پیش بینی سونی برای Vita و صحبت در مورد نسل بعد

MαMαSαN

کاربر سایت
e9jqwi790fp6qy7pjsp3.jpg

جناب آقای Andrew House، مدیر بخش سرگرمی شرکت سونی در طی صحبت هایی اعلام کردند که شرکت سونی قصد دارد با عرضه نرم افزارهای کاربردی و همچنین قوی کردن شبکه ی اصلی این بخش، فروش کنسول دستی PS Vita را به 10 میلیون نسخه برساند.

بر اساس این پیش بینی، اگر کنسول دستی Vita به فروش 10 میلیون نسخه ای برسد، کنسول دستی PSP نیز باید 6 میلیون نسخه فروش داشته باشد که روی هم رفته 16 میلیون نسخه حاصل فروش سونی از کنسول های دستی خود باشد. البته آقای Andrew House در ادامه ی صحبت های خود ذکر کردند که درآمد اصلی شرکت سونی از راه فروش کنسول دستی نیست و بخش سرگرمی سونی از فروش PS3 درآمد زایی می کند. همچنین ایشان گفتند که (به اصطلاح) تا به حال مشغول کاشت PS3 بودیم و حالا نوبت برداشت محصول می باشد و درآمد اصلی بخش سرگرمی از راه فروش PS3 بدست خواهد آمد.

همچنین یک وبسایت تخصصی در زمینه ی گیم درباره ی نسل بعد کنسول های سونی سوالی را مطرح کرد و سوال این بود که شرکت سونی چه مقدار در ساخت کنسول های نسل بعدی خود پیش رفته است ؟! که پاسخ سوال این بود: "فعلآ هیچ صحبتی در مورد نسل بعد نمی کنیم و قصد داریم عمر کنسول PS3 را به 10 سال برسانیم و دایره ی این کنسول را کامل کنیم. با وجود عنوان هایی مثل The Last Of Us و همچنین Beyond فعلآ در فکر نسل بعدی نباشید چون ما معتقدیم که با ارائه ی این بازی ها به بازار می توانیم کنسول خود را تا چند سال دیگر زنده نگه داریم و آینده ی PS3 را محکم و استوار کنیم."

ترول کردنم هنر میخواد خداییش!:dاینکاره نیستین:d
فصل امتحاناته خلوته اینجا وگرنه اساتید ترول بهتون یاد میدادن چجوری ترول میکنن.....:d

من خودم قصد خرید ویتا دارام ولی آدم وقتی این صحبتها رو میشنوه نا امید میشه..

من ویتا دارم، ازش خیلی هم راضی هستم، تجربه آنچارتدش رو به هیچ بازی نمیدم و این بازی Rayman هم خیلی فاز میده باهاش. Escape Plan هم حرف نداره.
از خرید این دستگاه نگذر، بهت قول میدم خیلی براش بازی میاد الان تازه 4 ماه از ورودش به جامعه گذشته، سال آینده ببین چه بازی هایی براش میاد، این جمله منون بوکمارک کنید

من ویتا دارم، ازش خیلی هم راضی هستم، تجربه آنچارتدش رو به هیچ بازی نمیدم و این بازی Rayman هم خیلی فاز میده باهاش. Escape Plan هم حرف نداره.
از خرید این دستگاه نگذر، بهت قول میدم خیلی براش بازی میاد الان تازه 4 ماه از ورودش به جامعه گذشته، سال آینده ببین چه بازی هایی براش میاد، این جمله منون بوکمارک کنید

دوست عزيز اينجا تاپيک مشاوره براى خريد ويتا نيست.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

اگه میخواین برین نسل بعد خوب باید یه انقلاب در زمینه گرافیک هم داشته باشیم اگه قراره نسل بعد هم همین حد باشه که مرض ندارن بیان خرج اضافی برای خودشون بتراشن.
ps2از نظر سخت افزاری خیلی ضعیف بود و تو سال 2004دیگه اونایی که اون زمان pcداشتن میدونن بازیهایی مثل doom4و hl2اون زمان بودن که از گرافیک بازیهای ps2خیلی سر تر بودن.

الان چه بازیی بجز watch dogرو pcگرافیکش خیلی بالاتر از کنسولها بوده که بگیم اره پیشرفت به این اندازه خیلی خوب بوده؟
تازه watch dogهم قراره برا کنسولها بیاد.

