شایعه پیش فروش gta v pc از جمعه

rahyarpaul

کاربر سایت
آیا بالاخره به پایان میرسد؟
یک خرده فروش نروژی به نام Elkjøp اعلام کرده است که gta v pc از جمعه برای پیش فروش در دسترس عموم قرار میگیرد
این موضوع توسط یکی از مدیران فروشگاههای سوئدی تایید شده است
حال باید دید بالاخره این عنوان توسط راک استار معرفی میشود .آیا با شروع پیش فروش تریلری از بازی پخش خواهد شد.
هنوز هیچ چیز معلوم نیست.
زمان مشخص میکند.
*قبلا آمازون فرانسه و آلمان پیش فروش خود را آغاز کرده اند اما حالا فرانسه صفحه خود را بطور کامل بسته و آلمان هم اعلام کرده که از طریق ایمیل در زمان آغاز پیش فروش اطلاع رسانی میکند.*

nyegtav_billeder_662381_650x.jpg

Pre-orders for GTAV on PC starting this Friday - Gamereactor UK - Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto 5 PC pre-orders start Friday, according to Norwegian retailer – rumor | VG247

آخرین ویرایش:
در خواب دیدین پنبه دانه ...
نه پنبه دانه نیازه نه خواب و نه شتر
واقعا بدون pc و مودینگ gta شدید میلنگه
راک استار برای عرض اندام هم که شده gta رو رو بالاترین گرافیک رو pc میده
پنبه هاتو جمع کن برو خوب بزن بکن تو بالشتت راحت بخواب

من رو كنسول رفتم این بازیو ولی منتظرم رو کامپیوتر بازی کنم چون گرافیکش 10 برابر بهتر از کنسوله به شدت منتظرم

دوست عزیز باید بالاتر باشه ولی نه دیگه 10 برابر . یه پورت از روی نسخه کنسولی میشه . تازه اونم یه سیستم میخواد باقلوا که بتونی بالای 30 فریم بازی کنی

دوباره یه خبر از پی سی رفت رو سایت و دوستان چماق به دست همیشه در صحنه ریختند تو تاپیک.:d.
حالا نیست از نظر این دوستان هر کی GTA بازی نکنه گیمر نیست فکر میکنن با اومدن این بازی برای پلتفرم اصلیش ، درجه گیمریشون به خطر می افته:d
بازی دیرتر مییاد اما با کیفیت خیلی بیشتر مییاد.بچه ها یی که اینو قبلا رو کنسول تجربه نکردند مطمئن باشن اگر این بازی روی پی سی تایید بشه با قابلیتهایی که نسخه پی سی میتونه داشته باشه مثل کیفیت خیلی بیشتر و یا مودینگ که اونم برا خودش دنیایی داره میبینند که ارزش این همه صبر کردن رو داشت..
ممکنه این بازی برای اجرا در نهایت کیفیت سیستم بالایی رو طلب کنه .اما احتمالا با یه سیستم متوسط راحت میشه با کیفیت بیشتر از کنسولها بازی کرد.

آخرین ویرایش:
با توجه به اون باگها به نظر میاد پورت نباشه و اون نسخه همزمان با کنسولها ساخته میشده ولی به دلایلی سرعتش کد شده احتمالا مثل مکس پین 3 شاهد پورت نباشیم و ....

pc بازها ، من به عنوان ی منبع که هویتم نمیخوام فاش شه تایید میکنم بازی ، may 2014 روی pc اومده .

نیازی به فاش شدن نیست

GTA IV در تاریخ 29 Apr 2008 برای ps3/x360 عرضه شد که با فاصله 8 ماه انحصار زمانی در تاریخ 2 Dec 2008 برای PC عرضه شد
GTAV که در تاریخ 17 Sep 2013 برای ps3/x360 منتشر شد 8 ماه بعدش میشه ماه May 2014 اخر اردیبهشت

نیازی به فاش شدن نیست

GTA IV در تاریخ 29 Apr 2008 برای ps3/x360 عرضه شد که با فاصله 8 ماه انحصار زمانی در تاریخ 2 Dec 2008 برای PC عرضه شد
GTAV که در تاریخ 17 Sep 2013 برای ps3/x360 منتشر شد 8 ماه بعدش میشه ماه May 2014 اخر اردیبهشت
زیاد به این تاریخها نمیشه تکیه کرد. البته تجربه ثابت کرده rockstar علاقه داره بیشتر بازیهای معرفشو تو بهار و تابستون عرضه کنه

نیازی به فاش شدن نیست

اون موقع تایید شده بود برای pc و دیرتر اومد اما اینبار ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or