چرا فروش 360 کمتر از xbox است ؟

دوستان بی خیال بشید این دوستمون فقط خودش رو قبول داره و حرف کسی رو قبول نمیکنه!!
اقا جاوید شما درست میگید...

دوست عزیز باید بگم که در مورد من کاملا اشتباه قضاوت میکنی

من یا حرفی نمیزنم یا اگه بزنم و ببینم که درست نیست حرف درست رو قبول میکنم

در مورد شایعه ها هم بگم که هیچ کدوم رو قبول نمیکنم
(بر عکس شما , چون تا یه شایعه یا خبر خوب راجع به 360 میشنوید سریع یه تشکر میزنین کنارش :cheesygri بعدش هم ..... یا اینکه فقط از بازیهای 360 تمجید و تعریف میکنین )
چون به نظر من اگه یه خبر صحت داشته باشه به صورت کاملا رسمی اعلام میشه و نیازی به درست کردن حاشیه و بسط دادنش نیست

پس چرا حرف ها بچه ها رو گوش نمیکنی؟ با اینکه این همه منبعت بهت نشون دادن!
دیگه همه ی عالم و ادم میدونن این خبر درسته و واقعا 10.4 ملیون رو فروخته!!;)

چون به نظر من اگه یه خبر صحت داشته باشه به صورت کاملا رسمی اعلام میشه و نیازی به درست کردن حاشیه و بسط دادنش نیست

تا حالا فکر میکردی بچه ها از خودشون این امار رو میگن؟
24.gif

(بر عکس شما , چون تا یه شایعه یا خبر خوب راجع به 360 میشنوید سریع یه تشکر میزنین کنارش :cheesygri بعدش هم ..... یا اینکه فقط از بازیهای 360 تمجید و تعریف میکنین )
والا ما که کم دیدیم کسی مطلبی رو بنویسه که شایع باشه . تمام بچه ها با مدرک تا حالا خبری رو دادن بقیه هم ازش تشکر کردن . اگر لینک معتبری نباشه بری زیر پستشو ببینی همه نوشتن منبع؟؟

به بقیه کاری ندارم اما خودم واست از سایت GameSpot و از سایت Xbit-Labs اونم به نقل از روزنامه ی Financial Times واست منبع آوردم هنوزم می گی رسما اعلام نشده:)

به بقیه کاری ندارم اما خودم واست از سایت GameSpot و از سایت Xbit-Labs اونم به نقل از روزنامه ی Financial Times واست منبع آوردم هنوزم می گی رسما اعلام نشده:)

بابا منظور من اصلا این خبر نبود
به طور کلی در مورد شایعه ها نظرمو گفتم
خبر مبنی بر فروش 10 میلیونی 360 که دیگه بعد از منابعی که اشاره کردین(Game Spot ,...)
قبول کردم(تو پست قبلی هم گفتم)

آقا اينا چيه ميگي واسه (خودشم مثلا دليل مياره) كل فروش xbox 24 ميليون بوده قيمتش هم 300 دلار بوده با احتساب تورم زياد فرق نمي كنه پس لطفا:locked:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or