پیشنمایش ~ Dead Space2 سرگردانی در فضا،سرگرمی با نکرومورف ها

محمد رضا mr

کاربر سایت
بسم الله ارحمن الرحیم

Dead Space 2 سرگردانی در فضا،سرگرمی با نکرومورف ها

Dead_Space_2l.jpg

باسلام.

شما به فضا و فضانوردی علاقه مندید؟به ترس و ترسیدن چطور؟حالا اگر هردو چاشنی در یک بازی وجود داشته باشد جه؟ مسلما به آن بازی هم علاقه خواهید داشت! اینبار EA فهمیده است که رقابت بین شرکتها و کمپانی های بازی سازی تا چه حد تنگاتنگ است و این موضوع را درک کرده است که اگر زمین بخورد له خواهد شد و رقبا فرصت جبران نخواهند داد. اینبار EA دست به خلق دنباله برای عنوانی زده که نسخه ی اولش طرفداران زیادی داشته است و البته هنوز هم دارد.
Dead Space2 (فضای مرده ی 2) اینبار شما را به قسمتی عجیب و دلهره آور از سیاره ای در دور دست ها به نام زحل می برد. اینبار بازی شما را ملزم به زنده ماندن در یک ایستگاه فضایی متروکه به نام Sprawl می کند.این ایستگاه قدیمی که از مخروبه ها و خرابه های یکی از مناطق سیاره ی زحل ساخته شده است بسیار بزرگ است به طوری که Ishimura که محل وقایع عنوان اول بود در برابر این ایستگاه بسیار کوچک و محدود است! شما می توانید در این ایستگاه متروکه مدارس و ساختمان های دولتی,کلیساها و فروشگاه ها را ببینید و به قولی زحلگردی کنید!
طبق اطلاعات بدست آمده داستان بازی سه سال پس از وقایع عنوان اول یعتی Dead Space 1 اتفاق خواهد افتاد و اینبار Issac(آیزاک کاراکتر اصلی بازیست)باید برای رویارویی با Bossهای عجیب و غریب موقعیت های دشوار و پیچیده آماده باشد.

dead_space_11.jpg
یک پرش مانده تا قمر زحل!​

بنا بر اظهار نظر سازندگان ما در این شماره شاهد سخن گفتن Issac خواهیم بود و بالاخره صدای او را خواهیم شنید که این خبر ممکن است برای بعضی عالی و خوشحال کننده باشد و برای بعضی بد و تاسف آور باشد زیرا بعضی معتقدند که اینکار از جذبه و جدیت Issac خواهد کاست و بعضی هم بر این باورند که صدا گذاری و دیالوگ نویسی برای این شخصیت (Issac) باعث شخصیت پردازی بهتر شود و توجه سازنده ها بع این شخصیت افزایش یابد.
البته نباید در ایستگاه متروکه ی این قسمت یعنی Sprawl زیاد مس و مدهوش زحلگردی باشیم زیرا در این منطقه نوزادانی معصوم ولی بدون لب و دهان و باچنگالهای بلند منتظر شما هستند که پس از خوش آمد گویی به شما،شما را با چنگال های زیبا و البته بسیار تیز و برنده شان درآغوش گرفته ب ناز کنند که خدا می داند چه عواقبی برای Issac بی چاره که تا این حد محبوب این نوزادان ناز و شیرین و کمی ترسناک است به دنبال دارد!
و یک خبر خوب هم برای آنان که به اتحاد و تعاون در مشکلات علاقه دارند:
و آن اینکه به گفته ی سازندگان بخش MULTIPLAYER نیز در بازی موجود است و البته این موضوع را که این بخش بسیار جذاب و سرگرم کننده خواهد بود را تائید نموده اند.
از جمله اسلحه های جدید اضافه شده به بازی هم میتوان به Javelin Gun اشاره کرد که شما واقعا به آن نیاز دارید زیرا به گفته ی سازندگان عناصر ترس در این بازی به شدت پیشرفت کرده اند و این عنوان (Dead space 2) از حیث ترس و ترساندن از عنوان قبلی یعنی Dead Space 1 پیشی گرفته است و با استفاده از تکنیک هایی فوق العاده شما را در پشت کنسولتان میخکوب می کند!(شاید هم دیگر نتوانستید به دستشویی بروید!!:دی)

dead_space2.jpg

نشانه گیری متفاوت در سیاره ای متفاوت!

