چرا Half Life 3 پس از این همه سال هنوز منتشر نشده ؟!

HosseinBrusli

کاربر سایت
half-life-3-600x300.jpg

John says:

08/15/2013 07:40 AM

John Lowrie یکی از هنرپیشگان صداست که نقش های متعددی در بازی های ساخت Valve داشته . از جمله DOTA 2, Left 4 Dead, Half Life 2 و Team Fortress 2 . او ادعا میکند یکی ازدلایل مهمی که Valve هنوز بازی را نساخته این است که این استدیو منتظر پیشرفت فناوری است تا بتواند نسخه جدید این بازی پرطرفدار را بسازد . در ادامه میگوید :

یکی از چالش های بزرگ Valve برای ساخت وادامه این بازی ، چالش هایی همچون FPSs ، ظبط حرکات بسیار طبیعی و mo-cap است . یکی از بزرگترین قابلیت هایی که در HL2 وجود داشت این بود که ، تمام شخصیت هایی که در بازی آنها را ملاقات میکردید ، بدون توجه به اینکه شما ایستاده بودید یا راه میرفتید به شما نگاه میکردند ( در اون زمان کاربی نظیری بود ) . چیزی که ما در حال حاضر میخواهیم ، تکنولوژی ای مثل همان زمان است و ما در حال حاضر با mo-cap نمیتوانیم این کا را انجام دهیم یا هنوز به چنین چیزی نرسیدیم . مثلا زمانی که شما با بازیگران یک فیلم حرکات مختلفی ظبط میکنید ، چیی که ظبط میشود ، همان چیزی است که بازیگر انجام میدهد و معمولا از این روش در فیلم های بزرگ و برای جلوه های ویژه استفاده میشود . اما زمانی که شما میخواهید چیزی تعاملی بسازید ، آن راه تعاملی با mo-cap کمتر میشود ، طوریکه چیزی که کارگردان بازی بر روی آن کارمیکند ، هنوز چیز قطعی ای نیست . من امیدوارم شما درک کنید که چرا HL3 تا به امروز ساخته نشده . دلیل فوق یکی از دلایلی بود که برای این کار گفته شده .

John says:
August 14, 2013 at 2:02 pm

در تاریخ 14 اوت او مصاحبه ای دیگر انجام میدهد و میگوید ، متعقد است Half Life 3 در حال حاضر در دست ساخت نست و یکی از دلایل خود برای این حرف را موضوعات مرتبط با mo-cap میداند . John Lowrie برای این سردرگمی از طرفداران بازی عذرخواهی میکند و میگوید که تصمیمات آینده به عوامل مختلفی بستگی دارد . شخصا امیدوارم آنها این کار را انجام دهند و این حس خوبی است برای آنها .

منبع

آخرین ویرایش:
دیگه اینجوری خیلی خیلی طولانی شده! الان خیلی گیمر ها دوستای من از اون زمان شماره 2 تا الان دیگه بازنشسته شدن چه بسا خیلی هم منتظر نسخه بعد شدن

هرچقد بخوان صبر میکنیم فقط بازی بیاد و بیخیالش نشن..تا حالا صد بارhl3رو تو خواب رفتم:دی میتونن از ایده های من استفاده کنن:دی

با وجود غولی مثل کرایتک در زمینه گرافیک بازی ها فکر کنم هم id , و هم valve ترسیدن بیان جلو!

کلا منتظر رو نمایی از بازی های این دو شرکت و بازی شرکت nd هستم تا ببینم برای رو یارویی با رایز چه برنامه ای دارن o:-)

با وجود غولی مثل کرایتک در زمینه گرافیک بازی ها فکر کنم هم id , و هم valve ترسیدن بیان جلو!

کلا منتظر رو نمایی از بازی های این دو شرکت و بازی شرکت nd هستم تا ببینم برای رو یارویی با رایز چه برنامه ای دارن o:-)
خدا رو شکر اون ها 60-70 % بازی هاشون گرافیک نیست ، به گفته ی خود سازنده ;;)

و خدا رو شکر اینقدر خز نشدن که بیان بازی بسازن برای رقابت با کرایتک :-&

بازیای کرایتک فقط شده گرافیک...انگار داری انجین بازی سازی تست میکنی , داستان کاملا کشکِ اون وسط ...در بعضی موارد حتی گیم پلی ام چنگی به دل نمیزنه
نمونش داستان کرایسیس 3 یا اسنایپر گوست واریور
نیمه جان2 علاوه بر گرافیک هنری و فنی فضاییش تو سال انتشارش داستان و گیم پلی شاهکاری داشت...

خدا رو شکر Valve همیشه پلتفرم اصلیش PC بوده و هست واسه همین کیفیت بازیاش افت زیادی نمیکنه....
اینجوریم که معلومه واسه شماره ی بعدی اسکریپت کامل رو دارن فقط منتظر تکنلوژیشن...

اینی که گفته ما اولین بازی ای رو ساختیم که همه به کاراکتر نگاه میکنن چه ایستاده و چه درحال حرکت مورد خیلی مزخرفیه که من تو همه بازیا باهاش مشکل دارم ..!
مثلا تو اسکایریم از بقل هرکی رد میشی یه نگاه عمیقی بهت میکنن ...منم میزنم دو شقشون میکنم لامصبارو

حالا من به حرف اون دوستمون کاری ندارم . نظرش و درباره بایوشاک گفته . اگر از داستان سراسر مسئله دار بازی بگذریم ، بایوشاگ چیزی نداره که بازی رو به عنوان یه نماد تو این نسل قرار بده . فقط داستان قدرتمندی داره که البته پر از تحریف و وقایع غیر واقعی و چیزایی بسیار مسئله داری هست که تو نسخه سوم به اوج رسیده و ارزش کل بازی رو زیر سوال برده . طوریکه تو خیلی از فروم های خارجی هم سر داستانش بحث هست . به همین علت هم هست که کن لیواین ، گزینه مذهب رو از صفحه ویکی پدیا خودش حذف کرد !

حالا کاری نداریم . اگر بخوایم مقایسه کنیم ، بازی هالف لایف ، دوم ، کوآیک و .... همیشه پرچمدار و نماد بایزهیا تو تاریخ دنیای بازیهای رایانه ای محسوب میشن . دلیلش هم کاملا مشخصه . مکانیزم هایی نو ، گرافیکی عالی ، تکنیک و فناوری هایی جلوتر از زمان خودشون و ..... . بایوشاگ تنها نکته بسار بزرگی که تو زمان خودش ( نسخه اول ) داشت ، تکنلوژِی فوق العاده استفاده از آب بود . طوریکه تا اون زمان هیچ بازی نبود که بتونه جلوه های ویژه اب و اینقدر طبیعی به تصویر بکشه .

عجب استدلالی خیلی حال کردم افرین به نظر منم داستان این بازی خیلی کار شاخی نبوده .
والا از زمانی که یادم میاد بازی های مثل دوم و هالف لایف صنعت بازی رو متحول میکردن اما به نظرم ارزش صبر کردن رو داره من که دوست ندارم این بازی هم مثل resident evil یا prince persia پیشینشو خراب کنه .

VALVE دهن مارو صاف کرد :|نمیدونم اینکارشون هایپِ یا هر چیز دیگه
اینکه آنتی هایپه :دی در ضمن VALVE هیچ وظیفه ای نداره HL3 رو بسازه :دی ولی اگه ساخت وظیفه داره به بهترین شکل ممکن بسازه :-"
ولو مجبوره نگذاره هیچ خبر و شایعه و دری وری دنبال عنوانش باشه :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or