سلام متاسقانه با توجه به ضعیفی نت زیاد نمیتونم به موقع جواب بدم
ببین دوست عزیز شما زمانیکه خود retroarch بعد در مورد دوم cores ها رو نصب میکنی دقیقا طبق اموزش MODDED WARFARE پیش برو چون ی قسمتایی بعدش باید وارد گزینه های مربوطه طبق اموزش بری و انلاین باشی تا اون قسمتا دانلودو تکمیل شن,همینطور یک الی چن قسمتم تنظیمات کوچیکی انجام میده و تمام...دیگه بهش دست نزن و سعی کن از همون تنظیمات گرافیک پیش فرض استفاده کنی چون خودش بهینه شده و نیاز به تنظیمات مجدد نیست اگر دیدی درست اجرا نمیشه دیگه نمیشه کاریش کنی فقط یکسری تنظیمات از قبیل فول شدن ابعاد تصویر به سلیقه خودت و نوع Tv میتونی انجام بدی و یکسری تنظیمات دیگه که جلوتر میگم...
بعد همونطور که گفتم این امولاتور خوراکش اجرای بازیهای اتاری,میکرو,سگا,نینتندو,سوپر نینتندو,mame,نینتندو کالر و ds هست اما بعضیارم خوب اجرا نمیکنه توضیح دادم که دریم کست تو اجرا بیشتر بازیا مشکل داره همینطور نینتندو 64 و wii...
بنابراین نباید زیاد توقع داشت تا همه اینارو به درستی اجرا کنه به هر حال شبیه ساز هست و همین ورژنشم فعلا بیشتر اپدیت نگرفته واسه کنسولای هکی Ps4 و حتی تو خود محیط لینکوسم که بصورت مجازی رو ps4 هست واقعا نمیشه توقع بیش از این داشته باشیم.
در اخر شما یکسری تنظیمات از قبیل سیو و لود,حالت دور اجرای سریع بازی و غیره رو راحت میتونی توی فرمان دسته خودت اعمال کنی تا راحت ترم بشه استفاده کنی,حتما و حتما از پلاگین های داخل همین مجموعه رو باید به درستی با برنامه فایل منیجر به امولاتور انتقال بدی تا بتونه بازیای Ps1 , psp, segacd رو هم اجرا کنه.
چون خودم تست کردم و این شبیه ساز توانایی اجرای اینارم تا حد قابل قبولی داره,دیگه از این کامل ترم واقعا نمیشه تو متن توضیح داد و نیاز به اموزش تصویری و ویدیو اموزشی هست که فعلا با توجه به وضعیت نت متاسفانه امکانش نیست.