گربه دستش به گوشت نمی رسه میگه پیف پیف بو میده. :bighug:بی صبرانه منتظر GOD OF WAR 4 از این مسخره بازی ها ( مجسمه ها عروسک های بازی ) واقعا متنفرم.
بی صبرانه منتظر GOD OF WAR 4 از این مسخره بازی ها ( مجسمه ها عروسک های بازی ) واقعا متنفرم.
ای جانواقعیت تلخ است مثل ته خیار! اون کسایی که این مجسمه ها و عروسک ها رو دوست دارن بیشتر شبیه دختر بچه ها میمونند! که همش دوس دارن مجسمه عروسک چرت و پرد تو اتاقشون پر باشه ( درست گیمر هستیم هممون اما گیمر هم سنین مختلف داره ...)
اینا Doll نیستند بهش میگن Action Figure فرقشون تو اینه که ته خیار تلخه اما سر موز شیرینواقعیت تلخ است مثل ته خیار! اون کسایی که این مجسمه ها و عروسک ها رو دوست دارن بیشتر شبیه دختر بچه ها میمونند! که همش دوس دارن مجسمه عروسک چرت و پرد تو اتاقشون پر باشه ( درست گیمر هستیم هممون اما گیمر هم سنین مختلف داره ...)
واقعیت تلخ است مثل ته خیار! اون کسایی که این مجسمه ها و عروسک ها رو دوست دارن بیشتر شبیه دختر بچه ها میمونند! که همش دوس دارن مجسمه عروسک چرت و پرد تو اتاقشون پر باشه ( درست گیمر هستیم هممون اما گیمر هم سنین مختلف داره ...)
قشنگه ولی هنوز هم SIDESHOW یه چیز دیگه ست
![]()
اگه برین ebay رو بگردین کلی مجسمه هست که از رزین ساخته شدن.
این مجسمه در برابر Sideshow مث جنس چینی در برابر جنس ژاپنی هستش.
شما کافیه به دیتایل پوست مجسمه عکس بالا و پوست این مجسمه جدیده نگاه کنین.
همه چی دستتون میاد.
طراحی face هم که بماند.
من SIDE SHOW رو دارم و این نسخه رو هم پیش خرید کردم
SIDE SHOW کیفیتش بهتره
ولی اون دیتالش خیلی بهتره جزییات صورت ..رنگ پوست کریتوس