farzadlion
کاربر سایت
نوشته شده توسط saeid:سلام
من بازی falcon 04 :allied force رو تازگی خریدم اما نمیدونم باید این هواپیما رو چجوری کنترل کنم چون اینقدر دکمه و دنگ و فنگ داره که هیچی حالیم نمیشه
اقا کسی تا به حال اینو بازی کرده اگه کرده من رو هم راهنمایی کنه
عزیز این بازی واسه کنسول پی اس 2 و ایکس باکسه ولی خدایی خیلی باحاله راستی یه جاشو تعریف کنم که خیلی باهاش حال کردم و اون ماجرای پیوستن ساب زیرو به گروه رایدن و بوجود اومدن اون زخم روی صورتش توی مرحله ساب زیرو بودم که باید با اون میجنگیدم بعد از اینکه خونش به اخراش رسید بازی به فیلم تبدیل شد و گونگ لاو همون کابوییه با کلاهش که لبه هاش مثه شمشیرهنوشته شده توسط parham_safa:سلام
علی جان این کمبات برا pc یه یا برا کنسول ؟
به به adema جان !نوشته شده توسط adema:بازی امروز ما چندوقتیه وارد بازار شده و سبکشم مثه بازی سیمسه یه بازی به اسم Er که میتونه واسه خیلیهاتون جالب باشه این بازی براساس یه سریال تلویزیونی که البته ما ندیدیمش ساخته شده اسم
سریال هستش اتاق اورژانس که مثه سریال پرستارانه که از تلویزیون خودمون پخش میشه در این بازی شما در نقش یک پرستار تازه کار وارد بیمارستان عمومی شیکاگو میشید و در ابتدا باید شخصیت خودتونو انتخاب کنید تا بازی شروع بشه شما در بازی باید مثه یه پرستار واقعی باشید
با بیمارانتون ارتباط برقرار کنید به موقع بهشون سر بزنید با همکاراتون ارتباط برقرار کنید و ازشون در مورد کاراتون کمک بخواهید در این بازی شخصیتهای بسیار زیادی وجود دارد که هر کدام هم داری رفتار مختلفی هستند
و باید برای کمک کردن بهشون و ارتباط برقرار کردن باهاشون راههای مختلفی رو امتحان کنید در مراحل اولیه بازی بیمارانی که به اورژانس مراجعه میکنند حالشون زیاد بد نیست
و بیشترشون با یه مداوای سرپایی حالشون خوب میشه ولی با رسیدن به مراحل بالاتر بیمارها وضعیت وخیمتری پیدا میکنند و بیشترشون رو اگه به موقع مداوا نکنید میمیرند و در نتیجه امتیازات زیادی رو از دست میدید ولی اگه کارتونو بدستی انجام بدید
امتیازات بیشتری بدست میارید و درجه شغلیتونم بهتر میشه گرافیک بازی در حد بسیار خوبی قرار داره و شخصیتها و همچنین محیط بیمارستان به خوبی طراحی شده و از نظر گرافیک این بازی با بازیهای کله گنده این سبک رقابت میکنه
در مورد گیم پلی بازی هم بگم روند بازی و همچنین ماموریتهای بازی بگونه ای طراحی شده که احتمال اینکه گیمر از بازی کردن خسته بشه خیلی کمه و در کل باید بگم این بازی ارزش امتحان کردن رو داره و میتونه به کلکسیون شما اضافه بشه خلاصه بگم اگه تا حالا توی بخش اورژانس یه بیمارستان نبودید این بازی میتونه شما رو به اونجا ببره