شوهی یوشیدا گفته: «به نظر من اگر پلیاستیشن بعدی در سال ۲۰۲۸ عرضه شود، منطقی است. مایکروسافت هم اطلاعاتی درباره برنامههایش برای سال ۲۰۲۸ منتشر کرده. شاید هر دو شرکت محصولات جدیدشان را در آن سال عرضه کنند.»
طرفداران پلیاستیشن و برخی از کاربران در فضای مجازی(Reddit)این فرضیه را مطرح کردهاند که پلیاستیشن 5 و نسخهی پرو آن ممکن است به عنوان بستری برای آزمایش فناوریهای آینده توسط سونی مورد استفاده قرار گرفته باشد. این فرضیه تا حدودی توسط مارک سرنی، یکی از مدیران سونی، در مصاحبهای با Digital Foundry تأیید شده است. به نظر میرسد که سونی از این کنسولها به عنوان نمونههای اولیه برای تست و توسعهی فناوریهایی مانند PSSR (فناوریهای مرتبط با رندرینگ و گرافیک) استفاده میکند که احتمالاً در PS6 به کار گرفته خواهند شد. این رویکرد نشان میدهد که سونی در حال آمادهسازی و بهبود فناوریهای خود برای نسلهای آیندهی کنسولهای بازی است.
تقریبا سه نسل توی بازیسنتر هستم هر نسل شاهد این گرانیهای دلار بودم هر نسل هم من و هرکی خواهان کنسول بود خریده بنظرم بحث حاشیه ای رو بذاریم کنار بهتره ولیکن در مورد کنسول چیزی که مشخصه قطعا رزولوشن اصلی این کنسول 8k خواهد بود و توان پردازش ۱۲۰hz یا بالاتر رو هم داره به نظرمن اواخر آبان ۱۴۰۶ این کنسول رلیز میشه با توجه به لیک ها و همچنین کنسول مایکروسافت که یک سال زودتر رلیز میشه
تقریبا سه نسل توی بازیسنتر هستم هر نسل شاهد این گرانیهای دلار بودم هر نسل هم من و هرکی خواهان کنسول بود خریده بنظرم بحث حاشیه ای رو بذاریم کنار بهتره ولیکن در مورد کنسول چیزی که مشخصه قطعا رزولوشن اصلی این کنسول 8k خواهد بود و توان پردازش ۱۲۰hz یا بالاتر رو هم داره به نظرمن اواخر آبان ۱۴۰۶ این کنسول رلیز میشه با توجه به لیک ها و همچنین کنسول مایکروسافت که یک سال زودتر رلیز میشه
کیفیت بهتر هم باید ببینیم از نظر شما چیه ولیکن تجربه نشون داده هر نسل هر کنسولی دیرتر رلیز شده با فاصله یکسال قویتر بوده مثل ایکس باکس ارجینال نسبت به پی اس تو و پی اس تری نسبت به ۳۶۰ که قویتر بودند
در حالی که آخرین نسخه پلی استیشن 5 برخی از طرفداران را کمی غرق کرده بود، وعده بازخرید PS6 تا کنون بسیاری را امیدوار نگه داشته است. یکی از طرفداران با مراجعه به Reddit، تاریخچه طراحی پلی استیشن را تجزیه و تحلیل کرد و این نظریه را مطرح کرد که کنسول جدید میتواند حتی نازکتر (و عجیبتر) از PS5 باشد. بله، ممکن است.
سونی در حال حاضر در حال کار بر روی تکامل فناوری ارتقاء مقیاس AI با وضوح فوق العاده طیفی پلی استیشن (PSSR) است.
مارک سرنی، معمار اصلی پلیاستیشن، میگوید که قصد دارد «چیزی بسیار شبیه» به AMD FSR 4 برای PS5 Pro ارائه کند.