چرا Hard Reset انحصاری PC است؟ چون...

raya2

کاربر سایت
hardresetgamejuly.jpg

در صحبتی با Gamespot ,مدیر استودیوی سازنده ی بازی Hard Reset یعنیMichal Szustak در مورد علت انحصاری بودن این بازی برای PC می گوید :"چونکه برای یک شرکت سازنده ی تازه کار ساخت یک بازی تک پلتفرمه راحت تر است."

او همچنین می افزاید :"ما واقعا میخواستیم که تکنولوژی را خودمان بسازیم و از آن استفاده کنیم. موتوری که ساخته ایم تنها با یک ایده ساخته شده- تا در یک بازی FPS با مقدار زیادی تخریب و فیزیک فراوان و همچنین گرافیکی برجسته استفاده شود و بصورتی کاملا بهینه شده از عهده ی این کار برآید. تعداد بسیار زیادی بازی برای PC از روی کنسولها پورت شده اند و همه ی ما میدانیم که قدرت یک کنسول نسل حاضر شبیه قدرت یک PC چهار پنج ساله هست."

" اگر شما میخواهید که یک گرافیک شگفت انگیز نشان دهید, ساخت آن بازی بر روی PC خیلی بهتر و راحت تر است. تازه در دوره ای که ما شاهد شوترهای فیلم مانند خطی و همچنین تعامل محیطی محدود شده ای هستیم, ما میخواهیم یک بازی برای بازیکنان کهنه کار PC بسازیم و آن Doom ها و Quake ها و Painkiller های فراموش شده را دوباره بیدار کنیم."

Szustak همچنین گفت که ساخت HR از سال 2009 آغاز شده و دلیلی که آنها تصمیم گرفتند اعلام نمایش بازی را نزدیک زمان انتشارش نمایان کنند, دوری از هایپی 2-3 ساله است.

"چرا ما اینقدر دیر اعلام کردیم؟ چون ما فکر می کنیم که گیمرها آن 2-3 سال هایپ بهمراه شمارش معکوس ها و اذیت شدن ها را دوست ندارند. تازه بعد از 2-3 سال انتظار برای عرضه ی آن بازی ناگهان بازی 6 ماه دیگر نیز تاخیر میخورد و دوباره بعد ار آن 6 ماه , 2 ماه دیگر نیز به آن اضافه میشود! من بشخصه از این حالت بدم می آید."

"بنابراین ما تصمیم گرفتیم تا بازیمان را هر وقت که آماده شد, نشان دهیم -زمانی که واقعا آماده شده باشد بدون هیچ تاخیری. ما میخواهیم که گیمرها به ما اعتماد کنند و ما تمام سعی خود را میکنیم تا در آینده بازیهای خوبی به آنها تحویل دهیم."

Hard Reset برای انتشار در ماه September امسال برنامه ریزی شده و شما میتوانید یک تریلر جدید از این بازی را لینک منبع مشاهده کنید.

منبع:

امیدوارم این بازی به سرنوشت مترو دچار نشه و تنها هدف سازندگان فروش سیستم و کارت گرافیک های آخرین مدل نباشه... در ضمن اگر بازی بخواد سنگین باشه ،دوست دارم چیز درست و حسابی ببینم.
فقط کاشکی خوب بهینه کنن تا با سیستم های قدیمی و ضعیف هم کارایی خوبی رو از خودش نشون بده!

[کافین...]
خب از کجا شروع کنم ؟
شما پلیرهای آنلاین بازی رو رو پلتفرم های مختلف چک کنین رو PC بیشتره .
من میگم فروش تو از پلیر آنلاین حرف میزنی ؟!
همانطور که در تصویر می بینی نسخه PCحدودا 3 میلیون 100هزار نفر بازیکن داره!
اَی بابا :| شما هم که داری همینک کار رو میکنی که :|...
عزیز جان ، بنده دارم میگم بازی چند نسخه فروش رفته ، چه ربطی داره که چقدر کاربر آنلاین داره ؟!
کسانی که فکر می کنن عکسFAKEهست
آقا قبولت دارم :دی ! فیک کجا بوده ...
واقعا من هنوز به حکمتش پی نبردم ! (ضمنا جدای از همه حرفا این سایت لعنتی فقط فروش نسخه retail رو محاسبه میکنه)
بازی بیشتر از 6 میلیون نسخه فروخته نه 4.7 میلیون
مازیار میگیرم میزنمتا :دی ! پست منو بخون ، فارسی که حالیت میشه ایشالا :دی ! من کی گفتم ، یا کجا نوشته ، یا تو کجای عکسی که گذاشتم داری نوشته که بازی 4.7 میلیون فروخته ؟!:|لول بر تو جوان :دی ! این پست منه :
نسخه ایکس باکس 360 این بازی ، 4.7903226 برابر نسخه PC آن فروش کرده است .
ایشالا میدونی وقتی میگیم 6 ، سه برابر دو هست یَنی چی :دی ! ها ؟اینم همونه :دی !
پس حالا تو آمارتو بنداز تو آشغالی :دی ! چون اگر اعدا مربوط به فروش 3 تا پلتفرم رو جمع کنی نزدیک همون 6 میلیون نسخه میشه .
این برای بار اخره که اینا رو بهت میگم
تو رو خدا ؟!
Lavgine بسته یا بازم سند و مدرک میخوای ؟ :|
لولووت ...میگن بازم بسه ، نه بازم بسته ! جی تی اف اُ !
حرفای شما رو بر خلاف اون 2 3 نفر دیگه کاملا قبول میکنم ... درسته ، فروش دراز مدت بازی توی استیم بیشتر از 2 نسخه کنسولیش هست که دلیلش رو خود شما گفتی ، قیمت ارزون نسخه های دیجیتالیش . کل حرف من اینه که ، وقتی بازی عرضه شد روی سه پلتفرم و قیمت یکسان داشت ، فروش نسخه PC در مقابل نسخه های کنسولیش خیلی پایین تر بوده ، حالا اون زمانی که آتیش زدن به مالشون و بازی رو ربع قیمت دارن میدن ، یهو فروش نسخه PC به لطف این نسخه های ارزان قیمت میرسه به عرش اعلی . بیایم خودمون رو گول نزنیم ! روی صحبتم فقط با شما نیست و بیشتر با مازیار ـه که خیلی داشت پر رو بازی در میاورد :دی ! اگر همچین قیمت ارزانی نبود ، آیا باز هم میتونستین بگین بازی روی PC فروش بیشتری داشت ؟ شما وقتی میتونی بگی بازی روی فلان پلتفرم بیشتر فروخته که قیمتهای مساوی داشته باشه . مثل فروش بیشتر بازی COD : MW2 بر روی پلتفرم 360 نسبت PS3 . اونجا قیمت ها مساوی هست ...
پ.ن : مازیار پست نقل قول نکن نمیخونم :دی ! همیشه اینجوری پستهای ملت رو میخوینی ؟:-/
اقا یکی یه اشتباهی کرد بیخیال بشین الان شده تاپیک bc2 که اینجا گناه داره همش یه اشتباه کرده :d
ممنون از زننده تاپیک به خاطر ترجمه خوب و همچنین از امیرمحمود به خاطر آمار دندون شکن! :mrgreen:
ولمون کنین تو رو قرآن ! پارازیت ول ندیدن وسط تاپیک ...

