پیام سونی به مایکروسافت:شما پیروز بازیها،ما برنده بازیبازها/ 1000 نفر در تیم Xbox One

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
0rpr02nlea5xhji0aij2.jpg

جزئیات کم اما جالبی از E3 منتشر شده است. بسیاری احساس می کنند که مایکروسافت نمایش عالی در E3 داشت اما مدیریت سونی راه دیگری را برای پیروزی به دست آورد این راه ، قیمت کنسول PS4 ، ایستادگی در برابر DRM و خط مشی همیشگی اش در ارتباطات آنلاین است.
کل کل های دوستانه چیز جدیدی در صنعت بازیهای ویدویی نیست اما در این حین برخی حقایق نیز برملا شود. پرسش و پاسخی در سایت Reddit ، از یک توسعه دهنده مشغول به کار برروی Xbox One صورت گرفته است. ( این توسعه دهنده نامش فاش نشده است اما سمت این شخص بوسیله مدیران Reddit تأیید شده است.)

زمانی که درباره واکنش مایکروسافت و اعتراض هواداران به کنفرانس مطبوعاتیش از این شخص پرسیده شد، پاسخ داده است که:

9ds2jfhctr9wy060mkjl.jpg

کاملاً قابل بحث بود. توسعه دهنده سونی به یکی از عوامل اجرایی ما گفته بود :شما پیروز بازیها بودید ، ما برنده بازیبازها.

این توسعه دهنده ناشناس همچنین گفته است تیمی که بر روی Xbox One کار میکند بسیار گسترده است، چیزی در حدود 1000 نفر و یک توصیف جالب از وضعیت زندگی افراد درون این تیم به ما داده است.

mrov7nxfhdw7aow6lw99.jpg

گروه خیلی بزرگی است ، تقریباً 1000 نفر. بیشتر افراد در شرکت مایکروسافت دفتر کار مخصوص دارند ، راهی که مایکروسافت از اول در پیش گرفته بود. برای تیم Xbox هم همینطور است ، به طور کلی ما فضاهای بزرگی داریم ( با تشکر از بانجی ) همانند بسیاری از اشخاص ارشد که دفتر کار خودشان را دارند. متوسط زمان اشتغال در مایکروسافت برای اینکه دفتر کاری به شما در تیم اختصاص داده شود حدود 10 سال است.بخش مدیریت یک ساندویچی رایگان را برای ما فراهم کرده ، شام برای همه هر روز ، صبحانه و ناهار آخر هفته اگر ما حضور داشته باشیم. علاوه بر آن برای گروه و هروقت که همه ما با هم هستیم تغذیه و آب شنگولی در نظر گرفته شده است. اگر محیط کاری خیلی پرتنش باشد هیچ راهی برای اینکه من بتوانم در 60 ساعت کاری هفته برای مدتی مرخصی داشته باشم، نیست.
تقریباً همه زیرگروه ها همراه تیم اصلی بر روی مواردی که به کینکت ربط دارد کار می کنند من در طول روز با 4 یا 5 زیرگروه در ارتباط هستم.

نکات خوبی از این توضیحات برای ما روشن می شود از جمله اینکه هزینه تمام شده کینکت تقریباً با کنسولش برای سازنده برابری می کند.

R

منبع خبر دقیقا چه تو چه زمینه ای فعال ـه ؟

به طور کلی پرسش و پاسخ از اشخاص.

من نگرفتم چی شد:d یکی قضیه رو برا من باز کنه!؟:d:-/

سایت منبع از یه شخص عامل که در تیم XOne مشغول هست سوال پرسیده و جواب گرفته.

Reddit really is the front page of the internet.

از کی تا حالا IAMA شده منبع معتبر؟

من اصل منبع قرار دادم
منابع دیگر

1
2

آخرین ویرایش:
Reddit really is the front page of the internet.

از کی تا حالا IAMA شده منبع معتبر؟

تازه دیدین 517 تا کامنت گرفته؟=))
Notch اومده بود 1500 تا گرفته بود.=)) چقدر محبوبه ایکس باکس.=))

درود به شرف سونی !که گیم های مانند GOD OF WAR..Metal Gear.Beyond.HEAVY RAINو .........خلق کردند بی شک همین گونه
متال گیر رو سونی خلق کرد؟! هوی رین هم بعد از اینکه پروسه ساختش شروع شد توسط سونی انحصاری شد و گرنه قبلش قرار بود برای PC هم عرضه بشه! حالا شاید این یکی تا یجاهایی درست باشه ولی آخه متال گیر؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!

Notch اومده بود 1500 تا گرفته بود.=)) چقدر محبوبه ایکس باکس.=))

بر و بچ ه Mojang رو دسته کم نگیر:دی
پ.ن: شایعه شده اگه اسم یکی از Mob ها رو بزاری Notch به یه مرخصی ه دائمی میره:|

متال گیر رو سونی خلق کرد؟! هوی رین هم بعد از اینکه پروسه ساختش شروع شد توسط سونی انحصاری شد و گرنه قبلش قرار بود برای PC هم عرضه بشه! حالا شاید این یکی تا یجاهایی درست باشه ولی آخه متال گیر؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!

متال گیر رو کوجی ساخت و سونی هم به دنیا معرفی کرد

دوستان عزیز !! اگه با مایکروسافت مشکل دارید , میتونید اکس باکس وان نگیرید.
و به نظرم , اگه نمیخاید اکس باکس وان بگیرید , در مورد بحث نکنید.
این خیلی سادست . به همین راحتی.....

دوستان عزیز !! اگه با مایکروسافت مشکل دارید , میتونید اکس باکس وان نگیرید.
و به نظرم , اگه نمیخاید اکس باکس وان بگیرید , در مورد بحث نکنید.
این خیلی سادست . به همین راحتی.....
اگه اینطوری بود که چرا اصلا فروم ایجاد شد؟ همه میرفتن بازیشی میکردن. چه کاریه بیایم بازی سنتر؟

بنده طرفدار هیچکدوم ازین دو کنسول نیستم اما هر دو کنسول حتما خریداری میکنم .
منتها یسری دوستان خیلی زود دارن قضاوت میکنن . کاملا درسته و ماکرو سافت خیلی نتونست مثل سونی در جم کردن سیستم خوب عمل کنه و همیشه ماکرو دوست داشته یه امکاناتی رو تحمیل کنه و این حقیقته

اما چیزی که مهمه اینده ست و اینکه بازیها مشخص میکنن کدوم کنسول برنده میدون خواهد بود .

کسی که گیمر باشه هر دو کنسول تهیه میکنه تا از بازیهای هر دو کنسول لذت ببره .
برای بازیهای مولتی هم اگه pc high end دارید کلا کنسول بیخیال شید اگرم نه که همون با کنسول سر کنید.

کسی که گیمر باشه هر دو کنسول تهیه میکنه تا از بازیهای هر دو کنسول لذت ببره .

درسته, پولش باشه گیمر حرفه ای زیاد هست. خب من به شخصه با پول و شناختی که از هر دو کنسول دارم
PS4 رو می پسندم.

شما بچه ها چطور..؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or