پیش نمایش بازی Dark sector

راستش من با سازنده های بازی در مورد RE4 صحبت نکردم و هر چیزی که گفتم همونطور که بقیه گفتن بر اساس تریلر E3 بازی بود البته ممکنه طرفی که تست میکرده ناشی باشه ولی اینقدر ناشی..
من توی هر دمویی که دیدم اینقدر هدف گیری با اسلحه گرم مشکل داشت که طرف کلا بی خیال میشد. البته اصلاح این ضعفها خیلی از ضعفهای گرافیکی و گیم پلی راحتتره
به نظر من هم glaive و هم شارژ شدنش با اجزای محیط جالب میاد ولی نمیدونم این وسیله چند ساعت که نه حتی چند دقیقه میتونه جذاب باشه توی همین چند دقیقه دمو هم حسابی تکراری میشه
اون قسمت که توی حیاط کوچیک نیم ساعت دور خودش میگرده مجموعه ای از شاهکارهای گیم پلی کنترل هوش مصنوعی و طراحیه دشمنه(البته نظر شخصی)
در کل دموهایی که دیدم نظرم رو یجورایی منفی کرده دست خودم نیست
منتظر نظرهای مثبت شما هستم
تقریبا می شه گفت همه ما هم داریم درباره تریلر های E3 قضاوت می کنیم که یکم اشتباهه و تا بازی منتشر نشده نمیشه زیاد درباره مثبت یا منفی بودن بازی نظر داد در هر صورت این بازی یک بازی بزرگ به نظر می رسد که می تونه پتانسیل خوبی برای یک بازی عالی را دارد این امر هم در صورتی محقق می شه که سازندگان بازی واقعا تمام تلاش خود را برای بهبود بازی صرف کنند و به خاطر یک مشت دلار بیشتر بازی را فدا نکنند.

چند عکس از این بازی که قبلا نزاشته بودم:

07.jpg
08.jpg

واقعا نورپردازی تو وتا عکس بالا محشره.

03.jpg
06.jpg

02.jpg
04.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن