پکتر: PS4 در زمان لانچ فروش بیشتری نسبت به X1 خواهد داشت!

Cloud Strife

Loyal Member
سونی و مایکروسافت تا کمتر از 8 هفته دیگر کنسول‌های نسل بعدی خودشان را عرضه می‌کنند. با توجه به سطح رکورد‌های جدیدی که در زمینه پیش خرید کنسول‌ها ثبت شده است، بسیاری از اشخاص علاقه‌مند هستند ببیند سونی و مایکروسافت چه تعداد کنسول برای روز عرضه‌شان داشته و چگونه ظاهر می‌شوند. همچنین مردم با هیجان زیاد منتظر هستند تا ببینند کدام یک از آن‌ها می‌تواند از نظر میزان فروش عرضه موفق‌ترین داشته باشد. مایکل پکتر در برنامه معروف خود Pack Attack تحلیل های خود را در رابطه با این موضوع می‌گوید!

ما از ایشان پرسیدیم که چه مقدار از PS4 و X1 در دو هفته اولی که در دسترس عموم قرار می‌گیرند به فروش خواهند رسید. پکتر می‌گوید:

هرچند در نهایت هردو شرکت تمام کنسول‌های شیپ شده‌شان را به فروش خواهند رساند اما به عقیده وی PS4 فروش بهترین نسبت به X1 داشته و زودتر از رقیب خود به اتمام خواهد رسید.

وی همچنین افزود:

"به احتمال بسیار بالا هر دو شرکت قریب به یک میلیون عدد کنسول برای عرضه ابتدایی خود شیپ خواهند کرد و موفق به فروش همه آن‌ها هم خواهند شد."

اما ایشان اظهار داشته‌اند که بعد از اعلام خبر اینکه PS4 بالای یک میلیون پیش خرید داشته است، جک ترتون رییس و مدیر عامل بخش سرگرمی سونی آمریکا، به او گفته است که میزان PS4 های شیپ شده برای عرضه در روز اول بیشتر از یک میلیون عدد بوده و کنسول‌های "خیلی بیشتری" قابل دسترسی خواهند بود.

من از اینکه سونی موفق به پیش فروش کردن یک میلیون عدد PS4 شده است بسیار هیجان زده شده بودم، برای همین با جک ترتون در این خصوص صحبتی داشتم و او به من گفت: "ما قصد داریم برای روز اول خیلی بیشتر از این حرف‌ها کنسول برای فروش داشته باشیم".

درباره X1 پکتر می‌گوید در حال حاضر دیگر نمی‌توان X1 را برای روز اول پیش خرید کرد و مایکروسافت تنها به پیش خرید کنندگان تضمین می‌دهد تا 31 دسامبر کنسول‌هایشان به دستشان می‌رسد که نشان می‌دهد مایکروسافت هم موفق به فروش کامل کنسول‌هایی که برای پیش خرید درنظر گرفته بود، شده است. پکتر پیش بینی می‌کند مایکروسافت در دو هفته اول عرضه خود موفق به فروش یک میلیون کنسول شود.

"من حدس می‌زنم در دو هفته اول عرضه PS4 نزدیک به 1.5 میلیون و X1 نزدیک 1 میلیون عدد فروش داشته باشند که مجموعن 2.5 میلیون کنسول خواهد شد. این چیزیه که من فکر می‌کنم شما شاهدش خواهید بود!"

پیش بینی بنده از عملکرد PS4 در طول نسل:

56a022b15250.jpg

اما به نظرم سونی داره اشتباه می کنه.توجنگ کنسول ها که مهم اینستال بيس کنسول ها هست شیپ گسترده اولیه خیلی می تونست کمک کنه

فقط تو لانچ بیشتر میفروشه ؟! ما امید داریم خاطرات خوش نسل ششم تکرار بشه! اصلا واسه همین PS4 شبیه PS2 طراحی شده :love: :دی

یه طوری حرف میزنی انگار شبیه ساز 3 رو پی سی رو داری؟
هنو به غیر از ویدیو های فیک چیزی ندادن درست کا کنه؟

s.e.p.e.h.r @

اون عكسي كه شما گذاشتي مال بعد از E3 هست از اون موقع به بعد سوني كلي انحصاري معرفي كرده از نظر تعداد كه مسلما سوني بيشتر انحصاري داره از نظر بحث كيفي ديگه به سليقه شما بر ميگرده كه با RYSE حال كني يا ISS

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or