پیشنهادات و انتقادات در مورد بازی رایانه

• Thread starter Thread starter kinopio
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ba nesfe harfaton movafegham vali bazirayane eshkalati ham dare.
dir ke chap mishe,posterash cherte,CD hash maskharast(demo toop nadare),bazi az naghd hash bi nahayat tolani va khaste konande hast,bazi hasham gheyre manteghiye masalan nevisandeye ye naghd az bazi badesh miyad ta mitone az bazi bad mige ya emtiyaz 1 mide :(( ,toyenokat + va - bazi ha bazi vaght ha ye chiz ro ham to nokat + neveshtan ham to nokat -
vali dar majmoo behtarin majaleye donyast:cheesygri

ye pish nahadam daram:
dar shomareye bad ye safero ekhtesas bedid be XBOX360 va ta mitonid azash bad begid:cheesygri esmesham bezarid XBox Killer.

ترجمه:cheesygri

"با نصفه حرفاتن موافقم ولی بازیرایانه اشکالتی هم داره.
دير که چاپ ميشه،پسترش چرته،cd هاش مسخرست(دمو توپ نداره)،بازی از نقد هاش بی نهايت طولانی و خسته کننده هست،بعضی هاشم غیره منطقيه مثلاً نويسنديه يه نقد از بازی بدش مياد تا ميتونه از بازی بد ميگه يا امتياز 1 ميده ،توی نکات + و - بازی ها بعضی وقت ها يه چيز رو هم تو نکات + نوشتن هم تو نکات -
ولی در مجموع بهترين مجليه دنياست

يه پيش نهادم دارم:
در شماريه بعد يه صفحه رو اختصاص بديد به ایکس باکس 360 و تا ميتونيد ازش بد بگيد اسمشم بزاريد XBOX Killer

"

سلام
مجله رو خریدم و آنالیزش کردم :cool: و می خواستم برای بچه ها یک توضیحاتی بدم ولی نمی دونستم توی این تاپیک یا تاپیک شماره ی جدید ....
به هر حال با توجه به اینکه نوشته هام هم جنبه ی اطلاعی داره ، هم انتقادی گفتم بهتره اینجا بنویسم..
========================================================
اول از همه طرح روی جلد که همتون دیدینش و نکته ی جالبی که داره اینه که طرح دارای خط خطی ها و نقاط سفیدی هست که خیلی هنرمندانه انتخاب شده....طوری که فکر میکنید اشکال از چاپه یا روی جلد جلتون واقعا خط خطی شده ، ولی وقتی دقیق می شید میبینید که جزو عکسه...;)
-------------------------------------------------------------------------------------
در مورد کتابچه ی دوز و کلک به نکات بسیار جالب بر خوردم که گفتنش خالی از لطف نیست.
براتون به ترتیب مطالبشو میگم که نمیدونم توی چاپ و اشتباهی اینجوری شده یا واقعا این طوریه:confused:
برای PC Walkthrough ، راهنمای بازی broken sword 4 چاپ شده..
این راهنما بدون اشکال در صفحه ی 22 تموم میشه و بعد از یک صفحه تبلیغ میرید سراغ
PS2 Walkthrough که بازی Hitman 4 هست.:)
بعد با کمال تعجب صفحه ی بعدی 17 شماره گذاری شده و از صفحه ی 17 دوباره ادامه داده ( اشتباهی دوباره چاپ شده تا صفحه ی 22 و اون تبلیغ. یعنی بعبارتی شما از هرکدوم از صفحات 17 تا 23 ، دوتا دارید!:eek: بعد دوباره یک صفحه نوشته ps2 walkthrough و hitman 4 ...!
ولی این بار درست ادامه داده شده ، تا صفحه ی 31 که تموم میشه ؛
بعد میرسید به صفحه ی 32 که یک صفحه PC Cheat هست (فقط یک صفحه) که شامل Call Of Juarez و Company of Heroes میشه. بعد دوباره میرسید به صفحه ی 25 تا 31 ! یعنی از 25 تا 31 هم دوتا دارید !
بعد دوباره اون صفحه ی PC Cheat تکرار شده ! بعدش هم 5 صفحه PS2 Cheats هست که مشکلی نداره.
جمع بندی : کتابچه ی دوز و کلک پر از اشکال چاپ شده ( البته فکر کنم فقط مال من اینجوری باشه :D ) !!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این هم از این...حالا پوستر....
یک عکس از تمام شخصیت های Marvel Ultimate Alliance که به خاطر کیفیت پایینش ، نفرات عقبی اصلا معلوم نیستن.
و البته سانسور توی عکس بیداد می کنه (البته این جای بحث نداره و در این زمینه مسئولان بازی رایانه رو درک و باهاشون همدردی میکنیم!:cheesygri )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
حالا خودِ مجله...
بعد از شونصد صفحه تبلیغ (که البته ما دیگه بهش عادت کردیم و باز هم مسئولین بازی رایانه رو در این زمینه درک می کنیم) و در مقدمه نوشتن که یک نفر رو به نمایشگاه GC 2006 در آلمان فرستادن و بقیه ی ماجرا.....
یعنی در کل اینکه این بار یک گزارشگر اختصاصی فرستادن به آلمان برای تهیه ی گزارشی 4 صفحه ای از نمایشگاه (!) و البته 2 صفحه مصاحبه ی اختصاصی با دست اندرکاران سری بازی های FIFA از EA Games .
به گزارش های خوب دیگه هم یک اشاره ای میکنم(البته همشون خوبن ):
مصاحبه با شرکت آرین (1 صفحه)
مصاحبه با شرکت تحلیل گران تدبیر ( 3 صفحه)
و ......
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
چند تا از نقد های بازی ها هم از این قرارن:
:love: F.E.A.R Extraction Point
Enemy Territory : Quake Wars
Flight Simulator X
:love: Crysis
Bully
Final Fantasy VII
Reservoir Dogs
C O Juarez
:love: Dead Rising

