قسمت من نبود که زندگیم اینطوری بشه
معشوقم از دستم رفت به خاطر یه عشق دیگه( حرام)
ای مردم زندگیم طباح شده و من نمی تونم تحمل کنم .چاره ای ندارم جز اینکه بسوزمو بسازم:biggrin1:

شرمنده علی جون دقیقا پارسال بود که رفیقم باباش رو فرستاد خواستگاری نانسی دیر اقدام کردی تسلیت میگم:(( :biggrin1:

می دونستم کار تاپیک آخرش به اینجا میکشه

دوستان لطف کنن نقل قول نکنن
اینطوری نه مشکلی نه دردگیری پیش میاد و نه بین پستها فاصله میفته
نقل قول ها رو بذارین آخر تاپیک لطفا
من هم به همین دلیل جواب بعضی از دوستان رو ندادم(امیدوارم ببخشن تا وقتی که بچه ها معرفی کردن خودشونو اونوقت)
متشکر

اگه همینطوری پیش بره از مدیرها میخوام که اینجا رو قفل کنن
حداقل دوستانی که زحمت کشیدن و پست زدن حقشون ضایع نشه

می دونستم کار تاپیک آخرش به اینجا میکشه

اگه همینطوری پیش بره از مدیرها میخوام که اینجا رو قفل کنن
حداقل دوستانی که زحمت کشیدن و پست زدن حقشون ضایع نشه

سلام
شما قبلنا مهربونتر بودین.
من فقط خواستم جوابه بچه ها رو بدم.
اگه جواب نمی دادم بد بود.

این خیلی مهمه که چطور با زی میکنینم . و اینکه موقعه بازی کردن به کسی توجه نداریم و وقتی یه نفر که از خودمون کوچیک تره باعث بشه بسوزم. با یک ضربت شمشیر سرش رو قطع میکنم:eek: :biggrin1: . و میپرم رو هوا و با یه ضربه آبدولیو چاگی شوتش میکنم از اتاق بیرون:cheesygri من اینطوری بازی بازی میکنم (بجون خودم خالی بستم من خودم آخرین عضو خا نوادم:cheesygri

بازی تو موقع بارش بارون یا برف مخصوصا شبها خیلی حال میده....

من بیشتر یه هدست میزنم تا از صدای بازی هم لذت ببرم....(هیچوقت اون موقع که برعکس زده بودمش یادم نمیره!!! نزدیک بود توی cold fear سکته کنم):eek: :biggrin1:

خوب.. منم به نوبه ی خودم باید بگم که از همون اول با بازیهای دو بعدی زندگی کردم.. میکرو با کاپیتان سوباسا و ماریو و خیلی های دیگه.. سگا هم با بازیهای ناب و معروفش که احتیاجی به اسم بردن نداره.. در مورد بازیهای سه بعدی، عاشق سوم شخصم.. اگه یه نفر بخواد منو خام کنه باید یه بازی جدید خفن سوم شخص بده دستم تا دیدم نسبت به طرف عوض بشه! دیگه اینکه از اول شخص بدم اومده.. نه بخاطر اینکه دوست ندارم.. بخاطر اینه که یه خوده که بازی میکنم حالت تهوع بهم دست میده! از نظر روحی نه.. بلکه کاملا فیزیکی.. میخوام بالا بیارم!!! نمیدونم چرا .. ولی خوب.. اینم شانس منه دیگه! چون باطناً از اول شخص بدم نمیاد!
دیوونه ی متال گیر و پرنس و هر چی دویل و اویل هستم! به علاوه ی سری سایلنت هیل.. که واقعا با بازی کردنش به فکر فرو میرم و مطمئن میشم که سازنده ش واقعا الان یا توی یه دوره ای بین این دنیا و سایلنت هیل در حال رفت و آمد بوده! درست مثل هنری..
از بین بازیهای ورزشی هم فقط از سریPES خوشم میاد و بازی میکنم. از فیفا هم هیچ وقت خوشم نیومده.
این بود بازینامه.. اما در مورد شیوه ی بازی کردن باید بگم اول بازی رو در حالت سخت میارم.. بعد ترینر (!) رو اجرا میکنم و یه بار بازی رو فتح میکنم. این کار دو دلیل داره: اول اینکه با همه ی زوایا و سوراخ سمبه های بازی آشنا میشم و بعدا خیالم راحته که از این سخت ترش نمیشه(البته بجز بعضی بازیها). دوم اینکه بدلیل برکت وجود ترینر (!) شجاعت خاصیتوی اون بازی پیدا میکنم و بعدا که خواستم بدون رمز و ترینر بازیش کنم بازم شجاعتش برقراره! میتونین امتحان کنین! اصولا من معتقدم بازی باید بقول معروف Just for fun باشه نه اینکه اعصاب آدمو خط خطی کنه.. بخاطر همین بلافاصله بعد از نصب بازی میرم دنبال ترینرش!! اما با همه ی این حرفا حتما بازی رو یه دور بدون چیت تموم میکنم!
خوب.. اینا به یه طرف و اون کلکسیون قدیمی بازیهای سوپرنینتندو و شبیه سازش با سری چهار تایی کاپیتان سوباسا هم یه طرف.. همه ی اینا بخاطر کاکرو یوگای خشمگینه که با اون شوتهای مُهلکش (!) یه خورده اعصابمو آروم میکنه.!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or