mohi110 کاربر سایت Jul 15, 2009 #16 دستت درد نکنه مطلبه خوبی بود ولی بعید بدونم بازی خوبی از آب در بیاد چون من چند تا ویدئو ازش دیدم که اصلآ حال نکردم نسخه اول این بازی به مراتب از نسخه دوم باحال تر بود حالا تا بیاد من که چشمم آب نمیخوره
دستت درد نکنه مطلبه خوبی بود ولی بعید بدونم بازی خوبی از آب در بیاد چون من چند تا ویدئو ازش دیدم که اصلآ حال نکردم نسخه اول این بازی به مراتب از نسخه دوم باحال تر بود حالا تا بیاد من که چشمم آب نمیخوره
mohi110 کاربر سایت Jul 15, 2009 #17 نوشته شده توسط galaxyboy: خیلی خوشم اومد دمت واقعا واقا درد نکنه واسه psp هم می خوان یکی god of war بزنن نمیدونین کی میآد changs of olympus که خیلی باهال بود بیشتر... ما که چیزی نشنیدیم اگه شما میدونی منبع رو بده ما هم یه سری بزنیم
نوشته شده توسط galaxyboy: خیلی خوشم اومد دمت واقعا واقا درد نکنه واسه psp هم می خوان یکی god of war بزنن نمیدونین کی میآد changs of olympus که خیلی باهال بود بیشتر... ما که چیزی نشنیدیم اگه شما میدونی منبع رو بده ما هم یه سری بزنیم
H Hesam_1994 کاربر سایت Jul 17, 2009 #19 یلی خوشم اومد دمت واقعا واقا درد نکنه واسه psp هم می خوان یکی god of war بزنن نمیدونین کی میآد changs of olympus که خیلی باهال بود بیشتر... آره،شایعش بوده ولی هیچوقت تایید نشده. یه God of War: Betrayal هم بود که برای موبایل اومد. ممنون بابت پیش نمایش.خیلی عالی بود.
یلی خوشم اومد دمت واقعا واقا درد نکنه واسه psp هم می خوان یکی god of war بزنن نمیدونین کی میآد changs of olympus که خیلی باهال بود بیشتر... آره،شایعش بوده ولی هیچوقت تایید نشده. یه God of War: Betrayal هم بود که برای موبایل اومد. ممنون بابت پیش نمایش.خیلی عالی بود.
Hagear کاربر سایت Jul 17, 2009 #20 واقعاً چی می شد god of war برای Xbox 360 هم میومد ما هم می تونستیم اینو بازی کنیم؟
ma)-(di کاربر سایت Jul 20, 2009 #21 نوشته شده توسط Hagear: واقعاً چی می شد god of war برای Xbox 360 هم میومد ما هم می تونستیم اینو بازی کنیم؟ بیشتر... متأسفانه نمیشه! آخه ساخت خود سونیه!
نوشته شده توسط Hagear: واقعاً چی می شد god of war برای Xbox 360 هم میومد ما هم می تونستیم اینو بازی کنیم؟ بیشتر... متأسفانه نمیشه! آخه ساخت خود سونیه!
ps3 lover کاربر سایت Jul 26, 2009 #22 اولا ممنون. دوما خيلي خيلي ممنون. سوما خيلي خيلي خيلي ممنون. بازي خيلي خيلي خيلي توپ از اب در مياد.ولي احساس ميكنم بعد از مدتي يك نواخت ميشه...
اولا ممنون. دوما خيلي خيلي ممنون. سوما خيلي خيلي خيلي ممنون. بازي خيلي خيلي خيلي توپ از اب در مياد.ولي احساس ميكنم بعد از مدتي يك نواخت ميشه...