البته خیلی بیشتر از اینه و اینا که گفتم فقط منتخب هاش بود.
=======================================
در مورد منطقه ی تحریریه هم بگم که راه افتاده بود و البته خودم سوال داشتم......
تا اونجایی که من دیدم خیلی از بازی هایی که نقد شدن رو هیچ کدوم از نویسنده ها در ماه گذشته بازی نکرده بودن.....یعنی همه ی بازی هایی که نقد میشن رو نویسنده ها بازی میکنن و نقد می نویسن؟؟؟
57.gif

نکته ی دیگه اینکه ما داریم توی تاپیک "دوست دارید سی دی بازی رایانه چجوری باشه" پیشنهادات ارزنده میدیم که چجوری از تمام فضای سی دی درست استفاده بشه و تریلر ها بیشتر با کیفیت بهتر باشه بعد شما 453 مگابایت رایت می کنید روی سی دی و حدود 200 مگ رو خالی میذارید؟؟؟
دیگه....دیگه هیچی....
امیدوارم تونسته باشم به کسایی که از محتوای ماهنامه مطلع نبودن کمکی کرده باشم و مسئولان بازی رایانه رو نیز از انتقادهای سازنده ی خودم
51.gif
مطلع کرده باشم.
50.gif

با تشکر....

سلام.
دستت درد نکنه وحید:love: همیشه بیا ما رو روشن کن خوب توجه میکنی به مجله:cool:

این هم از این...حالا پوستر....
یک عکس از تمام شخصیت های Marvel Ultimate Alliance که به خاطر کیفیت پایینش ، نفرات عقبی اصلا معلوم نیستن.
و البته سانسور توی عکس بیداد می کنه (البته این جای بحث نداره و در این زمینه مسئولان بازی رایانه رو درک و باهاشون همدردی میکنیم!:cheesygri )
کدوم عکسه؟
عکسش رو داری؟؟

در مورد منطقه ی تحریریه هم بگم که راه افتاده بود و البته خودم سوال داشتم......
تا اونجایی که من دیدم خیلی از بازی هایی که نقد شدن رو هیچ کدوم از نویسنده ها در ماه گذشته بازی نکرده بودن.....یعنی همه ی بازی هایی که نقد میشن رو نویسنده ها بازی میکنن و نقد می نویسن؟؟؟
57.gif
مطمئن باش اول بازی رو انجام میدن بعد نقد میکنن اون که از تو نت در میارن و خودشون بازی نکردن پیش نمایشه;)
شک نکن!!
نکته ی دیگه اینکه ما داریم توی تاپیک "دوست دارید سی دی بازی رایانه چجوری باشه" پیشنهادات ارزنده میدیم که چجوری از تمام فضای سی دی درست استفاده بشه و تریلر ها بیشتر با کیفیت بهتر باشه بعد شما 453 مگابایت رایت می کنید روی سی دی و حدود 200 مگ رو خالی میذارید؟؟؟
دیگه....دیگه هیچی....
کاملا موافقم
83.gif

بای

آخرین ویرایش:
سلام
طرح روی جلد که همتون دیدینش و نکته ی جالبی که داره اینه که طرح دارای خط خطی ها و نقاط سفیدی هست که خیلی هنرمندانه انتخاب شده....طوری که فکر میکنید اشکال از چاپه یا روی جلد جلتون واقعا خط خطی شده ، ولی وقتی دقیق می شید میبینید که جزو عکسه...;)
-------------------------------------------------------------------------------------
یک نفر رو به نمایشگاه GC 2006 در آلمان فرستادن و بقیه ی ماجرا.....
یعنی در کل اینکه این بار یک گزارشگر اختصاصی فرستادن به آلمان برای تهیه ی گزارشی 4 صفحه ای از نمایشگاه (!) و البته 2 صفحه مصاحبه ی اختصاصی با دست اندرکاران سری بازی های FIFA از EA Games .

