چرا STEAM به تبليغات روي نياورده است ؟

• Thread starter Thread starter NERO 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

NERO 7

سرباز ISA ، سر سپرده‌‌ رادك
کاربر سایت
[FONT=&amp]آيا تبليغات راه خود را به [/FONT][FONT=&amp]STEAM [/FONT][FONT=&amp] پيدا خواهد نمود؟ طبق نظر مسئولين [/FONT][FONT=&amp]VALVE [/FONT][FONT=&amp] جواب يك نه ساده است.

20110620steam.jpg

[/FONT]
[FONT=&amp]شايد متوجه شده باشيد كه در [/FONT][FONT=&amp]STEAM [/FONT][FONT=&amp] برخلاف [/FONT][FONT=&amp]PSN [/FONT][FONT=&amp]و [/FONT][FONT=&amp]XBL[/FONT][FONT=&amp] هيچ گونه تبليغاتي وجود ندارد. تمامي لينك‌هاي مورد نظر در صفحات [/FONT][FONT=&amp]STEAM[/FONT][FONT=&amp] مستقيماً شما را به صفحه مربوطه به محتواي مورد نظر متصل مي‌كنند كه هيچ جايي براي تبليغات اسپانسر ها نمي‌گذارد.[/FONT]

[FONT=&amp]همانظور كه انتظار مي‌رود، [/FONT][FONT=&amp]VALVE[/FONT][FONT=&amp] هم گزينه‌ي تبليغات را در نظر داشته اما در نهايت به اين نتيجه رسيده‌اند كه اين تصميم هيچ گونه ارزشي از طرف كاربران براي [/FONT][FONT=&amp]STEAM [/FONT][FONT=&amp] به ارمغان نخواهد آورد.[/FONT]
[FONT=&amp]Erik Johnson[/FONT][FONT=&amp] از [/FONT][FONT=&amp]VALVE[/FONT][FONT=&amp] در مصاحبه‌ايي با سايت [/FONT][FONT=&amp]GameSpot[/FONT][FONT=&amp] علاوه بر موارد ذكر شده اضافه نمود كه: « تبليغي كه ناگهان به شما بگويد [/FONT][FONT=&amp]Doritos [/FONT][FONT=&amp] ، شما را مجاب به خريد يك[/FONT][FONT=&amp]Doritos [/FONT][FONT=&amp] نخواهد كرد » ( توضيح مترجم – [/FONT][FONT=&amp]Doritos[/FONT][FONT=&amp] نام يكي از برندهاي صنعت چيپس تورتيلا است - )[/FONT]

[FONT=&amp]طبق نظر [/FONT][FONT=&amp]VALVE[/FONT][FONT=&amp] اين مدل تبليغات اثر خوبي در روابط بلند مدت خود با مشتريان نخواهد داشت و در واقع يك نگاه منفي براي مصرف كننده ايجاد خواهد نمود.[/FONT]
[FONT=&amp]Robin Walker[/FONT][FONT=&amp] يكي ديگر از اعضاي [/FONT][FONT=&amp]VALVE [/FONT][FONT=&amp] نيز تصريح كرد كه: « تبليغات در موضوع مورد بحث ما، هيچ خدمت با ارزشي به مشتري نخواهد نمود. »

منبع
[/FONT]

من با والو مخالفم. به نظر من تبلیغات باعث میشن محیط مورد نظر زنده تر به نظر بیاد. البته تبلیغات در حد مثال های خبر. نه سایت های ایرانی:d

يه كمي VALVE ايي ها نعنا پياز داغش رو زياد كردن !
توي PSN كه من ان چنان تبليغي نديدم ! نهايتاً يه بنر شيك و قشنگ يه جا زدن گفتن فلان محصول هست بخر بخور ! چون اكثراً تبليغات خوراكي و تاكو و فست فود مي كنه ! اين VALVE ايي ها هم فكر كنم به PSN زدن :d
ولي تبليغاتي اعصاب خورد كن ميشه كه 4873875 تا پاپ اپ باز كنه اعصاب ملت رو بريزه بهم :|

يه كمي VALVE ايي ها نعنا پياز داغش رو زياد كردن !
توي PSN كه من ان چنان تبليغي نديدم ! نهايتاً يه بنر شيك و قشنگ يه جا زدن گفتن فلان محصول هست بخر بخور ! چون اكثراً تبليغات خوراكي و تاكو و فست فود مي كنه ! اين VALVE ايي ها هم فكر كنم به PSN زدن :d
ولي تبليغاتي اعصاب خورد كن ميشه كه 4873875 تا پاپ اپ باز كنه اعصاب ملت رو بريزه بهم :|
اکثراً ؟ بعد قرنی همین تاکوبل تبلیغ کرده :-" (دفعه ی قبل یادم نمیاد کی و چی بوده! :d )
این تاکوبل هم PS4 طلایی جایزه میدن! :-" کوفت اونی بشه که میبره:-" :))

PC Gamer ها به شدت حساسن و اگه تبلیغات میزاشت مطمئن باشید یه جریانی صد برابر بدتر از ماد های پولی پیش میومد توی 2 روز برش میداشتن. مثل بقیه نیستیم ما که بگیم: " تبلیغات محیط رو زنده تر می کنه".