عزیز جان ، بنده دارم میگم بازی چند نسخه فروش رفته ، چه ربطی داره که چقدر کاربر آنلاین داره ؟!
دوست عزیز! فرمولش اینه:
یک کابر انلاین= یک نسخه اورجنیال از بازی
هر نسخه فقط با هاش میشه یک کاربر انلاین ساخت!

Romana :d

نشون دادی یه کوچولو منطق سرت میشه و از روی فن بازی حرف نمیزنی. ولی کلا بخوایم حساب کنیم با PC Gaming مشکل داری. اینو تو تمام پستات میشه حس کرد.

امیدوارم این بازی به سرنوشت مترو دچار نشه و تنها هدف سازندگان فروش سیستم و کارت گرافیک های آخرین مدل نباشه... در ضمن اگر بازی بخواد سنگین باشه ،دوست دارم چیز درست و حسابی ببینم.
فقط کاشکی خوب بهینه کنن تا با سیستم های قدیمی و ضعیف هم کارایی خوبی رو از خودش نشون بده!
امیر فکر نکنم آش دهن سوزی بشه . ولی به هر حال فکر نکنم با 8400 GS جواب یده:d

کیوان قبول کن اشتباه کردی .
بازی BFBC2 بعد از این که BC1 روی PC منتشر نشد اومد و خوب هر چی بود نمی شد ازش استقبال خیلی گرمی رو همون اوائل خواست . مثه CoD نیست که هر سال بیاد 1 سال هم رو PC نیاد سال بعدشم بفروشه :دی بعد 4 سال یه BF اومد رو PC . فروش دراز مدتش بسیار عالی بوده . عالی و عالی .
این نشون میده PC پلتفرم نفروشی نیست . اگه بها بدن به این پلتفرم و براش وقت بزارن کاری که تازگیا فهمیدن . میفروشه خوبم میفروشه .
به علاوه کنسولیا همون اوائل میرن 60 تا میدن اما الان که شده 30 تا نمیدن پول ؟ کیوان دلیلت اصلا منطقی نیست ! فقط تو یه بازه تخفیف خورد و قبل اون تا تخفیف 250000 نسخه فروخته که عالیه ! هر از گاهی Sale میخوره . الان قیمت BC2 ـو استیم فک کنم همون 30 تا هست ! این بازه هم تخفیف نداشته همون 30 تا فروش رفته .

بازی که اسم انحصاری PC رو داره یدک میکشه باید خیلی بهتر از اینها باشه.البته آدم تا بازی نکنه نمیتونه دقیق نظر بده ولی همین تریلر رو دیدم به نظرم گرافیک بازی در حد یه بازی انحصاری PC نبود.

یه دل میگه بزودی میگن بازی 30 فریمه:d
تو تریلر تخریب پذیری بازی بیشتر به چشم میومد و روش مانور داده شده بود
اینکه انحصار PC هست یعنی یک بازی بدون محدودیت اگه گرافیکش در حدر عالی نباشه...خاک تو سر استدیوش

تریلرشو دیدم اهدافشون خیلی خوبه با توجه به مصاحبه، ولی فکر نکنم این بازی اون چیزی که اینا میگن بشه. من خودم از طرفدارای پروپا قرص sci fi fps هستم ولی با تریلری که ازش دیدم بازیه خوبیه به نظرم ولی اصلا در حد QUAKE و DOOM و PAINKILLER نبود. ولی به هر حال از اینگونه بازی ها به شدت استقبال میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or