نینتندو هم که دیگه خیال همه رو راحت کرد .

ps2 هنوز گیم واسش میاد ، هنوز میفروشه ! اونم بعد از 11-12 سال ، PS3 هم همینطور !
این ورود کنسول های نسل بعد رو عقب نمیندازه ! همون 2007-2006 هم واسه ps2 بازی هایی مقل gow و re4 و cod3 اومدن که cod 3 اون موقع روی 360 هم اومد !
فقط سوالی که واسه من هست اینه سونی میاد طبق رسم گذشتش ps4 رو با ساپورت کنسول های قبلیش ارائه بده ؟ :دی اینطوری 4in1 میشه !

نینتندو هم که رفت نسل بعد
بله نمايش UE4 و CE3 روی Wii U با بازی های Pimkin 3 و ماريو بروس شديدا خيره كننده بود.
سخت افزارشم كه جديدا معلوم شد به معنای نسل بعده دقيقا، مخصوصا هارد 8 گيگش.
کاش یکمم به فکر کسانی که وتا خریدن بود:
بزودی عناوين زيادی رو برای ويتا آنونس می كنه، شايد تو TGS...
آه خدا بعضی ها نفهمن و بعضی ها نمی خوان بفهمن چه می شه کرد

سال بعد به جای کتاب وروره جادو آموزش کشاورزی با ps3 رو معرفی می کنن دوستان راهنمایی لذت ببرن برای درس حرفه فن
متاسفانه کتاب وروره جادو به درد دبستان به بالا نمی خوره

همین الانش سونی داره harvest moon رو به صورت زنده در رقابت با کنسول های دیگه به نمایش می زاره به این می گن کمپانی یعنی بازی ها درون سیاست هاش هم وارد شده احسنت
اين چند روزه تا اواخر ماه تعطيليمه كودكستان (سر كار) نمی رم وگرنه يه ساعتم وقت نداشتم اينجا هدر بدم. واقعا قوه تخيل پرقدرتی داريد شما، احسنت.

آخرین ویرایش:
آه خدا بعضی ها نفهمن و بعضی ها نمی خوان بفهمن چه می شه کرد

سال بعد به جای کتاب وروره جادو آموزش کشاورزی با ps3 رو معرفی می کنن دوستان راهنمایی لذت ببرن برای درس حرفه فن
متاسفانه کتاب وروره جادو به درد دبستان به بالا نمی خوره

همین الانش سونی داره harvest moon رو به صورت زنده در رقابت با کنسول های دیگه به نمایش می زاره به این می گن کمپانی یعنی بازی ها درون سیاست هاش هم وارد شده احسنت

دکمه پاسخ به گفتگو هم چیر خوبیست.

آخرین ویرایش:
اگه میخواین برین نسل بعد خوب باید یه انقلاب در زمینه گرافیک هم داشته باشیم اگه قراره نسل بعد هم همین حد باشه که مرض ندارن بیان خرج اضافی برای خودشون بتراشن.
ps2از نظر سخت افزاری خیلی ضعیف بود و تو سال 2004دیگه اونایی که اون زمان pcداشتن میدونن بازیهایی مثل doom4و hl2اون زمان بودن که از گرافیک بازیهای ps2خیلی سر تر بودن.

الان چه بازیی بجز watch dogرو pcگرافیکش خیلی بالاتر از کنسولها بوده که بگیم اره پیشرفت به این اندازه خیلی خوب بوده؟
تازه watch dogهم قراره برا کنسولها بیاد.

نینتندو هم که دیگه خیال همه رو راحت کرد .

