سلام
مجله رو خریدم و آنالیزش کردم

و می خواستم برای بچه ها یک توضیحاتی بدم ولی نمی دونستم توی این تاپیک یا تاپیک شماره ی جدید ....
به هر حال با توجه به اینکه نوشته هام هم جنبه ی اطلاعی داره ، هم انتقادی گفتم بهتره اینجا بنویسم..
========================================================
اول از همه طرح روی جلد که همتون دیدینش و نکته ی جالبی که داره اینه که طرح دارای خط خطی ها و نقاط سفیدی هست که خیلی هنرمندانه انتخاب شده....طوری که فکر میکنید اشکال از چاپه یا روی جلد جلتون واقعا خط خطی شده ، ولی وقتی دقیق می شید میبینید که جزو عکسه...
-------------------------------------------------------------------------------------
در مورد کتابچه ی دوز و کلک به نکات بسیار جالب بر خوردم که گفتنش خالی از لطف نیست.
براتون به ترتیب مطالبشو میگم که نمیدونم توی چاپ و اشتباهی اینجوری شده یا واقعا این طوریه:confused:
برای PC Walkthrough ، راهنمای بازی broken sword 4 چاپ شده..
این راهنما بدون اشکال در صفحه ی 22 تموم میشه و بعد از یک صفحه تبلیغ میرید سراغ
PS2 Walkthrough که بازی Hitman 4 هست.
بعد با کمال تعجب صفحه ی بعدی 17 شماره گذاری شده و از صفحه ی 17 دوباره ادامه داده ( اشتباهی دوباره چاپ شده تا صفحه ی 22 و اون تبلیغ. یعنی بعبارتی شما از هرکدوم از صفحات 17 تا 23 ، دوتا دارید!

بعد دوباره یک صفحه نوشته ps2 walkthrough و hitman 4 ...!
ولی این بار درست ادامه داده شده ، تا صفحه ی 31 که تموم میشه ؛
بعد میرسید به صفحه ی 32 که یک صفحه PC Cheat هست (فقط یک صفحه) که شامل Call Of Juarez و Company of Heroes میشه. بعد دوباره میرسید به صفحه ی 25 تا 31 ! یعنی از 25 تا 31 هم دوتا دارید !
بعد دوباره اون صفحه ی PC Cheat تکرار شده ! بعدش هم 5 صفحه PS2 Cheats هست که مشکلی نداره.
جمع بندی : کتابچه ی دوز و کلک پر از اشکال چاپ شده ( البته فکر کنم فقط مال من اینجوری باشه

) !!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این هم از این...حالا پوستر....
یک عکس از تمام شخصیت های Marvel Ultimate Alliance که به خاطر کیفیت پایینش ، نفرات عقبی اصلا معلوم نیستن.
و البته سانسور توی عکس بیداد می کنه (البته این جای بحث نداره و در این زمینه مسئولان بازی رایانه رو درک و باهاشون همدردی میکنیم!:cheesygri )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
حالا خودِ مجله...
بعد از شونصد صفحه تبلیغ (که البته ما دیگه بهش عادت کردیم و باز هم مسئولین بازی رایانه رو در این زمینه درک می کنیم) و در مقدمه نوشتن که یک نفر رو به نمایشگاه GC 2006 در آلمان فرستادن و بقیه ی ماجرا.....
یعنی در کل اینکه این بار یک گزارشگر اختصاصی فرستادن به آلمان برای تهیه ی گزارشی 4 صفحه ای از نمایشگاه (!) و البته 2 صفحه مصاحبه ی اختصاصی با دست اندرکاران سری بازی های FIFA از EA Games .
به گزارش های خوب دیگه هم یک اشاره ای میکنم(البته همشون خوبن ):
مصاحبه با شرکت آرین (1 صفحه)
مصاحبه با شرکت تحلیل گران تدبیر ( 3 صفحه)
و ......
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
چند تا از نقد های بازی ها هم از این قرارن:

F.E.A.R Extraction Point
Enemy Territory : Quake Wars
Flight Simulator X

Crysis
Bully
Final Fantasy VII
Reservoir Dogs
C O Juarez

Dead Rising
البته خیلی بیشتر از اینه و اینا که گفتم فقط منتخب هاش بود.
=======================================
در مورد منطقه ی تحریریه هم بگم که راه افتاده بود و البته خودم سوال داشتم......
تا اونجایی که من دیدم خیلی از بازی هایی که نقد شدن رو هیچ کدوم از نویسنده ها در ماه گذشته بازی نکرده بودن.....یعنی همه ی بازی هایی که نقد میشن رو نویسنده ها بازی میکنن و نقد می نویسن؟؟؟
نکته ی دیگه اینکه ما داریم توی تاپیک "دوست دارید سی دی بازی رایانه چجوری باشه" پیشنهادات ارزنده میدیم که چجوری از تمام فضای سی دی درست استفاده بشه و تریلر ها بیشتر با کیفیت بهتر باشه بعد شما 453 مگابایت رایت می کنید روی سی دی و حدود 200 مگ رو خالی میذارید؟؟؟
دیگه....دیگه هیچی....
امیدوارم تونسته باشم به کسایی که از محتوای ماهنامه مطلع نبودن کمکی کرده باشم و مسئولان بازی رایانه رو نیز از انتقادهای سازنده ی خودم
مطلع کرده باشم.
با تشکر....