چاپ روی CD و DVD

Harry Potter

کاربر سایت
سلام
من می خواستم یه DVD writer بگیرم که امکان چاپ روی سی دی و دی وی دی داشته باشه،اما اطلاعاات دقیقی ندارم نسبت به این که کیفیت کدوم بهتره؟یا چه مارکی خوبه؟
در کل هدف من از خرید این DVD writer فقط برای چاپ رو DVD هست.(منظورم برای کارای خونگی مثل بازی و فیلم و آهنگ نه ابعاد بزرگ صنعتی)
من حدود 90 تومن دارم و می خوام بدونم که با این پول بهتره که یه DVD writer با امکان Labelflash یا Lightscribe 0 خوبه بگیرم و یا این که چون هدف من فقط چاپه نه رایت بهتره که یه پرینتر مخصوص چاپ روی سی دی بگیرم؟
اصلا همچین پرینتری هست تو ایران؟ اگه آره چه قیمتی و چه مارکی؟

ممنون:biggrin1:

سلام
من می خواستم یه DVD writer بگیرم که امکان چاپ روی سی دی و دی وی دی داشته باشه،اما اطلاعاات دقیقی ندارم نسبت به این که کیفیت کدوم بهتره؟یا چه مارکی خوبه؟
در کل هدف من از خرید این DVD writer فقط برای چاپ رو DVD هست.(منظورم برای کارای خونگی مثل بازی و فیلم و آهنگ نه ابعاد بزرگ صنعتی)
من حدود 90 تومن دارم و می خوام بدونم که با این پول بهتره که یه DVD writer با امکان Labelflash یا Lightscribe 0 خوبه بگیرم و یا این که چون هدف من فقط چاپه نه رایت بهتره که یه پرینتر مخصوص چاپ روی سی دی بگیرم؟
اصلا همچین پرینتری هست تو ایران؟ اگه آره چه قیمتی و چه مارکی؟

ممنون:biggrin1:
شما باید یه پرینتر بگیری نه یه رایتر. اون تکنولوژیه Light Scrible اصلا اون چیزی که فکر میکنی نیست.

1215334658_scrible.jpg

این نهایت کیفیت لایت اسکریبل هستش. فقط به صورت 2 رنگ. در ضمن اینم خاطر نشان شم که برای این کار دی وی دی های مخصوص هم لازم داری.

شما باید یه پرینتر با این قابلیت بگیرین.

سلام
مرسی از جوابتون دوست عزیز ;)
ولی آیا پرینتر خوبی توی ایران برای این کار پیدا می شه؟ چه مارکی؟
بازم تاکید می کنم که برای کار های خونگی مثل چاپ روی دی وی دی فیلم و آهنگ و بازی می خوام نه ابعاد بزرگ صنعتی !!!:biggrin1:

من زیاد از پرینتر ها اطلاعات ندارم اما مارک های خوبی توی بازار پیدا میشه. دوستان من کهHP دارن و به بهترین کیفیت رو هم ازشون میگیرن. مثل همین بازی هایی که الان Nextgen و یا Pinata میزنن. اما دقیق نمیدونم مدلشون رو .

از دوستان کمکت میکنن.

ایول مرسی :biggrin1: اگه کیفیت دی وی دی ها اون جوری باشه که خیلی عالی میشه:cheesygri
فقط دو تا سوال دیگه ::)
1. قیمت در همون حد 90 هزار تومنه دیگه؟
2.کاتریج هاش چه جوریه گیر میاد؟ میشه شارژ کرد؟

سلام
مرسی از کمکتون;)
منم الان داشتم تو نت می گشتم و اتفاقا لینک کارپردازان رایانه رو هم پیدا کردم :biggrin1:
اما همون طور که گفتم من زیاد مارک ها رو نمی شناسم، این پرینتر مارک خوبی هست؟
و دوم اینکه به نظر شما از کدوم سایت بخرم کارپردازان رایانه میده 88 تومن رایانه دات کام 100 تومن:biggrin1: چون شما تجربتون بیشتره دارم می پرسم;)
مرسی

