پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 158 90.3%
  • خیر

رای‌ها: 17 9.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    175
سلام همسایتی ها
من نمیتونم یوتیوب باز بکنم اگر میشه آدرس هاست این nazky رو بذارید
------------------------
اگر لینک دانلود بازی Air Twister برای PS4 هم هست بهم بدید متشکرم دوستان
درود
ببین رفیق ادرس هاست انلاینشو طبق چیزی ک خودش گذاشته میزارم منتهای مراتب چون خودم چن وقتیه ب خاطر مشغله اصلا PS4 رو کنار گذاشتم و قبلشم بیشتر ب خاطر دسترسی بهترو افلاین بودن مراحل از سلف هاست استفاده داشتم ب خاطر همین دیگه ازش اطلاع دقیق ندارم ک کش افلاین داره یا خیر ولی ب احتمال زیاد داره چون همونطور ک تو پستای قبلم عرض کردم این داره ب روز هاستهاشو اپدیت میزنه و کامله , جدیدا هم هاست سابق لیفول رو برداشته با همین PSFREE + LAPSE ترکیب و ب روز کرده...
اون بازی رو هم تا اونجا ک اطلاع دارم و فعلا نسخه هک شدشو جایی ندیدم لینک گذاشته باشن...

PSFree

آخرین ویرایش:
سلام همسایتی ها
من نمیتونم یوتیوب باز بکنم اگر میشه آدرس هاست این nazky رو بذارید
------------------------
اگر لینک دانلود بازی Air Twister برای PS4 هم هست بهم بدید متشکرم دوستان
سلام
من از این هاست استفاده میکنم که آفلاینه
PSFree - Lapse Exploit for 9.00

سلام آقا رضا بازی call of duty modern warfare 2 نصب کردم داخل بازی میرم هیچ دکمه ای کار نمیکنه ورژن دستگاه ۹ از هاست بدون فلش استفاده میکنم ۲۰۲۵۰۸۲۴_۰۵۱۵۰۶.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezagoli
سلام آقا رضا بازی call of duty modern warfare 2 نصب کردم داخل بازی میرم هیچ دکمه ای کار نمیکنه ورژن دستگاه ۹ از هاست بدون فلش استفاده میکنمView attachment 389995
درود
ببین با استفاده هاست های جدید و بدون نیاز ب USB قبلا گزارش شده از سوی کاربرا ک با برخی از بازیا امکان مشکلاتی از قبیل اجرا نشدن یا غیره وجود داره لذا با همون اموزشی ک تو پیج قبل از MODDED WARFARE گذاشتم ک رو بازی gta vice city داره با اضافه کردن پلاگین مربوطه مشکلو فیکس میکنه ببین رو این بازیم طبق همون اموزش جواب میده یا خیر در نهایت اگر نشد
از هاست و روش قبلم استفاده کن ببین همینطوره...

• Like
Reactions: amin200200
درود
ببین با استفاده هاست های جدید و بدون نیاز ب USB قبلا گزارش شده از سوی کاربرا ک با برخی از بازیا امکان مشکلاتی از قبیل اجرا نشدن یا غیره وجود داره لذا با همون اموزشی ک تو پیج قبل از MODDED WARFARE گذاشتم ک رو بازی gta vice city داره با اضافه کردن پلاگین مربوطه مشکلو فیکس میکنه ببین رو این بازیم طبق همون اموزش جواب میده یا خیر در نهایت اگر نشد
از هاست و روش قبلم استفاده کن ببین همینطوره...
سلام آقا رضا هاست عوض کردم بازی درست شد ولی به یه مشکل عجیب غریبی بر خوردم بازی تو یوزر یک اوکیه ولی تو یوزر دو همون مشکلو داره از هاست با فلش لیفول هم استفاده کردم باز همین مشکلو داره تو یوزر یک بازی درسته ولی تو یوزر دو همون مشکلو داره هیچ دکمه ای کار نمیکنه فقط همین بازی این مشکلو داره

درود
ببین رفیق ادرس هاست انلاینشو طبق چیزی ک خودش گذاشته میزارم منتهای مراتب چون خودم چن وقتیه ب خاطر مشغله اصلا PS4 رو کنار گذاشتم و قبلشم بیشتر ب خاطر دسترسی بهترو افلاین بودن مراحل از سلف هاست استفاده داشتم ب خاطر همین دیگه ازش اطلاع دقیق ندارم ک کش افلاین داره یا خیر ولی ب احتمال زیاد داره چون همونطور ک تو پستای قبلم عرض کردم این داره ب روز هاستهاشو اپدیت میزنه و کامله , جدیدا هم هاست سابق لیفول رو برداشته با همین PSFREE + LAPSE ترکیب و ب روز کرده...
اون بازی رو هم تا اونجا ک اطلاع دارم و فعلا نسخه هک شدشو جایی ندیدم لینک گذاشته باشن...

