دوست عزیز اولا بیاید فقط از هارد خود دستگاه استفاده کنید نه فلش،در ضمن اون هاردم باید هارد ارجیناله 360 باشه،یعنی از اونایی که رو خوده دسگاه هست و با دستگاه میخریش،نه مثلا آرکید خریده باشی بعدا بری جدا هارد بگیری واسش،چون اون هاردایی که جدا میخری حتی اگه هولوگرامم داشته باشه ماله خوده مایکروسافت نیست فقط تحت لیسانسه،فرقشونم اینه که این هاردها پارتیشن بندیشون با هاردای اصلی متفاوته و برای اجرای xbox1 مناسب نیستن.دقیقا واسه من خطای هارد میده ولی فلش 16 گیگ هم وصل کردم و کانفیگش کردم بازم خطای هارد داد چجوری بریزمش رو فلش? راستی اسم بازی داینو کریسیس 3 هست
نه دوست عزیز،راهش همونه فقط.مرسی داداش هیچ جوری نمیشه از رو دیسک اجرا کنم دستگاه خودم lt3 هست با روش lt3 دیسک رو رایت کنم رو dvd9 میشه بازی رو اجرا کرد؟
حالا یه سوال برای منم پیش اومد که ممنون می شم جواب بدید. من کنسولم آرکیده . از کجا می تونم بفهمم هاردی که می خوام براش بخرم اصلیه ؟(همون اصلی ای که خودتون گفتید منظورمه.یعنی ماله یه کنسول دیگه س)دوست عزیز اولا بیاید فقط از هارد خود دستگاه استفاده کنید نه فلش،در ضمن اون هاردم باید هارد ارجیناله 360 باشه،یعنی از اونایی که رو خوده دسگاه هست و با دستگاه میخریش،نه مثلا آرکید خریده باشی بعدا بری جدا هارد بگیری واسش،چون اون هاردایی که جدا میخری حتی اگه هولوگرامم داشته باشه ماله خوده مایکروسافت نیست فقط تحت لیسانسه،فرقشونم اینه که این هاردها پارتیشن بندیشون با هاردای اصلی متفاوته و برای اجرای xbox1 مناسب نیستن.
حالا اگه هارد نداری یا از دوستو آشنا قرض بگیر یا اگه میخوای بخری
باید مطمءن باشی که این هارد قبلا رویه یه دستگاه دیگه ای بوده،یجورایی همون دست دوم.
باز اگه سواله دیگه ای داشتی در خدمتم،موفق باشی.
راستش فکر نکنم روش خاصی برای شناساییش باشه،من خودمم چند سال پیش یدونه 120گرفتم کلی هم کلنجار رفتم با این مشکل تا بالاخره متوجه شدم هارد باید ماله خوده مایکرو باشه،حتی هیچ جا این مطلبو به صورت رسمی نگفتن،منم تو یجا دیدم چند نفرم این مشکلو دارن که خودشونم نمیدونستن مشکل چیه.منم هارد اصلیو از دوستم گرفتم دیدم جواب داد،شما هم بهتره از یه آشنا بگیری.حالا یه سوال برای منم پیش اومد که ممنون می شم جواب بدید. من کنسولم آرکیده . از کجا می تونم بفهمم هاردی که می خوام براش بخرم اصلیه ؟(همون اصلی ای که خودتون گفتید منظورمه.یعنی ماله یه کنسول دیگه س)