شایعه پیش فروش Diablo III برای PS3 ؟

• Thread starter Thread starter Sport
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sport

کاربر سایت

خب این واقعا جالبه!طبق یک عکس که منتشر شده و نشون میده یکی از فروشگاه ها عنوانی را که هنوز تایید رسمی نشده برای پیش فروش قرار داده."بازی Diablo III برای PS3".
شرکت Blizzard هنوز هیچ چیزی را در مورد نسخه کنسولی این بازی تایید یا تکذیب نکرده،اما در یکی از بیانیه هایی که آنان داشته اند گفته شده که:"اگر نسخه ای کنسولی در مورد Diablo III وجود داشته باشد، یک نسخه مستقل خواهد بود و پورت از PC نخواهد بود".

حال اینکه آیا این عنوان پر طرفدار برای کنسول ها نیز منتشر می شود باید منتظر ماند و دید که Blizzard چه برنامه ای دارد.

بازی Diablo III در تاریخ 15 May برای PC منتشر خواهد شد.

خب يه كاميونتی، پتيشنی، چيزی بديد ببينيم كی خواسته اصلا اين بازی پورت شه؟

همون سطر بالا، وقتی می شه گفت كنسول بازا اين بازی رو خواستن كه يه تعداد زيادی رسما از بليزارد اينو خواسته باشن!
چنين بازی نسخه كنسوليش به مثابه جك هم می مونه. اگه واقعا طرفدارش هستيد بهتره فقط به نسخه PC ـش فكر كنيد، اگه شدنی بود بليزارد بازی های قبلیش رو پورت كرده بود ولی نه فن ها نسخه كنسولی خواستن و نه بليزارد مياد چنين كاری كنه. بازی كه گروه خونيش به كنسول نمی خوره نبايستی رو كنسول بياد.
ترجيح می دم بحث رو ادامه ندم چون پستی كه بعد از من نقل قول شد كلا منظور من رو وارونه معنی كرد و 100 تا پست ديگه هم بدم متوجه نمی شيد.

منظور کژوال بودن بیش از اندازه این قوطی هاس که توانایی گنجاندن بازی به عظمت دیابلو 3 رو درون خودشون ندارن ؟
خب حرف حق رو زدی! That's Right :)

من به فشار و شعور افراد کاری ندارم. فقط یه راهنمایی بود که دیگه از این سایت حتی شایعه هم نذاری. چون شایعه هاش هم معتبر نیست. حال خود دانی و انواع و اقسام مدیر ها و ناظمین و تحریریه

شایعه هم مگه معتبر و غیر معتبر داره؟شما میتونی ثابت کنی که این عکسه الان واقعیه یا ساختگی؟شایعه یعنی همین.
در ضمن بهتره به جای ایراد گرفتن و ترسوندن از مدیر و ناظم،به همون شغل شریف!خبرنگاری خودتون ادامه بدید.

منظور کژوال بودن بیش از اندازه این قوطی هاس که توانایی گنجاندن بازی به عظمت دیابلو 3 رو درون خودشون ندارن ؟
خب حرف حق رو زدی! That's Right :)
منظورم اين بود كه كنسول ها به اندازه كافی بازی انحصاری دارن و نيازی نيست يه بازی انحصاری PC با كيفيت نصف شده بخاطر پورت براشون عرضه شه.
فكر كنم تنها بازی كنسولی بليزارد استاركرافت 64 با متای 80 و ميانگين 77 گيم رنكينگز باشه.
حالا اگر شماها دوست داريد بازی مورد علاقه تون با كيفيت كمتر برای كنسول بياد و تو XBLA و PSN بازيش كنيد! يه بحث ديگه هست. منم خودم نسخه PC ـش رو تهيه می كنم، نمی دونم چرا پست اولم به بعضی از حضرات بر خورد!

خوبه اگه یک بازی دیگه ای بغیر از DIII برای کنسولها پورت میشد اینجا سرو دست شکسته میشد .در ضمن کیفیت بازیهای بلییزارد به داستان و گیم پلی درگیر کنندش هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or