گزارش پیشنهاد جنجالی طراح Saints Row به سازندگان برای رقابت با GTA

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
9512.jpg
آقای Chris Stockman، طراح ارشد مجموعه Saints Row، در یک مصاحبه اظهار داشته است که با توجه به موفقیت عظیم و جایگاه فعلی مجموعه Grand Theft Auto، رقابت با آن عملاً غیرممکن شده است.
استاکمن که در پادکست FRVR حضور یافته بود، بر این باور است که GTA Online دیگر فقط یک بازی نیست، بلکه به یک «سبک زندگی» تبدیل شده و این موضوع آن را فراتر از حوزه رقابت صرف قرار داده است. وی در ادامه افزود:

«شما باید چیز دیگری باشید. دیگر نمی‌توانید با آن‌ها رقابت کنید. نمی‌توانید. این غیرممکن است. نمی‌توانید یک بازی وسترن بسازید و بخواهید با Red Dead رقابت کنید. گرفتن تاج از GTA یک استراتژی شکست‌خورده است و توسعه‌دهندگان باید هوشمندانه‌تر عمل کنند.»

او در آخر در اظهار نظری عجیب به سازندگان پیشنهاد کرد
فرصت برای بازی دیگری وجود دارد که می‌تواند به عنوان «بازی شماره دو» در کنار GTA مطرح شود.

وی افزود:

«فکر می‌کنم کاملاً امکان‌پذیر است که شماره ۲ باشید. اگر کارت‌هایتان را درست بازی کنید، هیچ اشکالی ندارد که تلاش کنید شماره دو باشید.»

دو چیز رو هیچوقت نفهمیدم
۱-هدف سازندگان از ساخت این بازی
۲-هدف گیمرها از پلی دادن این بازی
:D
saints row 3 یکی از زیبا ترین بازی هایی بود که انجام دادم ماموریت های جذاب و اکشنش عالی بود ، موسیقی های عالی داشت و کلی مراحل و ماموریت های جذاب فرعی و....
بازیش خیلی فان بود و منی که به این سبک علاقه نداشتم عاشقش شدم
اما نسخه های بعدی یکی از یکی بد تر شدن نسخه ریبوت رو که بازی نکردم اما نسخه 4 انقدر افتضاح بود که بنظرم AI هم نمیتونست انقدر بد بسازتش

saints row 3 یکی از زیبا ترین بازی هایی بود که انجام دادم ماموریت های جذاب و اکشنش عالی بود ، موسیقی های عالی داشت و کلی مراحل و ماموریت های جذاب فرعی و....
بازیش خیلی فان بود و منی که به این سبک علاقه نداشتم عاشقش شدم
اما نسخه های بعدی یکی از یکی بد تر شدن نسخه ریبوت رو که بازی نکردم اما نسخه 4 انقدر افتضاح بود که بنظرم AI هم نمیتونست انقدر بد بسازتش
تعجب میکنم 4 رو بد میدونی چون 4 تقریبا همون 3 بود اما خیلی دیوانه وار تر و شخمی تخیلی تر :دی
حتی متای بالایی هم گرفت اون زمان (86) و استیمم Very positive.

به من با اینکه اندازه 3 نچسبید اما جز خاطره انگیز ترین Coop ـای عمرم شد، شبای مونده به کنکور رو با این بازی میگذروندم با دوستان :-"
چقد خندیدیم سرش :دی

آخرین ویرایش:
تعجب میکنم 4 رو بد میدونی چون 4 تقریبا همون 3 بود اما خیلی دیوانه وار تر و شخمی تخیلی تر :دی
حتی متای بالایی هم گرفت اون زمان (86) و استیمم Very positive.

به من با اینکه اندازه 3 نچسبید اما جز خاطره انگیز ترین Coop ـای عمرم شد، شبای مونده به کنکور رو با این بازی میگذروندم با دوستان :-"
چقد خندیدیم سرش :دی
واسه من نسخه 3 خیلی حال داد واقعا مراحل فان و سرگرم کننده ای داشت و در کل بازی عالی بود اما نسخه 4 م خیلی تخیلی تر از چیزی که بود شد اما بعد این همه سال طولانی iv رو یادم رفته چون همون سال که منتشر شد بازیش کردم و دیگه نرفتم سراغش اما 3 رو بار ها بازی کردم الان هم چند روز پیش نسخه ریمستر رو از استیم خریدم و فقط 4 5 تا اچیومنت مونده که full بشه مثل روز های اول حال میده
منتظر تخفیف استیم iv هم میمونم فکر نکنم از یه دلار بیشتر باشه :D دوباره بازیش می کنم اما مطمعنم از لحاظ داستانی 3 خیلی سر تر بود

واقعا شماره سوم خیلی حال میداد.
منم به کل اون بازی رو coop با دوستم رفتیم.
خیلی حال میداد روی ملت فنون کشتی کج میزدیم :))
یکی از مسخره ترین و در عین حال فان ترین بازیهای coop بود.

برای من هم نسخه چهارم تو رده پایینتری از سومی قرار میگیره.
اصلا بازی بدی نبود ولی خب چیزی درش نبود که قبلا تو سومی ندیده باشیم.

اما گل مجلس این نسخه آخری (ریبوت) بود :))
نمیدونم بعد اون چطور روشون میشه که اسم ip رو همچنان بیارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or