چرا تلفات غیر نظامی در BF3 وجود ندارد+مصاحبه.

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
مدیر تولید Battlefield 3 اعلام کرد شرکت DICE دوست ندارد که بازیکن را بین 2 انتخاب خوب و بد قرار دهد.

"اگر شما بازیکن را بین 2 انتخاب کار خوب یا بد قرار دهید معمولا آنها کار بد را انتخاب می کنند و به طرف تاریک ماجرا می روند چون آنها فکر میکنند باید خیلی جالب باشد که کار بد انجام دهند و در اینجا گرفتار نخواهند شد."Bach این حرف ها را در مورد اینکه چرا بازیکن نمی تواند به غیر نظامی ها شلیک کند گفت.

وی در ادامه ی سخنانش این گونه گفت که :"در هر بازی که خیلی به واقعیت نزدیک است ، وقتی شما اسلحه ای در دست دارید و کودکی نیز در جلوی شما قرار دارد چه اتفاقی می افتد ؟خب معمولا بازیکن ها به سمت کودک تیر اندازی خواهند کرد."
Bach گفت این موضوع که بازیکن ها بتوانند خودشان چنین انتخاب های وحشتناکی رو انجام دهند برای ما قابل قبول نیست و اعتبار ما را زیر سوال می برد.

توضیحات مترجم:
همون طور که میبینید علاوه بر مصاحبه ای که ایشون داره انجام میده همزمان داره به رقیبش یعنی Activision تکه پرانی میکنه...منظورم همون مرحله ی No Russia بازی Modern 2 هست و باقی ماجرا.
وی در ادامه این بحث گفت:"به شخصه سعی می کنم که از استفاده ی غیر نظامی ها در بازی اجتناب کنم چون فکر میکنم بازیکن ها کار بد رو انجام می دهند.من دوست ندارم ویدیو هایی در اینترنت ببینم که مردم در آن در حال تیراندازی به طرف یکدیگر هستند.این همان چیزی است که من همیشه سعی دارم از ویژگی های بازی هایم پاک کنم."

در آخرین سوالی که از Patrick Bach پرسیده شد که بزرگترین چیزی که در بازی های آینده باید وجود داشته باشد چه چیزی است ایشان در یک جمله گفت:"بازی ها باید کمی بزرگ(به معنی بالغ شدن) شوند.

این عنوان در اواخر ماه اکتبر روانه ی بازار خواهد شد.

20110831bf3.jpg

منبع:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: raya2 and mahi58
آقایون من که آخر نفهمیدم حرف حسابتون چیه ....:d
4 تا غیر نظامی کشتن تو بازی که این حرفا رو نداره......

من تو اینترنت خوندم این یارو نروژیه داشته 45 دقیقه به ملت تیراندازی می کرده ولی پلیس سر نرسیده....میدونی 45 دقیقه یعنی چی ...یعنی یه نیمه ی فوتبال.....4 نفر از اون آدمایی که اونجا بودن به یارو حمله می کردن نمیتونستن جلوش رو بگیرن.....

من نمیدونم تلیویزیون چی گفته در این مورد ولی تو شبکه های ماهواره ای و اینترنت خارجکی ;;) می گفتن این یارو یکی از کماندوهای درجه بالای ناتو و ارتش نروژ بوده که تو جنگ افغانستان مخش ترکیده و اومده این کارا رو کرده....حالا تو سایتای ایرانی یارو میگه عشقه WoW و StarCraft 2 و فیفا 10 بودم و از pes 09 یادگرفتم آدم بکشم رو نمیدونم از کجاشون در آوردن.....

همین.....;)

این بنده خدا که اینو گفته حتما خودش از این گیمرها بوده که فقط کانتر بازی میکنن ...
من یادمه تو بازی جی تی ای سن آندریاس اگه در حین یه مرحله یه شهروند رو زیر میکردم بازی رو از سیو قبلی دوباره اجرا میکردم :d
حتی گاهی کلی از عقب تر میاوردم ( البته این مال زمان جونی بود که شدیدا میرفتم تو حس بازی و با بازی ارتباط برقرار میکردم )

تو بازی مافیا 1 تو یه مرحله ای میتونستم راحت سگ رو بکشم و بی صدا برم جلو اما اینکارو نمیکردم و کلی سختی می کشیدم که اون مرحله رو رد کنم
درکل هرکسی که بتونه با بازی ارتباط برقرار کنه و بره تو حس به خاطر اون حس خوبی که در حال بازی کردن پیدا میکنه هیچ وقت دوست نداره همچین کاری بکنه ...