PC Gamer ها به شدت حساسن و اگه تبلیغات میزاشت مطمئن باشید یه جریانی صد برابر بدتر از ماد های پولی پیش میومد توی 2 روز برش میداشتن. مثل بقیه نیستیم ما که بگیم: " تبلیغات محیط رو زنده تر می کنه".
اي خدااا در جواب اين دوستمون فقط ميشه سكوت كرد
تو psn هم تبليغ اذيت كننده اي نبوده ولي من يكي نبودش رو ترجيح ميدم valve هم درست ميگه كه تبليغ يه خوردني به اين شكل ادم رو چندان وسوسه نميكنه

پس واسه همینه که الان اکثر ملت دارن از adblock استفاده می کنن ؟

میشه یه توضیح بدین راجب این موضع اول از همه که این اکثر ملت کی هستن ؟

دوم تبلیغات حد حدود داره اینکه شما سایت های میری که شما رو خفه میکنه با تبلیغات الکی و شما رو مجبور به استفاده از Add block میکنه دلیل بر بد بودن یا دلیل بر نباید بودن تبلیغات نیست .

بیشتر این مشکل هم اینکه شما سایت های میری که تبلیغات انجام شده اصلا برای شما مفید نیست اما سایت های داریم که وقتی شما میری و ADD block استفاده میکنی تبلیغات مفید و مناسب شما و offer های با قیمت مناسب کالاها و سایت ها و فروشگاه های مطرح دنیا تبلیغ میکنن که شما میتونی ازش استفاده کنی و کلی در خرید و ... صرفه جویی کنی پس حرف شما بی ربط میشه چون اکثر ملت که مشخص نیست منظرو شما چیه اگه ایران و دوستان شما و ... برای جلو گیری از مصرف اینترنت بیشتر و یا جلو گیری از خفه شدن از دست سایت های ایرانی از Add block استفاده میکنن هم معیار مناسبی برای بودن یا نبودن تبلیغ نیست .

اینکه Steam نمیخواد تبلیغ کنه دلیل بر درست بودن حرفش در اینکه تبلیغات اثر نداره چرته یه مثال میزنم شما داری بازی میکنی یا HOT PIZZA دوست داری یا نداری اگه داری که وقتی میای تو منو و شام نخوردی یا وسوسه میشی سفارش بدی بیاره یا از جای دیگه که دوست داری سفارش میدی میبینی که خودش هم شما رو وسوسه کرده که سفارش از اون فروشگاه بدی یا اینکه از جای دیگه ای چیزی که دوست داری بخری کسی نگفت بیاد پوشک بچه تبلیغات کنه همیشه تبلیغات به اندازه و مفید و چیزی که شما رو خفه نکنه از چیزای الکی مفیده و محیط شادی به وجود میاره حال این مثال من برای پیتزا بود شما هر تبلیغ که مفید باشه برای ملت حساب کن چه چیپس باشه خوب بیاد یه Offer بزنه چیپس بخر یا کد بازی بگیری یا اینکه کنسول برنده بشی اول از همه اونجا ایران نیست که ملت مسخره کنن میدن یا تبلیغات redbull که میاد کد Destiny quest میده خودش مفیده هم برای Redbull که ملت میخرن هم برای Destiny هم اینکه شما اون کد میگیری بازی میکنی حالش میبری به قولی 1نوشیدنی خریدی یه کد گرفتی یه نوشیندی هم حالش بردی .

افزونه Ad Block Plus رو فقط واسه Chrome بیشتر از 10 میلیون نفر نصب کردن، توی Firefox هم 21 میلیون نفر. افزونه UBlock Origin رو واسه Chrome بیشتر از 2 میلیون نفر نصب کردن، واسه Firefox هم 460 هزار نفر. من به این آمار می گم اکثر افراد.
پ.ن: بار اوله میبینم User ها دارن از تبلیغات دفاع می کنن.

