چجور آنلاين بازي كنيم؟

• Thread starter Thread starter natani
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
لطفا طريقه آنلاين بازي كردن رو به من هم ياد بدين!:eek:
من مبتديم!:-"
لطفا از اول و كامل توضيح بديد.
با سپاس فراوان!

ببخشید جای بهتر برای مطرح کردن سوالم پیدا نکردم:blushing:
من میخوام 3 تا لپ تاپو با کابل لن وصل کنم و بصورت شبکه CoD2 سه بازی کنه بازی کنم(کنیم:دی)
اصلا امکانش هست؟
اگر هست چجوری؟

مرسی:love:

من میخوام 3 تا لپ تاپو با کابل لن وصل کنم و بصورت شبکه CoD2 سه بازی کنه بازی کنم(کنیم)
اصلا امکانش هست؟
اگر هست چجوری؟
کار سختی نیست ، فقط هزینه داره باید هاب بخری ، خیلی ارزون گیرت بیاد 16 تومن

اگه یکیشون دو تا کارت شبکه داشته باشه میشه سه تاشون رو شبکه کرد.
یا میتونی از کابل های اتصال USB استفاده کنی که توسط USB شبکه رو شبیه سازی میکنه. ولی خریدن سویچ ارزونتر درمیاد و دردسر هم نداره.

اگه یکیشون دو تا کارت شبکه داشته باشه میشه سه تاشون رو شبکه کرد.
یا میتونی از کابل های اتصال USB استفاده کنی که توسط USB شبکه رو شبیه سازی میکنه. ولی خریدن سویچ ارزونتر درمیاد و دردسر هم نداره.

ممنون از جوابتون ولی فکر کنم نفهمیدم باید چیکار کنم:biggrin1:
ببخشیدا یکم دیر میگیرم:blushing:

ممنون از جوابتون ولی فکر کنم نفهمیدم باید چیکار کنم:biggrin1:
ببخشیدا یکم دیر میگیرم:blushing:

تقصیر من بود.

اگر یکی از این کامپیوترها دو تا کارت شبکه داشته باشه، میشه اون دو تا کارت شبکه را Bridge کرد و هر کدام از دو کامپیوتر دیگر را به یکی از این دو تا کارت شبکه وصل کرد. اینجوری یک شبکه سه تایی بدون سویچ و غیره درست میشه . (کابل ها باید crossover باشند، بهشون کابل Cross هم میگن).

یک سری کابل هایی هم هستند که میان دو تا پورت USB رو از دو تا کامپیوتر به هم وصل می کنند و شبکه رو شبیه سازی می کنند. به این کابل ها میگن USB Bridge Cable یا USB Networking Cable که دو سرشون USB ـه و وسطش هم یک چیپ که این چیپ میاد و همون کار شبکه را مثلا انجام میده.

شکلشون هم این شکلی هست مثلا
imageview.php

اینجوری میشه از طریق درگاه های USB هم کامپیوترها را شبکه کرد. فقط قضیه اینجاست که با این کابل های معمولی USB که وسطشون اون چیپ وجود نداره نمیشه شبکه کرد، اگر آنها را مستقیم به دو تا کامیپوتر وصل کنید، به احتمال زیاد مادربرد میسوزه :دی

این کابل ها را توی ایران ندیدم (البته خیلی دنبالشون نگشتم) ولی خرید یک سویچ خیلی ارزونتر درمیاد و کار باهاش هم راحت تره.

تقصیر من بود.

اگر یکی از این کامپیوترها دو تا کارت شبکه داشته باشه، میشه اون دو تا کارت شبکه را Bridge کرد و هر کدام از دو کامپیوتر دیگر را به یکی از این دو تا کارت شبکه وصل کرد. اینجوری یک شبکه سه تایی بدون سویچ و غیره درست میشه . (کابل ها باید crossover باشند، بهشون کابل Cross هم میگن).

یک سری کابل هایی هم هستند که میان دو تا پورت USB رو از دو تا کامپیوتر به هم وصل می کنند و شبکه رو شبیه سازی می کنند. به این کابل ها میگن USB Bridge Cable یا USB Networking Cable که دو سرشون USB ـه و وسطش هم یک چیپ که این چیپ میاد و همون کار شبکه را مثلا انجام میده.

شکلشون هم این شکلی هست مثلا
imageview.php

اینجوری میشه از طریق درگاه های USB هم کامپیوترها را شبکه کرد. فقط قضیه اینجاست که با این کابل های معمولی USB که وسطشون اون چیپ وجود نداره نمیشه شبکه کرد، اگر آنها را مستقیم به دو تا کامیپوتر وصل کنید، به احتمال زیاد مادربرد میسوزه :دی

این کابل ها را توی ایران ندیدم (البته خیلی دنبالشون نگشتم) ولی خرید یک سویچ خیلی ارزونتر درمیاد و کار باهاش هم راحت تره.

ممنون از توضیحتون:love:
فقط منظورتون از سویچ همون هاب ـه؟ (ببخشید من تقریبا هیچی از شبکه نمیدونم:biggrin1:)

مرسی:smile:

واقعا :eek:
مطمئنی؟

این پورت های USB جلوی کیس ها رو که برعکس وصل می کنند.. دیدی بهشون فلش بزنی میسوزه؟! خوب همین میشه. حالا مادربردت هم نسوزه پورت USB روی مادربرد که ممکنه بسوزه.
اگر شک دارید حتما امتحان کنید.

ممنون از توضیحتون:love:
فقط منظورتون از سویچ همون هاب ـه؟ (ببخشید من تقریبا هیچی از شبکه نمیدونم:biggrin1:)

مرسی:smile:

سویچ همون هاب نیست ولی توی ایران جفتیش رو یکی میگن.
هاب قدیمی تر بود و قضیش این بود که دقیقا مثل یک سیم عمل میکرد، یعنی هرچی میرسید به هاب به تمام پورت هایی که بهش متصل بودند فوروارد میشد و در واقع داده به دست همه میرسید. اونوقت کسی که آدرس مقصد رو داشت برمیداشت.
سویچ دیگه هوشمند عمل میکنه، نمیاد اطلاعات رو برای همه بفرسته و فقط برای مقصد میفرسته.
مثلا زمان دقیانوس یک هاب 10Mbps داشتیم، وقتی که یکی روش کپی میکرد کل پینگ ملت روی همین لن نجومی میشد. ولی سویچ این مشکل رونداره. الان نمیدونم اصلا هاب نو توی بازار هست یا نه.همون بری بازار میتونی سویچ بخری. آخرین باری که قیمت کردم سه چهار سال پیش بود، که سویچ هشت پورت D-Link مدل فلان فلان 28 تومن بود .. الان احتمالا خیلی ارزونتر شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or