چرا ND و SCE Santa Monica رونمایی جدیدی برای PS4 نداشته اند؟

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Denny.jpg

همانطور که می دانید دو استدیو بزرگ Naughty Dog و SCE Santa Monica برای PlayStation 4 سکوت کرده اند و هیچ عنوانی را معرفی نکرده اند. معاون رئیس معاون استدیو‌های سونی در اروپا آقای Michael Denny در جدیدترین مصاحبه PlayStation Access به این موضوع پاسخ داده اند:
ما عناوین آنها را معرفی نکردیم. حقیقت این است که ما بازی های AAA زیادی از استدیوهای خارجی و داخلی معرفی کرده ایم. این تیم هایی که شما می فرمایید مطلع هستید که به تازگی چه عناوینی را برای PS3 عرضه کرده اند؟ برای همین است که آنها کارشان را با PlayStation 4 کمی دیرتر آغاز خواهند کرد.
استدیو انگلستانی Media Molecule نیز در Gamescom اعلام کرد که در حال کار بر روی یک عنوان جدید برای PS4 است اما نام و جزئیات آن هنوز فاش نشده است.
Dualshockers

آخرین ویرایش:
من اصلا با این حرفا کاری ندارم.الان مشکل اصلی من Gran Turismo 6 هست.همه میدونیم که PS4 با همه خوبی هاش از یه ریسینگ سیمولیشن AAA رنج میبره.Drive Club هم بنظرم هیچ بخاری ازش بلند نمیشه.هم از نظر گرافیکی و هم گیم پلی این چیزایی که نشون دادن خیلی بد بوده.بنظرم بیان این GT6 رو برای لانچ کنسول معرفی کنن.خیلی حرکت مثبتی میشه.
بریم امضا جمع کنیم:d
حاجی اذیتمون نکن :| کنسولی که هنوز نیومده از نبودن یه سیمولیشن رنج میبره !؟!؟؟! :-o
بعد سونی مگه خر مغزش + جایی دیگه ایش رو گاز گرفته که کنار DC بیاد GT بده ؟! :| میزنه بازی خودش رو نابود میکنه که 8-|

حاجی اذیتمون نکن :| کنسولی که هنوز نیومده از نبودن یه سیمولیشن رنج میبره !؟!؟؟! :-o
بعد سونی مگه خر مغزش + جایی دیگه ایش رو گاز گرفته که کنار DC بیاد GT بده ؟! :| میزنه بازی خودش رو نابود میکنه که 8-|

منطق میگه Launch Line-Up هر کنسول باید طیف وسیعی از سبک های مختلف رو دربر بگیره.اینکه میگی کنسول نیومده مغلطه حساب میشه.همه میدونیم PS4 بالاخره لانچ میشه و مشکل اصلی موقعی نمود پیدا میکنه که مثلا منی که میخوام همراه کنسول یه Sim Racing هم بگیرم میرم دنبال اونی که تو این زمینه بهتر باشه(یعنی یه ریسینگ درست و حسابی واسه ریلیز داشته باشه).حالا واسه لانچ هم یه مقدار عجله ای میشه.اگر بازی برای PS4 کلا آنونس میشد من راحت تر بودم.
DC همین الانش هم نابود شده محسوب میشه.وقتی قراره روز اول عرضه بازی برای اعضای پلاس مجانی باشه،یعنی اینکه خود سونی هم حساب چندانی روش باز نکرده.