گرافیک که دیگر نگوییم بهتر است! سازندگان این بازی به حدی از تمیزی و خوبی کار خود و گرافیک فوق العاده ی بازیشان (Dead Space 2) مطمئن بودند که چندی پیش ادعای برابری گرافیک این بازی با uncharted2 را کردند!!
و اما می رسیم به یکی از مشکلات شماره ی اول که به نظرم بزرگترین مشکل هم بود! و آن هم دویدن Issac که به گونه ای غیر طبیعی می دوید که به گفته ی سازندگان بازی این مشکل تا حدی رفع شده و دویدن Issac بسیار نرم تر و روانتر شده است و البته طبیعی تر!پس خیال ها آسوده باشند که یکی از بزرگترین مشکلات این عنوان رفع شده است.
و هم اکنون به بحث پیرامون داستان بازی میپردازیم.داستانی پر فراز و نشیب و عالی به طوری که ریزترین و جزئی ترین مسائل هم در آن رعایت شده است مثلا همانطور که می دانید Issac تعمیرکار فضاپیماست و در مورد تسلیحات
نظامی چیزی نمی داند.درنسخه ی اول هم طبق این داستان Issac چندان حرفه ای نبود و ضربات و حرکات او بسیار مبتدیانه به نظر می رسید اما در نسخه ی دوم که سه سال بر تجربه ی Issac اضافه شده است و او خوب فهمیده است که یا باید بکشد یا باید کشته شود حرکاتی حرفه ای و جالب از خود بروز می دهد و در این زمینه شاهد افزایش تجربه های Issac هستیم.(این حرف را بر اساس دمویی که اخیرا منتشر شده است زدم)

981280_20100721_640screen001.jpg

معلق ماندن در محیطی با این جزئیات!چرا که نه؟!؟

دشمنان اصلی شما در بازی نکرومورف ها هستند که موجوداتی بسیار زشت و شاید هم جالب اند البته کسانی که نسخه ی اول را بازی کرده اند خیالشان راحت به لطف سلاح جدید بازی می توانند این موجودات چندش آور را به دیوار بچسبانند و یک انتقام جانانه از آنها بگیرند.
تصویری از نکرومورف ها:

dead-space-necromorph-art-20080925031743789_640w.jpg

همه با هم بالا می آوریم :دی :دی

صداها دراین بازی نقش به سزایی دارند مخصوصا در القای ترس به بازیکنان بسیار تاثیر گذارند و سازندگان خلاق بازی هم طرز کار و نوع استفاده از صداها و موسیقی ها را در بازی بلدند و با استفاده ی مناسب از این تاکتیک موهایتان
را بر تنتان سیخ می کنند! مثلا شما در محیطی تاریک به تنهایی داخل یه آسانسور کوچک و مخروبه هستید که هر لحظه امکان به وجود آمدن نقص فنی برای آسانسور و سقوط و به دنباله ی آن انفجار وجود دارد و تمرکز شما روی چیز دیگریست که ناگهان صدای جیغ بسیار وحشتناک زنی را می شنوید و....(بلندی و ترسناکیه صدا یه طرف ! این که طرف زنه یه طرفه دیگه:دی:دی )
حالا فکر کنم کسانیکه نسخه ی اول را بازی نکردند هم به فکر به دیوار چسباندن این موجودات باشند!
تغییرات و پیشرفت های نسخه ی دوم (Dead space 2)نسبت به نسخه ی اول (Dead Space1):
درباره ی گرافیک بازی که گفتم چقدر تغییر و پیشرفت کرده بهتره بریم سراغ سایر موضوعات.
از روی دموی بازی می توان به هوش مصنوعی بالا و پیشرفتهای دشمنان پی برد!مثلا دیگر خبری از نبرد با یک یا دو نکرومورف نیست و از این پس دیگر شما با جمعی از نکرومورف ها طرفید که فقط به کشتن شما می اندیشند و تمام توان و قابلیت خای خود را بکار می گیرند تا شما را از بین ببرند و خونتان را بریزند.
این بار شما با Issac معلق در مراحلی که جاذبه وجود ندارد طرف نیستید!شما با Issac پرنده طرفید!به گفته ی سازندگان Issac می تواند در این حالت خود را حرکت بدهد و حتی به سوی دشمنان خود با استفاده از سلاح های مختلف شلیک کند!

981280_20100915_640screen002.jpg

شلیک در حالت معلق مثل کوفت خوردن است!:دی:دی

نمره ی سایت ها تا به حال:
سایت OXM امتیاز فوق العاده عالی 9.5/10 را داده است.
مجله GamePro امتیاز بسیار خوب 9/10 را داده است.
نتیجه گیری:
نسخه ی جدید Dead Space یعنی Dead Space 2 نسبت به نسخه ی اول (Dead Space 1)پیشرفتهای زیادی کرده است(الا رقم فوق العاده بودن نسخه ی اول) پس به شما پیشنهاد می کنم این بازی را از دست ندهید;)(البته بعد از انتشار بازی:دی)

آخرین ویرایش:
ممنون جالب بود
من عاشق این بازی بودم و هستم!!
بین بازی های ترسناک فقط از قسمت اول این بازی خیلی خوشم اومد!!
اما به دلیل بیش از حد ترسناک بودن و شک وارد کردن و عواقب خطرناکش(:d)از بازی کردنش منصرف شدم:d

عالی بود محمد رضا، همونطور که گفتم استعداد داری اونم زیاد :دی منتهی تو نقد قبلیت ازش استفاده نکردی بودی که با این پیش نمایشت جبرانش کردی حیف که نمیتونم اعتبار بدم بهت. :d

مرسي
مثل هميشه خوب
مثل همیشه خجالت زده کردی!ممنون:x
ممنون جالب بود
من عاشق این بازی بودم و هستم!!
بین بازی های ترسناک فقط از قسمت اول این بازی خیلی خوشم اومد!!
اما به دلیل بیش از حد ترسناک بودن و شک وارد کردن و عواقب خطرناکش(:d)از بازی کردنش منصرف شدم:d

درکت می کنم!:d:d
عالی بود محمد رضا، همونطور که گفتم استعداد داری اونم زیاد :دی منتهی تو نقد قبلیت ازش استفاده نکردی بودی که با این پیش نمایشت جبرانش کردی حیف که نمیتونم اعتبار بدم بهت. :d
ممنون.
داداش شما بیا یه انتقاد کن اعتبارو می خوام چی کار!خداییش انتقادات خیلی سازندس!:x
بهترین نقدی که تا الان نوشتی همین بود محمدجان ، عالی بود ...
ممنونم عزیزم.بهترین تشکری که می تونم ازت بکنم:
@};- @};- @};- @};-

به همه ی بخش ها خوب پرداختی بجز گرافیک، فقط 2 خط نوشتی و با Uncharted 2 مقایسش کردی، میتونستی در مورد تکنیک های جدیدی که توش بکار رفته و اینجور چیزا بیشتر بگی.

اینم انتقاد سازنده :دی

به همه ی بخش ها خوب پرداختی بجز گرافیک، فقط 2 خط نوشتی و با Uncharted 2 مقایسش کردی، میتونستی در مورد تکنیک های جدیدی که توش بکار رفته و اینجور چیزا بیشتر بگی.

اینم انتقاد سازنده :دی
دیگه نگفتم انتقاد کمر شکن که!:دی:دی
حق باشماست ولی پیشنمایشه ایشالا تو نقدش رعایت می کنم.

عالي بود.مرسي.ولي بايد بيشتر توضيح ميدادي.
چه شود اين dead space 2.من كه پيشنهاد ميكنم قبل از بازي كردن نسخه دوم يك بار ديگه نسخه يك رو بازي كنيد.من كه ميخوام اين كارو بكنم.>:d<
بازي مشخصه كه پيشرفتهاي وسيعي كرده.سخت منتظرشم.اونقدر كه دارم روز شماري ميكنم.

ممنونم از شما که وقت گذاشتید.
قابل تو نداشت عزیزم.
واقعا خیلی خوب نوشتی.

من كه پيشنهاد ميكنم قبل از بازي كردن نسخه دوم يك بار ديگه نسخه يك رو بازي كنيد.من كه ميخوام اين كارو بكنم.
پیشنهاد خوبی بود.حتما عملیش میکنم.فقط سی دی شو گم کردم.

اونقدر كه دارم روز شماري ميكنم.
مثل البوم شادمهر:))

پیشنهاد خوبی بود.حتما عملیش میکنم.فقط سی دی شو گم کردم.
منم دادم دست دوست احمقم هنوز هم برنگردونده.ميخوام برم يكي جديدشو بخرم:d
منظورت دي وي دي بود ديگه:))
دقيقا مثل البوم شادمهر:d

محمد رضا جان از نوشته هات لذت می برم ولی سعی کن توی مقالاتت از شکلک استفاده نکنی چون بهتره مقالات سنگین تر باشن :-* ولی در کل تقریبا خوب به مسائل مختلف پرداختی و این بازی هم بازی خوبیه و می تونه باعث قتل عام گیمر ها بشه :d

محمد رضا جان از نوشته هات لذت می برم ولی سعی کن توی مقالاتت از شکلک استفاده نکنی چون بهتره مقالات سنگین تر باشن :-* ولی در کل تقریبا خوب به مسائل مختلف پرداختی و این بازی هم بازی خوبیه و می تونه باعث قتل عام گیمر ها بشه :d
ممنون.چشم رعایت میشه.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or