پیشروی در The Evil Within به چه شکل خواهد بود؟

Turok-71

کاربر سایت
03660593231921740506.jpg

از همان روزهای ابتدایی معرفی TEW توسط پدر سبک ترس و با توجه به حضور وی در ساخت این بازی،برخی از گمانه زنی ها مبنی بر پیروی TEW از ساختار نسخه های کلاسیک سری Resident Evil شکل گرفت.

بسیاری معتقد بودند که در TEW از سیستم " Backtracking " برای پیشرفت در مراحل استفاده خواهد شد و خبری از سیستم " Liner " یا خطی مانند بازی های RE4 و RE5 نخواهد بود.

حال یکی از اعضای شرکت بتسدا(ناشر TEW)در فروم این شرکت،به این پرسش که آیا TEW از سیستم RE 1ااستفاده خواهد کرد یا سیستم RE4؟ پاسخ داده است:
" در برخی از مراحل از backtracking استفاده شده است،اما در بیشتر قسمت ها شما در حال پیشرفت و ورود به مناطق جدید خواهید بود،مرحله به مرحله! "

از این پاسخ میتوان اینگونه برداشت کرد که با ترکیبی از دوسیستم کلاسیک و مدرن روبرو خواهیم بود.از سیستم خطی،ویژگی مرحله به مرحله وام گرفته شده و در عین حال مراحل بصورت باز طراحی شده اند و قابلیت بازگشت به عقب نیز وجود خواهد داشت.

شما کدام یک از سیستم های پیشروی را می پسندید؟
evillwitin.net

توضیحات:
سیستم Liner: از نقطه A برو به B به C به D و...
سیستم backtracking: از نقطه A برو به B کلید را پیدا کن،برگرد به A ،درب نقطه ی C را باز کن،حالا درب های D , E و F را باز کنید.

پ.ن:
پیشتر در مورد سیستم ذخیره سازی TEW نیز بحث هایی صورت گرفت: تاپیک
اطلاعات بیشتر در مورد TEW: تاپیک

ممنون از خبر !

اصلا نمیدونم با این نوع سیستم حال شدیدی میکنم :

سیستم backtracking: از نقطه A برو به B کلید را پیدا کن،برگرد به A ،درب نقطه ی C را باز کن،حالا درب های D , E و F را باز کنید.

دلیلش رو نمیدونم ولی چون اذیت میشی دوسش دارم !

خیلی امیدوار شدم به شیطان درون !

backtracking می تونه زمان گیم پلی رو برخلاف Liner (که یک تجربه کاملا سطحی هستش این روزا) افزایش بده منتهی بایستی دید میخواد چندتا پازل و نمی دونم ایده جالب پشتش بذاره، یا اینکه صرفا به خاطر یه کلید دو ساعت بچرخونه بیخودی!

نمی دونم شما هم همچین حسی دارید یا نه ؟ با این که حالت backtracking بعضی موقع ها ضدحاله ولی حس ترس رو به من بیشتر القا می کنه ! نمی دونم یه جور روانشناسیــه ! که هی فک کنی برگردی به اون جای قبل ، به خصوص اگه اون جا متروکه و ترسناک باشه.

نمی دونم شما هم همچین حسی دارید یا نه ؟ با این که حالت backtracking بعضی موقع ها ضدحاله ولی حس ترس رو به من بیشتر القا می کنه ! نمی دونم یه جور روانشناسیــه ! که هی فک کنی برگردی به اون جای قبل ، به خصوص اگه اون جا متروکه و ترسناک باشه.
دقیقا. نمونه-ش RE3. وقتی ایستگاه پلیس رو رد میکردیم (اونجا یه لوله آب ترکیده بود) و توی بازی پیشروی میکردیم، وقتی آچار رو پیدا میکردیم و میباست برمیگشتیم اوایل بازی تا آتش رو خاموش کنیم، یه نظر دوباره از کنار ایستگاه پلیس رد میشدیم ولی این بار اون ته خیابون سیاه بود و دیگه از اون لوله آب نمیومد. حاضرم شرط ببندم هیچکس جرات نداشت یه بار دیگه پاشو بذاره توی ایستگاه پلیس:d و نکته جالب تر اینه که اگر اونجا میرفتی هیچ خبری نبود و در واقع توی مسیر بازگشتت برای خاموش کردن آتش، قیافه نتراشیده نخراشیده نمسیس رو میدیدی:d
در کل با این ویژگی به شدت موافقم.

آخ آخ اگه اون سیستم باشه و در راه برگشت هم به دلیل پویایی محیط یهو همه چی تغییر کنه.جک و جونورا از در و دیوار بریزن رو سرت ...راهو گم کنی... هوا یه دفعه تاریک بشه...خورشید بگیره بعد مثلا بر اساس یه افسانه در بازی درباره خورشیدگرفتگی ذکر بشه که هر وقت همچین اتفاقی بیفته یه اتفاق وحشتناک و شوم رخ میده....ما هم که گم شدیم:d
وخیلی چیزای دیگه که میشه برای هر چه بهتر شدن بازی ازشون استفاده کرد..کاش من پیش شینجی بودم:d
فقط تاریخ انتشار این لامصبو نمی گن دیگه)x

دقیقا عین سایلنت هیل و رزیدنت ایول های اولیه !!! معمولا این سبک از بازی ها معماهای زیادی دارند که من عاشقشونم :x

آخرین ویرایش:
سیستم backtracking بهترین سیستم همینه سیستمی که تو رزیدنت اویل های کلاسیک پیاده سازی شد! حتی دوربین هم تلفیقی از دوربین ثابت رزیدنت اویل های کلاسیک هست با دوربین جدید این بازی بدون شک یکی از پر آمیدترین بازیهای 2014 هست! چشم های زیادی به این بازی دوخته شده! کپکام داره کار خودشو میکنه بلافاصله بعد از رزیدنت اویل 6 ساخت شماره7 رو شروع کرد حتی صبر نکرد ببینه بازی موفق میشه نمیشه!

اتفاقا به نظر من بهترین کاره که شما به اولین جای بازی برگردی..!!چون شما یک بار اون مسیر رو مطمئن اومدی حالا تو برگشت چی در انتظارته..؟:dیهو دیدی یه غول گردن کلفت تو مایه های نمسیس یا غول تروپاهای RE 4 پرید تو صورتت اون موقع هست که دستشویی لازم میشید:dحالا این حرف منو یادتون باشه نگی نگفتی:dامان از تجربه:d

backtracking قط مدل سایلنت هیلی!!اپن ورلد کامل مخصوصاً دو نسخه اوّل!!!
قلبم میمومد تو دهنم وقتی میخواستم مسیر رفته رو برگردم

خیلی امیدوارم که این سبک
backtracking مارو ببره به دوران نوجوانی یعنی میشه یه بار دیگه اون حس که فقط یه دهه 60 میدونه چی میگم به ما القا کنه.
^:)^

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or