سلام
آره اون خطوط برای خوده عکس هستش و ربطی به طراح روی جلد نداره
در ضمن بازی نما :mrgreen: این عکس رو به عنوان پوستر گذاشته بود تو مجلش

این آقایی که فرستاده بودن به لایپزیک یعنی آقای شهریار فکری (ایرفو) هنوز معلوم نیست که خبر نگاره اختصاصیه بازی رایانه هست یا نه , شایدم ایشون آزاد کار می کنن
چون تو شماره آذر ماه 84 مجله دنیای بازی ایشون یک مصاحبه از همین نمایشگاه با همون آقای مارسل کوهن تهیه کرده بود (مثل اینکه با هم رفیقن اینا ;)) و به عنوان گزارش اختصاصی برای دنیای بازی فرستاده بودن

به هر حال چون یک بخش زندگیه من مجله (گیم) خوندن هست به سرعت مجله هارو می خونم
و الان بی صبرانه منتظر شماره جدید هستم
بهترین مجله هم بازی رایانه هست بدون شک :love:
GOOD LUCK

سلام.
دستت درد نکنه وحید:love: همیشه بیا ما رو روشن کن خوب توجه میکنی به مجله:cool:

کدوم عکسه؟
عکسش رو داری؟؟

مطمئن باش اول بازی رو انجام میدن بعد نقد میکنن اون که از تو نت در میارن و خودشون بازی نکردن پیش نمایشه;)
شک نکن!!

کاملا موافقم
83.gif

بای
www.gamewallpapers.ru
Marvel UA/pics

دستت درد نکنه وحید همیشه بیا ما رو روشن کن خوب توجه میکنی به مجله
من اگه می دونستم که اگه بگم طرفدار فایرم اینقدر مورد لطفت قرار میگیرم زودتر میگفتم! :cool:
در مورد توجه هم بگم که بعد از این همه مدت یه مجله درست و حسابی گیم توی ایران پیدا شده که نواقصش از بقیه کمتره ... فقط چند تا نقص دارن که اگه اونا رو هم برطرف کنن دیگه شاهکار میشن... :love:

========================================================================
این آقایی که فرستاده بودن به لایپزیک یعنی آقای شهریار فکری (ایرفو) هنوز معلوم نیست که خبر نگاره اختصاصیه بازی رایانه هست یا نه , شایدم ایشون آزاد کار می کنن
چون تو شماره آذر ماه 84 مجله دنیای بازی ایشون یک مصاحبه از همین نمایشگاه با همون آقای مارسل کوهن تهیه کرده بود (مثل اینکه با هم رفیقن اینا ) و به عنوان گزارش اختصاصی برای دنیای بازی فرستاده بودن
که این طور....;) البته من پیش خودم فکر کردم چرا اینا که یک نفرو فرستادن آلمان گزارش تصویری تهیه نکردن....البته من الان نمی تونم قضاوت کنم...چون توی مقدمه ، خط سوم نوشته :
".......همانطور که می دانید ماه گذشته ششمین دوره ی نمایشگاه GC2006 در شهر لایپزیگ آلمان برگزار شد و بالاخره بعد از تلاش ها و پی گیری های فراوان و گذشتن از موانع بسیار ، یکی از دوستان خوب بازی رایانه را به عنوان خبرنگار رهسپار GC 2006 کردیم .گذشته از تمام مشکلاتی که پیش آمد توانستیم گزارشی کوتاه اما این بار اختصاصی از نمایشگاه تهیه کنیم........."
دیگه من نمیدونم چی بگم....!!!!:confused:

در اینکه بازیرایانه بهترینه شکی نیست ( بگزریم از اینکه پوستر و سیدی این شماره به درد نمیخورد )

ولی یه چیز خیلی جالب توب مجله چاپ شده بود که اصلا بهش اشاره نکردید
مجله بازیرایانه توی نمایشگاه المان معرفی شد و به طور زنده از کانال giga هم پخش شد !!!
توی چندتا عکس تعجب تماشاگران از این مجله
و حجوم به طرف مجری برای گرفتن مجله نشون داده شده !!!!!!!!!!!!!!!!!
من که کلی حال کردم اصلا باورم نمیشه بازیرایانه در نمایشگاه GC2006 در شهر لایپزیگ آلمان !!!
هر کی این شماره رو نخریده سریع پاشه بره بخره ( حالشو ببره )

به نظر من بازیرایانه بهترینه

مطالب مجله کامل و تخصصیه

فقط سی دی خیلی ضعیفه و تو هر شماره هم ضعیفتر میشه

به نظر من اگه به جای سی دی از دی وی دی استفاده کنن هم میتونن تریلرهای بیشتری بذارن هم اینکه کیفیتشون بالا میره

پوستر هم بعضی وقتها عالیه و بعضی وقتها خیلی بد(مثل پوستر شماره 11)

ببخشید دوستان جنس کاغذ پوسترش واقعا افت کرده یا من خیالاتی شدم؟
نه شما خیالاتی نشدی....
کاغذ پوستر ، از پوستر های شماره های قبلی خیلی نازک تره ;)
کیفیت پوسترش هم به طرز فجیهی نسبت به شماره های قبلی پایینه....(که البته شماره های قبلی هم همچین کیفیت تعریفی ای نداشتن) ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or