ای بابا. حالا سوشیوپتث‌ها و آنتی‌سوشال‌ها و بیماران روانی چه توجیهی بیارند برای کشتار مردم؟ اخبار از کجا سوژه گیر بیاره علیه جنگ نرم؟

جدیدا بازی سازا واسه کم کاری هاشون بهونه های خیلی جالبی میارن... .
آخه چه ربطی داره ساسان؟
چند تا مدل و انیمیشن با لباس غیرنظامی که کاری نداره!
خیلی هم خوبه برای اولین بار با DICE موافقم..
همین یارو نروژی به خاطر اون مرحله مسخره No Russia حدود 78 نفر رو کشت..
موافقم بعضیا زیادی جو گیر میشن مث اون یارو که راننده تاکسیو کشته بود مث تو جی تی ای
خیلی مسخره میشه اگه مثل کرایسیس2 بشه.چون تو کرایسیس وقتی به غیر نظامی ها شلیک میکردی
در کمال ناباوری تیر از وسطشون رد میشد!! انگار اون ها جزءی از زمین یا دیوار هستند.لااقل اگه به غیر نظامی ها
شلک کنی ببازی منطقی تره.
البته یک چیز رو هم باید در نظر بگیریم،اینه که کلا dice حسادت زیادی به سری cod میکنه.
اگه یادتون باشه در بازی bad company2 بازی پر بود از متلک های آب نکشیده درباره cod
مثل اونجا که مثلا تو بازی به تمسخر گفته میشد: ما که مثل اونها اسلحه ای نداریم ضربان قلب رو تشخیص بده
یا یک جا دیگه که اسنوموبیل سواری رو مسخره بچه گونه و مسخره دونستن.
البته یک همچین کاری هم ویچر 2 با اساسین کرید کرد :d
میخوای بری جنگ یا یا تروریست باشی؟
بتل فیلد هست عزیز بتل یعنی نبرد تو نبرد هم باید با نظامی بجنگی نه به بچه 2 ساله شلیک کنی

چرت گفته nr یکی از بهترین مراحل بود ادم عقدشو همون جا خالی میکرد تموم شد و رفت بخاطر اعتراض به چرت و پرت های دایس همین الان میرم nr رو یبار دیگه میزنم
اگه خیلی دوست داری عقدتو خالی کنی یه مسلسل وردار برو دور میدون آزادی همه رو درو کن:d

اگه خیلی دوست داری عقدتو خالی کنی یه مسلسل وردار برو دور میدون آزادی همه رو درو کن:d

تا اونجا بخوای بگی علیک 10 نفر جیبت رو خالی کردن گلوله نمیمونه واست:)).....من حاضرم برم توپ خونه و پشت شهرداری همه رو قتل عام بکنم....b-)بچه هایی که پایه ی اینکار هستن بگن قرار بذاریم...

تا اونجا بخوای بگی علیک 10 نفر جیبت رو خالی کردن گلوله نمیمونه واست:)).....من حاضرم برم توپ خونه و پشت شهرداری همه رو قتل عام بکنم....b-)بچه هایی که پایه ی اینکار هستن بگن قرار بذاریم...
منم پایم بزنیم این دزدا رو نفله کنیم:d
توی سعدی مشهد باید بمب منفجر کنی:d
آقا لطفا منبع خبر رو هم ذکر کن عزیز !

بعد اون اسامی بازیگرا رو که گفتی هیچ کدومو نمیشناختم!
اما منظورت از اسم نیما ! چی بود ! کی بود !
لطفا شفاف سازی کن ! چون رو این اسم حساسم !!! حالا چرا شخصیتش منفی هست ! تروریسته یا خرابکار ؟ کلا اسمشو نمیشه عوض کرد ! مثلا بزارن امیر !!!
چون نیما خیلی شخصیت دوست داشتنی هست !

چند تا از نقد هاش رو هم از سایت های معتبر بزار ! چند تا بنچمارک هم بزار تو تاپیک مربوطه ! ببینم DX11 ساپورت میکنه یا نه !
اگه جدیه برن از NVIDIA هم ی CERTIFICATION بگیرن یا ی درایور انویدیا مخصوص بده برای این بازی !
بابا DX12 هست!گفتن میخوان 5 بعدی بسازنش

آخرین ویرایش:
مشه نتیجه گرفت که Dice o:-)روح لطیفی داره:d

بر روح لطیفش لعنت ! خب این نصف هیجان بازی رو میگیره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی چی !!! من دوست دارم وقتی به جایی حمله م یکنم همه رو سوراخ سوراخ کنم !!!!!:d با تانک از روی این و اون رد بشم ! با شات گان رو بزارم تو دهنش ماشه رو بکشم ! خب تو ی بازی شوتر اونم با تم جنگ همینا حال میده دیگه ! پس چی ! بشینی تو سنگر منتظر دستور فرمانده بمونی که کی حمله کنی کی نه ! که اگه فردا غیرنظامی ها رو بکشید دادگاهی میشید !!!!:d شاید ی گزینه تو آپشنش اضافه کنن که هرکی دلش خواست روشن کنه ملت رو بببنده به رگبار !:d

بهانه تراشی دارن می کنند ..... اینا فقط به فکر فروش بازی هستند چون ممکنه این کار باعث بشه که بعضی از کشورها اون رو تحریم کنند .....:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or