شما توی همین E3 دیدی که یه بازی ای مثه StarWars با همون UE3 چه شکلی شده ؟!
فکر کردی نمیتونستن 2 سال پیش همچین چیزی رو روی PC درست کنن ؟!
مساله اینه که اگه بخوان بعد از 2-3 سال که کنسول های نسل جدید معرفی میشن بازیها رو برای سخت افزار PC بسازن اختلافش با نسخه ی کنسولی به قدری زیاد میشه که هیچ کس طرف نسخه ی کنسولی هم نمیره . به همین دلیل هم تا آخرای نسل سعی میشه یه توازنی بین نسخه ی PC و نسخه ی کنسولی بازی ها ایجاد بشه و اختلاف از یه حدی بیشتر نشه . ولی وقتی به آخرای نسل نزدیک میشیم دیگه از نظر گرافیکی اشباع مشیشم ، سعی میکنن نسخه های PC رو کمی بهتر درست کنن و خیلی ها واسه گرافیک بهتر میرن نسخه ی PC رو میخرن و نسخه ی کنسولی هم بخاطر کامیونیتی بزرگی که داره به اندازه ی کافی فروش میکنه.
کاملا واضحه که کنسول های این نسل دیگه توانایی و کشش ندارن ، دیگه انتهای بازیهای کنسولی که همون U3 و TLOU هستن در مقابل بازیهای شرکت های Third Party که توی E3 نمایش داده شدن (W_D و StarWars 1313) مثل شوخی میمونن !
حالا این تغییر بزرگ که یک ساله بوجود نیومده ! در طول این 6-7 سالی که از عمر این نسل میگذره این پیشرفت گام به گام انجام شده ، ولی بازی ای با پتانسیل کامل سخت افزار ها براش ساخته نشده.
البته نباید از این کارشون هم خُرده گرفت ، نمیشه انتظار داشت که 3 سالی یه بار کنسول بدن ، ولی شما هم نگو که تغییر بزرگی نسبت به سال 2005 ایجاد نشده ، شُده و شما هم تغییرشو توی این بازی هایی که در E3 معرفی شد دیدید ، و مطمئن باشید که الان این بازی ها در کنار بازیهای دیگه ای در حال آماده شدن برای نسل بعد هستن و تغییر از این نسل به نسل بعد هم بسیار قابل توجه خواهد بود.
شما صبر کن تا همین ND بازی Uncharted 4 رو واسه PS4 بزنه ، اونوقت متوجه میشی که خیلی هم تفاوت ایجاد شده.

آخرین ویرایش:
شما توی همین E3 دیدی که یه بازی ای مثه StarWars با همون UE3 چه شکلی شده ؟!
فکر کردی نمیتونستن 2 سال پیش همچین چیزی رو روی PC درست کنن ؟!
مساله اینه که اگه بخوان بعد از 2-3 سال که کنسول های نسل جدید معرفی میشن بازیها رو برای سخت افزار PC بسازن اختلافش با نسخه ی کنسولی به قدری زیاد میشه که هیچ کس طرف نسخه ی کنسولی هم نمیره . به همین دلیل هم تا آخرای نسل سعی میشه یه توازنی بین نسخه ی PC و نسخه ی کنسولی بازی ها ایجاد بشه و اختلاف از یه حدی بیشتر نشه . ولی وقتی به آخرای نسل نزدیک میشیم دیگه از نظر گرافیکی اشباع مشیشم ، سعی میکنن نسخه های PC رو کمی بهتر درست کنن و خیلی ها واسه گرافیک بهتر میرن نسخه ی PC رو میخرن و نسخه ی کنسولی هم بخاطر کامیونیتی بزرگی که داره به اندازه ی کافی فروش میکنه.
کاملا واضحه که کنسول های این نسل دیگه توانایی و کشش ندارن ، دیگه انتهای بازیهای کنسولی که همون U3 و TLOU هستن در مقابل بازیهای شرکت های Third Party که توی E3 نمایش داده شدن (W_D و StarWars 1313) مثل شوخی میمونن !
حالا این تغییر بزرگ که یک ساله بوجود نیومده ! در طول این 6-7 سالی که از عمر این نسل میگذره این پیشرفت گام به گام انجام شده ، ولی بازی ای با پتانسیل کامل سخت افزار ها براش ساخته نشده.
البته نباید از این کارشون هم خُرده گرفت ، نمیشه انتظار داشت که 3 سالی یه بار کنسول بدن ، ولی شما هم نگو که تغییر بزرگی نسبت به سال 2005 ایجاد نشده ، شُده و شما هم تغییرشو توی این بازی هایی که در E3 معرفی شد دیدید ، و مطمئن باشید که الان این بازی ها در کنار بازیهای دیگه ای در حال آماده شدن برای نسل بعد هستن و تغییر از این نسل به نسل بعد هم بسیار قابل توجه خواهد بود.

