پیش بینی های Pachter در مورد بازی GTA V

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت

Pachter پیش بینی میکند که GTA V در E3 نمایش بزرگی خواهد داشت , همچنین این بازی 23 اکتبر امسال عرضه میشود .

GTA-V-2.jpg

Wedbush Morgan
هم که یکی دیگر از تحلیلگران این صنعت است که در یک Pach-Attack در آخرین GTTV بیان کرد : " PlayStation All Stars: Battle Royale

معرفی شده است , به درستی که Rockstar میبایست یک روز قبل آن اولین جزئیات بازی را به صورت رسمی نمایش می داد .

آنها میبایست رشد خود را در این بازی نشان میدادند . من فکر میکنم آنها با توجه به غیبت های اخیر که چند سالی است ادامه داشته راه بسیار Coolی را

برای نمایش بازی در پیش دارند . "

آخرین حضور این کمپانی در E3 به سه سال قبل برمیگردد جایی که گمان میرود به فشار سونی در آن حضور داشت و بازی Agent را به صورت انحصاری برای PS3 معرفی

کرد . ما هنوز هم برای دیدن آنچه که
Rockstar North ساخته است هیجان زده هستیم .

Pachter
افزود : " شرط میبندم که GTA V یک روز قبل از برگزاری رسمی E3 که دوشنبه 4 ژوئن است از سوی راکستار announcement میشود .

Rockstar هنوز چیزی از بازی را نمایش نداده است تا هرکس که میتواند در مورد نمایش آن بحث کند . "

conferenceهای سونی و مایکروسافت هر دو در روز دوشنبه 4 ژوئن برگزار میشوند .

Pachter میخواهد بگوید که انتظار دارد GTA V در روز 23 اکتبر درست چند روز بعد از عرضه جهانی BioShock :infinite منتشر میشود _

Rockstar نیز در این مورد اضافه کرده است که : " آیا بازی 2K game برایمان مهم نیست . "

سخن عاقلانه : " ما شدیدا فکر می کنیم که این کار بسیار بعید به نظر میرسد . "

GTA V نوامبر سال گذشته با یک تریلر در سایت رسمی راکستار معرفی شد , اما سوالات بی پاسخ زیادی را در مورد محیط Los Santos از خود برجای گذاشت .

منبع

آخرین ویرایش:
اقايون اين تحليل گر ها پولم ميگيرند ؟؟ :-/

به جان خودم تو پيشگويي كردن و اين حرفها تك هستم !:d مثلا مطمئنا فردا روزنامه خبر با تيتر هايي جالب منتشر ميشه ! يا روزنامه جامه جم مطمئنا فردا يه ويژه نامه همراه با روزنامه پخش ميكنه !:d

این یارو میاد‌Fact هایی‌ که Obvious هستن رو میده به خورد مردم بعدا با خودش خیلی‌ هم حال می‌کنه. برو بمیر بابا :دی

حالا احتمالا اینم غلط در بیاد، فردا پس فردا خبرش میاد مونده واسه 2013

100% جفنگيات تلاوت كرده!
B I برا 2K هست و هم راكستار و هم 2K برا كمپاني عظيم take 2 !! مگه ميشه ٢ تا از بهترين عنواناي يه كمپاني تو اين فاصله ي كم عرضه بشه؟!!!! دوباره اين بشر اب شنگولي زدو مصاحبه كرد!!!!

از پچر و شایعات و اینا گیریم بگذریم اصلا ! مشکل اصلی اینجاست که سابقه نداره راکستار بازی ای که معرفی می کنه توی همون حول و حوالی منتشر کنه :دی معمولا دو سه سال بعد منتشر می شه بازی هاش ! امیدوارم درباره این بازی صادق نباشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or