پیش فروش XBOX ONE اغاز شد !!!!!!!!

خیلی ربط داره. اینجا وضع دلار اینجوریه وگرنه برای اونوریا مثل دادن پول 1 ماه حقوق کارمندشون میمونه.
ماییم که باید چوب ندونم کاری آقایون رو بخوریم.
بیشتر هم حرف بزنی پس فردا میریزند آدم رو میبرند اونجایی که عرب نی ش رو هم نمیندازه...

یک ماه؟؟؟؟ یه مثال ساده...به طور معمول درآمد در یک رستوران تو آمریکا بین ساعتی 10 تا 15 دلار هستش...
حقوق یک کارشناس معمولی در حدود 4 هزار دلار هستش...

خیلی کمتر از این حرفا می شه واسشون...اما این هم هست که اونور براشون دادن 15 درصد حقوقشون برای یک کنسول بازی رو خیلی زیاد می دونن

گور پدر خارجیا و حقوقشون.خودمونو بچسب.خدا کنه بعده انتخابات وضع دلار درست شه و ارزش پولی‌ِ ما برگرده سر جاش،مايكروسافت هم که مسلما قیمت کنسلشو میاره پایین تر، من هم منتظر میمونم تا اولین هک اومد بیرون و اگه موفق بود، عینهو بختک میفتم رو مخه بابام که بره بخره.:d
نظره شوما چيه؟

درسته دوست عزیز. اما حقوق 1 ماه؟ :-o

حدود یک-سوم تا یک-چهارم دست مزده یک کارگر ساده در اروپا
حدود یک-چهارم تا یک ششم حقوق یک کارمند ساده در اروپا و آمریکا

به پول ما میشه حقوق 4 ماه پدر من، یا حقوق 6 ماه مادرم :d، یا 100 ماه پولی که من بعد از هزار بدبختی و بیکاری با داشتن مدرک ارشد موفق به پیدا کردن این کاره پاره وقت در ایام تعطیل هقته شدم و بدست میارم :d
مقایسه ها بر مبنای یورو و دلار این روزهاست، آینده که جای خود داره :((=))>:)

دوست عزیز، اصلا همچین چیزی نیست.

Xperia Z

اب رفته باز نییاید به جوی شما فکر کن پیشرفت اقتصاد ما شده بازگشت به 8 سال پیش:d
گور پدر خارجیا و حقوقشون.خودمونو بچسب.خدا کنه بعده انتخابات وضع دلار درست شه و ارزش پولی‌ِ ما برگرده سر جاش،مايكروسافت هم که مسلما قیمت کنسلشو میاره پایین تر، من هم منتظر میمونم تا اولین هک اومد بیرون و اگه موفق بود، عینهو بختک میفتم رو مخه بابام که بره بخره.:d
نظره شوما چيه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or