دوست عزیز من هم اول قصد داشتم همین کار رو بکنم ولی رفتم پرینتر HP مدل D5363 گرفتم که واقعا کیفیت عالی رو برای چاپ رو دیسک داره قیمت هم من سه ماه پیش گرفتم 144 هزار از نمایندگی کرج

من مشکلم همینه دیگه :biggrin1: من خودم یه پرینتر 3 کاره Hp deskjet F370 دارم به خاطر همین جای یه پرینتر دیگه ندارم:((
راستی من در مورد اون پرینتری که اون بالا لینکش رو داده بودن تو اینترنت گشتم و چند تا review سایتای خارجی رو خوندم، و به این نتیجه رسیدم که این پرینتر برای چاپ کامل روی سی دی نیست!!بلکه برای چاپ کردن امضا و یا نوشته رو سی دی هستش! و تمام رنگی هم نیست !! 4 رنگ سیاه،قرمز،سبز،آبی استفاده میکنه ولی تمام این رنگ ها رو هم زمان نمی تونه استفاده کنه!!!!! یعنی فقط از یک رنگ برای چاپ استفاده میکنه!
نمی دونم چی کار کنم!! شاید مجبور شدم که همون پرینتر Hp D5363 بخرم.
مرسی از کمک همه;)

من مشکلم همینه دیگه :biggrin1: من خودم یه پرینتر 3 کاره Hp deskjet F370 دارم به خاطر همین جای یه پرینتر دیگه ندارم:((
راستی من در مورد اون پرینتری که اون بالا لینکش رو داده بودن تو اینترنت گشتم و چند تا review سایتای خارجی رو خوندم، و به این نتیجه رسیدم که این پرینتر برای چاپ کامل روی سی دی نیست!!بلکه برای چاپ کردن امضا و یا نوشته رو سی دی هستش! و تمام رنگی هم نیست !! 4 رنگ سیاه،قرمز،سبز،آبی استفاده میکنه ولی تمام این رنگ ها رو هم زمان نمی تونه استفاده کنه!!!!! یعنی فقط از یک رنگ برای چاپ استفاده میکنه!
نمی دونم چی کار کنم!! شاید مجبور شدم که همون پرینتر Hp D5363 بخرم.
مرسی از کمک همه;)
به نظرم همین HP رو بخر، رفیقم یکی از این اچ پی ها داشت(البته مدلش نمی دونم چی بود)، مثل خر کار می کرد! کیفیتشم در حد روکش های ارجینال! لا اقل از اوم یکی پرینتر 4 رنگه ی گمنام بهتره

جالبه که من هم قرار شده یکیشو بخرم. الان بهترین مدل رو پیشنهاد کنین. خر کار هم باشه. چون برا تعداد بالا میخوام. در مورد اونی هم که بالا گفتین تحقیق میکنم.

من در مورد این مدل D5363 از نمایندگی اچ پی پرسیدم ، گفتن که این مدل از مهرماه دیگه وارد نشده!!!!
گفتن که یه مدل دیگه جدید اومده با همون امکانات و چند تا امکان بیشتر:biggrin1: به اسم D7363
که قیمتش هم حدود 160 تا 170 تومنه.
برای من که دیگه کنسل شد :((چون اون قدر پول ندارم:((
اگه این مدل خرید لطفا اینجا یه عکس از کیفیتش بزارید و در مورد کارکردش هم بنویسید;)

دوست عزیز کیفیت این مدل بالا هم فکر نکنم بیشتر از برای من باشه و در یک سطح باید باشند در کل من عکس رو گذاشتم البته با دوربین موبایل گرفتم و کیفیت کمه
2vc6a8m.jpg

آخرین ویرایش:
:biggrin1:WOW!!!
عجب کیفیت چاپ با حالی :biggrin1::biggrin1:
من که نگفتم کیفیت ماله شما پایین!! من گفتم که این مدلی که شما دارین دیگه از مهر ماه وارد نشده!! اگه جایی می شناسین که دسته 1 بده من خریدارم;)
این مدل جدیده یکم گرونه شاید چند هفته دیگه بخرمش اگه از این یکی مدل (D5363) گیرم نیومد مجبورم که این D7363 بگیرم:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or