افزونه Ad Block Plus رو فقط واسه Chrome بیشتر از 10 میلیون نفر نصب کردن، توی Firefox هم 21 میلیون نفر. افزونه UBlock Origin رو واسه Chrome بیشتر از 2 میلیون نفر نصب کردن، واسه Firefox هم 460 هزار نفر. من به این آمار می گم اکثر افراد.
پ.ن: بار اوله میبینم User ها دارن از تبلیغات دفاع می کنن.

ببخشید این آماری که شما دادی حتی اگه بگیم 50 میلیون آدم هم استفاده کنن بازم اکثر مردم دنیا که دارن از اینترنت استفاده میکنن نیستن به خاطر اینکه تعداد افرادی که در دنیا از اینترنت و ... استفاده میکنن خیلی بیشتر از این حرف ها هستش که یه تعداد 50 میلیونی اکثر افراد حساب بشن.

من از تبلیغات درست و قانون مند و هدف مند و مفید برای ملت دفاع میکنم به خاطر اینکه چیزیه که بدرد ملت میخوره اگه تبلیغات وجود نداشته باشه شما با 90 % چیزای که میخری آشنا نمیشدی و انتخاب نمیکردی حتی همین خبر هم تبلیغات برای Steam هستش پس لطفا تبلغات درست با تبلیغات بیخودی اشتباه نگیر .

pc گیمر ها حساسند؟ مثل بقیه نیستی؟ وای تو چه خفنی که مثل بقیه نیستی. اول یاد بگیر به نظر دیگران احترام بزاری بعد تیکه بنداز. شما ادعای pc gamer بودن داری؟:d خبر از مقدار بازی من با pc و گیمینگ ریگ سیستم pc من داری که سریع جو گرفتت و دو دسته pc و کنسول گیمر درست کردی؟! نمی دونم چرا یک دسته فکر می کنند اگر کسی فن کنسول باشه تو زندگیش pc ندیده..! تموم کنید این بچه بازی های دسته بندی کردن را.
---
تبلیغات در حدی که در psn وجود داره به نظر من باعث می شه احساس کنم تو یک دنیای زنده وجود دارم. و همانطور که گفتم( و اکثرا متوجه نشدند) منظور تبلیغات سایت های ایرانی که پاتوق دوستانه نبود. شما یک سر به سایت های معتبر یا همین مثال خبر psn بزنین ببینین اصلا تبلیغات را پیدا می کنید که بخواد اذیتتون کنه؟ انقدر با سلیقه به این موضوع پرداخته شده که به نظر من "محیط را زنده تر نشون می ده" .

دوم تبلیغات حد حدود داره اینکه شما سایت های میری که شما رو خفه میکنه با تبلیغات الکی و شما رو مجبور به استفاده از Add block میکنه دلیل بر بد بودن یا دلیل بر نباید بودن تبلیغات نیست .

بیشتر این مشکل هم اینکه شما سایت های میری که تبلیغات انجام شده اصلا برای شما مفید نیست اما سایت های داریم که وقتی شما میری و ADD block استفاده میکنی تبلیغات مفید و مناسب شما و offer های با قیمت مناسب کالاها و سایت ها و فروشگاه های مطرح دنیا تبلیغ میکنن که شما میتونی ازش استفاده کنی و کلی در خرید و ... صرفه جویی کنی پس حرف شما بی ربط میشه چون اکثر ملت که مشخص نیست منظرو شما چیه اگه ایران و دوستان شما و ... برای جلو گیری از مصرف اینترنت بیشتر و یا جلو گیری از خفه شدن از دست سایت های ایرانی از Add block استفاده میکنن هم معیار مناسبی برای بودن یا نبودن تبلیغ نیست .

اینکه Steam نمیخواد تبلیغ کنه دلیل بر درست بودن حرفش در اینکه تبلیغات اثر نداره چرته یه مثال میزنم شما داری بازی میکنی یا HOT PIZZA دوست داری یا نداری اگه داری که وقتی میای تو منو و شام نخوردی یا وسوسه میشی سفارش بدی بیاره یا از جای دیگه که دوست داری سفارش میدی میبینی که خودش هم شما رو وسوسه کرده که سفارش از اون فروشگاه بدی یا اینکه از جای دیگه ای چیزی که دوست داری بخری کسی نگفت بیاد پوشک بچه تبلیغات کنه همیشه تبلیغات به اندازه و مفید و چیزی که شما رو خفه نکنه از چیزای الکی مفیده و محیط شادی به وجود میاره حال این مثال من برای پیتزا بود شما هر تبلیغ که مفید باشه برای ملت حساب کن چه چیپس باشه خوب بیاد یه Offer بزنه چیپس بخر یا کد بازی بگیری یا اینکه کنسول برنده بشی اول از همه اونجا ایران نیست که ملت مسخره کنن میدن یا تبلیغات redbull که میاد کد Destiny quest میده خودش مفیده هم برای Redbull که ملت میخرن هم برای Destiny هم اینکه شما اون کد میگیری بازی میکنی حالش میبری به قولی 1نوشیدنی خریدی یه کد گرفتی یه نوشیندی هم حالش بردی .
دوست عزیز اکثر ملت یعنی اکثر مردم دنیا که دارن از این افزونه استفاده می کنن و نه قشر معمولی جامعه ! افرادی که روزانه از اینترنت استفاده می کنن سر کارشون با اینترنت هست.

موضوع adblock به حدی رسیده که خیلی از یوتوبر ها و سایت هایی که منبع درامدشون از تبلیغات هست یک ویدیو و یک پست حداقل راجع به این قضیه دارن. پس حرف من مسخره نیست از پشت کوه هم نیومدم که بگم این قضیه مخصوص مردم ایران هست و یا دوستانم یا غیره

من یه چیز کلی رو در برابر این جمله که "تبلیغات باعث زیبایی و زنده بودن میشه" گفتم. نه گفتم خوبه نه گفتم بده ، گفتم پس دلیل این که مردم دارن از adblock استفاده می کنن اینه؟ (یا به طور دیگه مردم از زیبایی بدشون میاد که از adblock استفاده می کنن؟)

من به شخصه متنفرم وقتی سایت تورنت رو باز می کنم 10 تا سایت باهاش باز میشه ، یا روی هر لینکی کلیک می کنم باید 10 بار skip رو بزنم که صفحه مورد نظرم برسم. من ترجیح میدم تبلیغات مذخرف پیتزای 12$ رو نبینم چون اگه میخواستم سرچ می کردم.
خیلی ساده هست ! اگه یه سایتی من رو مجبور به این کنه که من تبلیغات رو ببینم و یا روش کلیک کنم من یا از adblock استفاده می کنم و یا دیگه به اون سایت سر نمی زنم.

شما گفتی مگه اونجا ایرانه که مردم مشارکت redbull رو با بازی Destiny مسخره کنن؟ نه عزیزم اونجا ایران نیست ولی این تبلیغات انقد bullshit و بی ربط بود که کمپانی سازنده Dying light برای اینکه quest جدید بازیش رو Promote کنه از همین به عنوان یک جک استفاده کرد و مسخرشون کرد اونم با یک لیوان آب ! ( شاید اونام ایرانی هستن و ما نمیدونیم)

درکل جالبه که از یک جمله به اون سادگی همچین برداشت هایی کردین ، که فک کنم 90% از تخیلات هست و توی دنیای امروزی استفاده نمیشه ! دنیای امروزی دنیای روشنفکری هست خیلی از کمپانی های بزرگ حتی روی فیسبوکشون هم دیگه سرمایه گذاری نمی کنن چون میدونن مردم با دیدن یک تبلیغات روی شبکه تلویزیونی و اینترنت دیگه گول نمی خورن ، دنیای امروزی بر پایه بحث و نقد و بررسی توی محیط های اجتماعی هست کیفیت بالاتر و "تبلیغات خلاقانه" باعث میشه نسل جدید روی یک تبلیعات کلیک کنه و یا یک محصول رو بخره ! نه offer 85% OFF بازی مذخرف درجه 3 روی استیم !

pc گیمر ها حساسند؟ مثل بقیه نیستی؟ وای تو چه خفنی که مثل بقیه نیستی. اول یاد بگیر به نظر دیگران احترام بزاری بعد تیکه بنداز. شما ادعای pc gamer بودن داری؟:d خبر از مقدار بازی من با pc و گیمینگ ریگ سیستم pc من داری که سریع جو گرفتت و دو دسته pc و کنسول گیمر درست کردی؟! نمی دونم چرا یک دسته فکر می کنند اگر کسی فن کنسول باشه تو زندگیش pc ندیده..! تموم کنید این بچه بازی های دسته بندی کردن را.
فاز 2: مظلوم نمایی.
از سال 2007 اینجام، مطمئن باش خوب میشناسمت.

فاز 2: مظلوم نمایی.
از سال 2007 اینجام، مطمئن باش خوب میشناسمت.

مظلوم نمایی؟ :-j پست من مظلوم نمایی داشت؟ بله مطمئنا از اونایی هستی که 6 تا اکانت داری و قدرت نداری حرف ها تو با یک اکانت بزنی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or