PSFree

سلام آقا رضا امیدوارم همیشه شاد سلامت باشی
من میخوام سلف هاست GamerHack افلاین بزنم رو دستگاهم که ورژن کپی ۹ است روششو بلد نیستم چطوری بزنم لطفا اگه براتون زحمتی نیست دقیق راهنمایی میکنید و این که فایل سلف هاست GamerHack از کجا بگیرم پیشاپیش سپاس از شما بزرگوار

• Like
Reactions: rezagoli
سلام آقا رضا امیدوارم همیشه شاد سلامت باشی
من میخوام سلف هاست GamerHack افلاین بزنم رو دستگاهم که ورژن کپی ۹ است روششو بلد نیستم چطوری بزنم لطفا اگه براتون زحمتی نیست دقیق راهنمایی میکنید و این که فایل سلف هاست GamerHack از کجا بگیرم پیشاپیش سپاس از شما بزرگوار
درود و ارزوی بهترین ها , سلامتی متقابل برای دوست گرامی
ببین رفیق من اینو تو پیج 25 همین تاپیک روش استفاده از سلف هاستو توضیحشو خدمت ی دوست دیگه عرض کرده بودم ب این ترتیب ک
برای اجرای سلف هاست نیاز به pc و ps4 با اینترنت مشترک(همزمان,ترجیحا اینترنت موبایل) و به اصطلاح شیرینگ نیاز هست بنابراین حتما قبلش مطمعن شو ک در pc اتصال قند شکن فعال نیس,فایل سلف هاست برای کش هاست در مروگر دستگاه رو مثلا همین گیمر هکو بطور کامل فایل لینکشو واست میزارم بطور معمول باید با اجرای Exploit-Host-Server از pc یا لپ تاپ به شما یک ای پی برنامه بده,اون ای پی رو یادداشت میکنی و بعد وارد مرورگر دستگاهت میشی و اون ای پی رو که یادداشت کردی رو تو قسمت ادرس مرورگر ps4ت وارد میکنی و منتظر میشی تا عملیات کش تا 100 درصد تکمیل بشه و تمام.

از مزایای استفاده از سلف هاست:
در صورت اپدیت هاست و ناسازگاری با دستگاهتون و عدم دسترسی به هاست قبلی دیگه احتیاجی به چیزی نیست و به راحتی میتونید با همون ورژن قبل سازنده(اگر با همون ورژن قبلی هاست بهتر به نتیجه می رسیدین)از هاستش استفاده کنید.

استفاده از selfhost از دقیقه 2 تا 8 این ویدیو کاملا طریقه استفاده رو توضیح داده(دقیقا مطابق با توضیحات بالا)
و اما چون فریمور 9 هستی دیگه نمیپرسم چرا گیمرهک!! , چونکه حداقل واسه منی ک قبلا این هاستو تجربه کردم رو دستگاه فت 1216 خیلی بگیرو نگیر داره حتی با وجود اپدیت اخری و هماهنگیش با هک lapse بازم همینطوره صد البته اینو قبلا هم گفتیم ک این هاستها ممکنه برای هر کسی تو اجرا و اعمال هک متفاوت باشن...
ب هرحال لینک دانلودشو برات میزارم:
لینک دانلود سلف هاست گیمرهک مجهز ب اخرین اپدیت GoldHEN 2.4b18.6:
Download Gamer Hack 900goldhen psfree rar
pass:
Alireza1362

آخرین ویرایش:
شایعه جالبو دوست داشتنی برای نسل و کنسولی ب یادماندنی..
Dusk Golem گزارش می دهد که Capcom قصد دارد Resident Evil Requiem را در PS4 راه اندازی کند.
View attachment 391246
سلام دوباره م ب PS4..., یعنی بعد از اینهمه مدت باز دوباره چشما ب جمال این نسل دوست داشتنی مگه میشه این بازی بخواد بیادو روشن نشه!!...(واقعا از سر دلخوشیه وگرنه دلم یا دلمون ی جورایی خووونه , صد البته امیدوارم برا همه مثل من اینطور نباشه و کاملا روب راهو برقرار باشید)

حالا بازم نمیدونم شایعه باشه نباشه , ببینیم ک میگه:

در آخرین تریلر Resident Evil Requiem ، آرم PS4 در علائم تجاری ثبت شده ظاهر می شود.

بنابراین راه اندازی آن در این کنسول عملاً تأیید شده است.
Alireza.jpg

اینجا ک اثری از نام کنسول PS4 فعلا نیست تا ببینیم چه میشود...!!
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
عشق فیفا دست ب کار شد
View attachment 394520

EA SPORTS FC 26​

Alireza.jpg

لینک دانلود اصلی و غیر مستقیم CUSA52342 – USA:
base:
1fichier.com: Cloud Storage

update:v1.05 (Fix 5.05/6.72/7.xx/9.00/11.00/12.02)
1fichier.com: Cloud Storage

Voice : Arabic, Chinese, Dutch, English, French (France), German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese (Brazil), Spanish, Spanish (Mexico)

Password: DLPSGAME.COM

لینک داخلی از سایت دانلودها
ID: CUSA52342; Update v1.05 + Backport

دانلود نسخه هک‌شده بازی EA SPORTS FC 26 برای PS4

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or