به نظر من این دوتا رو نباید دریک سطح بدونیم nd حداقل دو سه پله از اون sm بالاتره (nd تو این نسل ثابت کرد که یه استودیو چه قابلیت هایی میتونه داشته باشه )

منطق میگه Launch Line-Up هر کنسول باید طیف وسیعی از سبک های مختلف رو دربر بگیره.اینکه میگی کنسول نیومده مغلطه حساب میشه.همه میدونیم PS4 بالاخره لانچ میشه و مشکل اصلی موقعی نمود پیدا میکنه که مثلا منی که میخوام همراه کنسول یه Sim Racing هم بگیرم میرم دنبال اونی که تو این زمینه بهتر باشه(یعنی یه ریسینگ درست و حسابی واسه ریلیز داشته باشه).حالا واسه لانچ هم یه مقدار عجله ای میشه.اگر بازی برای PS4 کلا آنونس میشد من راحت تر بودم.
DC همین الانش هم نابود شده محسوب میشه.وقتی قراره روز اول عرضه بازی برای اعضای پلاس مجانی باشه،یعنی اینکه خود سونی هم حساب چندانی روش باز نکرده.
دوست عزیز وقتی Drive Club رو شما نابود شده و خیلی بد میدونید دیگه فکر نمیکنم بحث کردن فایده ای داشته باشه!!!

دوست عزیز وقتی Drive Club رو شما نابود شده و خیلی بد میدونید دیگه فکر نمیکنم بحث کردن فایده ای داشته باشه!!!

دقیقا حرفتون درسته نمیخوام بحث کنم ولی DC نمایش خوبی داشته به نظر من و نیاز های من یکی رو از racing برطرف میکنه حالا sim هم نباشه مشکلی نیست ولی دیگه اینکه بگی نابود شده و بده
فکر نکنم درست باشه

این دو استدیو انقدر قوی و به روز هستن که به جز ساخت بازی آموزش و کمک تکنیکال و فنی خیلی حرفه ای به شرکت های دیگه برای ساخت بازی شون میدن تا عنواوین ps3 که سونی ناشر اونها هست خیلی خوب و قوی از آب دراد پس وقتی خودشون بخوان بازی برای

ps4 بسازن باید صبور باشید و منتظر یه شاهکار از Santa Monica و ND باشید تا دهنه همه ی شرکت های رقیب به .....:((.....بره . ملت کف کنن و لذت ببرن از عنواوین انحصاری Sony...........:bighug:

حتی تصور رونمایی یه بازی جدید برای نسل جدید از جانب سانتا مونیکا و ناتی داگز تن آدمو میلرزونه ... اساتید بسیار بزرگی رو در اختیار دارن. حساب کنید یه بازی با گرافیک و گیمپلی و هوش مصنوعی دست کم 4 برابر آنچارتد یا گاد آو وار چی میشه :blink::eek::-t@-):-s:cool1:...

به نظر من احتمال زیادی داره که ND تو VGA بازیش رو رونمایی کنه طبق عادتهای تازگیش،اما طبق گفته یکی از دوستان من هم موافقم که این آرزوی دست یافتنی بره برای سال 2014 و مانند E3 2012 که سونی 3 تا عنوان شاخش (Beyond TS , TLOU , GOW A) رو نمایش داد و کنفرانس رو منفجر کرد 4 عنوان شاخ از ND,SM,QD,MM نمایش بده و موج دوم بازیهاش رو به عرش ببره،در ضمن دوستی که از عنوان DC گله مند بود باید خدمتتون عرض کنم تو GS استقبال خوبی از این بازی شده به خصوص وقتی پیشرفت گرافیکی نسبت به E3 ازش دیده شده،امیدوارم پیش از اینکه دیر بشه نظرتون رو عوض کنید و چیزی که تجربش نکردید رو در موردش قضاوت نکنید

چرا خبری از London Studio و بازی های Eighit days و Getaway نیست...؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!#:-s
احتمالن در حال ساخت Eye Pet 2 برای نسل جدیده :d

خداییش کسی که فقط به خاطر یه بازی تو یه سبک، اونم بدون در نظر گرفتن آینده و مسائل دیگه بخواد بره سراغ اون یکی کنسول همون بهتر که بره :دی که چی، آقای X اگه ظرف یک ماه سیمولیشن ریسینگ نسل بعدی اونم از نوع درجه یک بهش نرسه از دنیا میره :|:دی مسئله ی مرگ و زندگی که نیست خب آدم یه خورده صبر میکنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or