پیش فروش Xbox One در Best Buy متوقف شد

RattleSnake

کاربر سایت
40488508917042887267.png

پیش فروش آنلاین دیگر برای کنسول جدید مایکروسافت پذیرفته نمی‌شود.

فروشگاه Best Buy دیگر کنسول Xbox One را پیش فروش نمی‌کند و پیش فروش کنسول را متوقف کرده است. صفحه خرید آنلاین کنسول Xbox One‌ در Best Buy نوشته است که:"
فروش آنلاین کنسول متوقف شده است."
مشتریان نمی‌توانند این کنسول را فعلا خریداری کنند.

با این وجود Xbox One همچنان در خرده فروشی‌های Amazon,Wal-Mart, Target و GameStop پیش خرید می‌شود و در دسترس است.

چندی پیش PlayStation 4 هم پیش خریدش در GameStop متوقف شده بود، هرچند خرده فروشی‌های دیگر مانند Best Buy همچنان PS4 را پیش فروش می‌کنند. سهم‌های کنسول Best Buy تمام شده است و به نظر مایکروسافت قصد فرستادن بسته‌های جدید را برای جایگزینی با آنان دارد.

منبع

آخرین ویرایش:
امار ارقام نظر سنجی هارو میگم عزیز.
نظر سنجی از چه قشری ؟؟
با چه میزان درآمد ؟؟
چه گروه سنی ؟؟ زیر 18 ساله ها که به سن قانونی برای کار و کسب درآمد نرسین ؟؟ اینو برای این گفتم که به نظر خانواده های امریکایی ترجیح میدن دستگاهی بخرن که حداکثر صرفه رو براشون داشته باشه.

نظر سنجی از چه قشری ؟؟
با چه میزان درآمد ؟؟
چه گروه سنی ؟؟ زیر 18 ساله ها که به سن قانونی برای کار و کسب درآمد نرسین ؟؟ اینو برای این گفتم که به نظر خانواده های امریکایی ترجیح میدن دستگاهی بخرن که حداکثر صرفه رو براشون داشته باشه.

یعنی شما میگی همه ی کسانی که توی نظر سنجی شرکت کردن قشر کم درامد و زیر 18 سال بودن؟!

یعنی شما میگی همه ی کسانی که توی نظر سنجی شرکت کردن قشر کم درامد و زیر 18 سال بودن؟!
من جمع نمیبندم. اما اگه متوجه این موضوع بشیم ( که البته بعید و سخت هستش ) خیلی راحت تر میشه نظر داد.
در ثانی : شما با خریدن یک اکس باکس وان , یک دستگاه ستاپ هم دارید برای دیدن شبکه های تلوزیونی. ( که البته به نظرم این امر فروشش رو میبره بالا. چون غربیها و به خصوص ساکنین ایالات متحده خواهان بشترین امکانات و کیفیت با کمترین قیمت پرداختی هستن )
به هر حال همه ی اینا روی کاغذ هستش. باید تا اون موقع وایستاد و دید.....

من جمع نمیبندم. اما اگه متوجه این موضوع بشیم ( که البته بعید و سخت هستش ) خیلی راحت تر میشه نظر داد.

کاملا متوجه ام ولی وقتی شما با این لحن میگید یعنی نصف بیشتر کسانی که توی نظر سنجی شرکت کردن زیر 18 سال سن داشتن و خانواده ی کم درامدی داشتن.

شما با خریدن یک اکس باکس وان , یک دستگاه ستاپ هم دارید برای دیدن شبکه های تلوزیونی. ( که البته به نظرم این امر فروشش رو میبره بالا. چون غربیها و به خصوص ساکنین ایالات متحده خواهان بشترین امکانات و کیفیت با کمترین قیمت پرداختی هستن )

موافقم ، اما از نظر من نمیتونه تاثیر خیلی زیادی داشته باشه نمیگم تاثیر نداره داره ولی نه خیلی زیاد.

من ظهر چک کردم دیدم فاصله XOne و PS4 تو آمازون آمریکا خیلی به هم نزدیک شده نگو XOne کلا Sold Out شده بوده :دی اینجا هم که Sold Out شده پس احتمالا مایکروسافت میزان شیپ اولیه رو افزایش میده تا بتونه جوابگوی ملت تو موقع لانچ باشه :دی

ویرایش: PS4 هم کلا Sold Out شد تو آمازون :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or