wormbook Gold User Aug 21, 2015 #16 من این اشتراک رو دارم کسی هست گلد داشته باشه و بخواد با هم شیر کنیم؟
Jim_raynor کاربر سایت Aug 21, 2015 #17 سوال بی ربط : این EA ACCESS چیه ؟ توی پلی 4 بهش بر نخوردم ...کنجکاو شدم ممنون میشم مختصرا بهم بگید
Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن Aug 21, 2015 #18 نوشته شده توسط Jim_raynor: سوال بی ربط : این EA ACCESS چیه ؟ توی پلی 4 بهش بر نخوردم ...کنجکاو شدم ممنون میشم مختصرا بهم بگید بیشتر... http://forum.bazicenter.com/thread91245/
نوشته شده توسط Jim_raynor: سوال بی ربط : این EA ACCESS چیه ؟ توی پلی 4 بهش بر نخوردم ...کنجکاو شدم ممنون میشم مختصرا بهم بگید بیشتر... http://forum.bazicenter.com/thread91245/
B borgian کاربر سایت Feb 26, 2017 #19 نوشته شده توسط worm: من این اشتراک رو دارم کسی هست گلد داشته باشه و بخواد با هم شیر کنیم؟ بیشتر... سلام من اکانت ولد دارم با کلی بازی روش چند وقت از اشتراکت میگذره
نوشته شده توسط worm: من این اشتراک رو دارم کسی هست گلد داشته باشه و بخواد با هم شیر کنیم؟ بیشتر... سلام من اکانت ولد دارم با کلی بازی روش چند وقت از اشتراکت میگذره
M mehdiz98 کاربر سایت Feb 27, 2017 #21 نوشته شده توسط borgian: کسی هست که شريکي ای اکانت رو بخریم بیشتر... من هم میخوام بگیرم آی دی تلگرامت رو بفرست صحبت کنیم
نوشته شده توسط borgian: کسی هست که شريکي ای اکانت رو بخریم بیشتر... من هم میخوام بگیرم آی دی تلگرامت رو بفرست صحبت کنیم
R rezvan13 کاربر سایت Apr 12, 2017 #22 نوشته شده توسط Jim_raynor: سوال بی ربط : این EA ACCESS چیه ؟ توی پلی 4 بهش بر نخوردم ...کنجکاو شدم ممنون میشم مختصرا بهم بگید بیشتر... نوشته شده توسط Jim_raynor: سوال بی ربط : این EA ACCESS چیه ؟ توی پلی 4 بهش بر نخوردم ...کنجکاو شدم ممنون میشم مختصرا بهم بگید بیشتر... یه چیزی مثل PSN PLUS منتها فقط برای کاربرای ایکس باکس
نوشته شده توسط Jim_raynor: سوال بی ربط : این EA ACCESS چیه ؟ توی پلی 4 بهش بر نخوردم ...کنجکاو شدم ممنون میشم مختصرا بهم بگید بیشتر... نوشته شده توسط Jim_raynor: سوال بی ربط : این EA ACCESS چیه ؟ توی پلی 4 بهش بر نخوردم ...کنجکاو شدم ممنون میشم مختصرا بهم بگید بیشتر... یه چیزی مثل PSN PLUS منتها فقط برای کاربرای ایکس باکس
S snowman6513 کاربر سایت Apr 6, 2020 #23 سلام اکانت مایکرو بنده 10 دلار شارژ داره ولی میرم تو ea access میگه 10 دلار داری و بازم خطا میده.کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟
سلام اکانت مایکرو بنده 10 دلار شارژ داره ولی میرم تو ea access میگه 10 دلار داری و بازم خطا میده.کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟
Kiarash_united7 کاربر سایت Apr 6, 2020 #24 نوشته شده توسط snowman6513: سلام اکانت مایکرو بنده 10 دلار شارژ داره ولی میرم تو ea access میگه 10 دلار داری و بازم خطا میده.کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟ بیشتر... از فيلتر شكن استفاده كن
نوشته شده توسط snowman6513: سلام اکانت مایکرو بنده 10 دلار شارژ داره ولی میرم تو ea access میگه 10 دلار داری و بازم خطا میده.کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟ بیشتر... از فيلتر شكن استفاده كن