اون گرافیکی که شما میگید برای نسل بعد با بازیهایی مثل watch dogsاولن رو یه pcنیرومند ..خیلی نیرومند داشت اجرا میشد که شما حداقل 500دلار فقط برای کارت گرافیکش باید بزاری کنار.

بعدش من اونطوری که شما میگید من تفاوت شاخی بین tiouو watch dogsندیدم که بخوام مثلا کلی پول واسه سخت افزار بدم.

شما تفاوت این دو تا رو مقایسه کن با بازی half life2مثلا با یه اول شخص ps2اون زمان ببین تفاوت چقدره.تازه اون زمان half life2با یه fx5500انویدیا هم بیچاره خوب اجرا میشد که قیمت پایینی هم داشت.

تو دنیا عده خاصی هستن حاضرن 500دلار پول کارت گرافیک بدن فقط برای همچین پیشرفتی اونم باید تازه دو تا رو sliیا کراس فایر کرد تا به روونی داخل نمایشگاه اجرا بشه.

اون گرافیکی که شما میگید برای نسل بعد با بازیهایی مثل watch dogsاولن رو یه pcنیرومند ..خیلی نیرومند داشت اجرا میشد که شما حداقل 500دلار فقط برای کارت گرافیکش باید بزاری کنار.

بعدش من اونطوری که شما میگید من تفاوت شاخی بین tiouو watch dogsندیدم که بخوام مثلا کلی پول واسه سخت افزار بدم.

شما تفاوت این دو تا رو مقایسه کن با بازی half life2مثلا با یه اول شخص ps2اون زمان ببین تفاوت چقدره.تازه اون زمان half life2با یه fx5500انویدیا هم بیچاره خوب اجرا میشد که قیمت پایینی هم داشت.

تو دنیا عده خاصی هستن حاضرن 500دلار پول کارت گرافیک بدن فقط برای همچین پیشرفتی اونم باید تازه دو تا رو sliیا کراس فایر کرد تا به روونی داخل نمایشگاه اجرا بشه.

در مورد تفاوت اون بازی با بازیهای این نسل که اصلا نباید بحث کرد ، چون تفاوت در هوش مصنوعی و فیزیک به قدری زیاد بود که مقایسشون خنده داره .
ولی دقیقا حرفه من هم همینه ، که اگه بخوان بازی رو متناسب با سخت افزار روز بسازن ، هر کی بخواد بازی کنه باید یه سیستم 2000 دلاری داشته باشه که خُب شاید تعدادشون توی کل دنیا به 5000 نفر هم نرسه . علت این که بازی ها رو مطابق با نهایت توان سخت افزاری نمیسازن اینه ، نه این که تفاوت بوجود نیومده .
مقایسه ی HL2 هم قیاس مع الفارقه چون یکی از بهینه ترین بازیهای تاریخ برای PC بود و بازی ای بود که نزدیک به نسل بعد ساخته شُده بود و عملا بازی ای نبود که برای PS2 ساخته شده باشه . بعد هم که با اومدن نسل جدید Orange Box رو برای 360 هم منتشر کردن.
شما باید بازیهایی رو در نظر بگیری که هم برای کنسول ساخته شدن و هم برای PC ، به جز تعداد انگشت شماری بازی ای رو پیدا نمیکنید که نسخه ی PC خیلی بهتر باشه .
شما Crysis I رو فراموش کردید ؟ وقتی که برای PC اومد یک نسل از گرافیک کنسول ها جلو تر بود و هنوزم از بهترین های این نسل بهتره ، اما چه فایده ؟ هنوزم تعداد کارتهایی که از پس اون بازی برمیان خیلی کمه ، زمانی که عرضه شده بود که .... !
در ضمن شما هیچ وقت PC Gaming رو با کنسول مقایسه نکن ، دلیل نداره اگه یه PC برای اجرای یه بازی احتیاج به کارت گرافیک 500 دلاری داره ، کنسول هم احتیاچ به همون GPU داشته باشه .
حالا شما هستی ، ما هم هستیم ، یک سال سال و نیم دیگه که کنسول های جدید اومدن ، میبینید که تفاوت چقدر خواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or