پیش فروش مجسمه منحصر به فرد شخصیت Kratos

واقعیت تلخ است مثل ته خیار! اون کسایی که این مجسمه ها و عروسک ها رو دوست دارن بیشتر شبیه دختر بچه ها میمونند! که همش دوس دارن مجسمه عروسک چرت و پرد تو اتاقشون پر باشه ( درست گیمر هستیم هممون اما گیمر هم سنین مختلف داره ...)

واقعیت تلخ است مثل ته خیار! اون کسایی که این مجسمه ها و عروسک ها رو دوست دارن بیشتر شبیه دختر بچه ها میمونند! که همش دوس دارن مجسمه عروسک چرت و پرد تو اتاقشون پر باشه ( درست گیمر هستیم هممون اما گیمر هم سنین مختلف داره ...)
ای جان:x

اینا Doll نیستند بهش میگن Action Figure فرقشون تو اینه که ته خیار تلخه اما سر موز شیرین :p

برای چی در این مورد بحث میکنی؟ الان یعنی خیلی بزرگی عمو ؟ :x الان خیلی ها از خداشونه اکشن فیگوری مثل این بیاد دستشون شما چون نمیتونی بخری اینو میگی ;)
اگه میخوای اختلاف درست کنی تاپیک که بچه ها جلوی همه یه کاری میکنند دیگه برنگردی انجمن ازخجالت ;) شما خوشت نمیاد یا نیا یا حداقل مسخره نکن :|

آخرین ویرایش:
جانیم جانیم سر موز شیرینه لول! . من تو بازی سنتر INFAMOUS هستم زیاد مهم نیست برام که خوشتون میاد یا نه اما حرفم و می گم. در ضمن دوستان خوشگل این تاپیک منو نقل قول کردن : من تو هر تاپیکی نظرمو میدم . حالا چه 75000000 نفر ایران خوششون بیاد چه نیاد. تا زمانی که بن نشدم می گم.

قشنگه ولی هنوز هم SIDESHOW یه چیز دیگه ست :x

0d7apxdzng9b1u5bsyhh.jpg

اگه برین ebay رو بگردین کلی مجسمه هست که از رزین ساخته شدن.
این مجسمه در برابر Sideshow مث جنس چینی در برابر جنس ژاپنی هستش.
شما کافیه به دیتایل پوست مجسمه عکس بالا و پوست این مجسمه جدیده نگاه کنین.
همه چی دستتون میاد.
طراحی face هم که بماند.

بعد اين همه سال فلسفه جمع كردن اين اشيا كه اكثرا ساختاري شبيه عروسك دارن تا يه مجسمه درست و حسابي رو نفهميدم
بالاخره اينم يه راهي هست براي پول درآوردن بيشتر از بعضي افراد

.

اگه برین ebay رو بگردین کلی مجسمه هست که از رزین ساخته شدن.
این مجسمه در برابر Sideshow مث جنس چینی در برابر جنس ژاپنی هستش.
شما کافیه به دیتایل پوست مجسمه عکس بالا و پوست این مجسمه جدیده نگاه کنین.
همه چی دستتون میاد.
طراحی face هم که بماند.

من SIDE SHOW رو دارم و این نسخه رو هم پیش خرید کردم

SIDE SHOW کیفیتش بهتره

ولی اون دیتالش خیلی بهتره جزییات صورت ..رنگ پوست کریتوس

من SIDE SHOW رو دارم و این نسخه رو هم پیش خرید کردم

SIDE SHOW کیفیتش بهتره

ولی اون دیتالش خیلی بهتره جزییات صورت ..رنگ پوست کریتوس

اتفاقا side show رو منم دارم.
ولی هر کاری میکنم میبینم اینو بزارم کنار اون، بهش توهین میشه.
قرار نیست هرچیزی که لیمیتد هست، ارزش خرید داشته باشه.
روی تمام اعضای محسمه side show رگ ها دیده میشن.
این اصلا رگ توش معنی نشده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or