پکتر: سری Medal Of Honor در شرف نابودی

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت

همانطور که چندی پیش اعلام شد، فروش جدیدترین عنوان کمپانی EA یعنی Medal of Honor: Warfighter پایین تر از حد انتظارات ظاهر شد. در همین راستا، آقای Michael Pachter از آنالیزگر های مشهور صنعت بازی بر این عقیده است که عمکرد ضعیف این قسمت باعث به خطر افتادن آینده این سری خواهد شد.

آقای پکتر ضمن گفنگو با GamesIndustry اظهار داشت که نقدها و بازخوردهای منفی Warfighter به منزله مرگ این سری بوده در حالی که EA در تلاش است تا ناشر سری بازی های Call Of Duty یعنی Activision را در عرصه ساخت بازی های Shooter کنار بزند.
وی اظهار داشت: " آخرین قسمت از این سری در سال 2012 با میانگین نمرات 75 روبرو شد و مدیران EA قول بهبود کیفیت را در جدیدترین بازی خود دادند."
" اما پس از دریافت میانگین نمرات 50، به نظر می‌رسد این بازی در بازار فروش نیز پایین تر از حد انتظار ظاهر شده است. شاید از همه مهمتر، با توجه به عملکرد ضعیف Warfighter، بعید به نظر خواهد رسید که EA درآمد قابل توجهی از طریق عرضه DLC ها در سال آینده داشته باشد و این کمپانی را در مقایسه ناامید کننده ای نسبت به درآمد دیجیتالی 204 میلیون دلاری مورد انتظار از بازی Battle-Field در سال جاری، قرار خواهد داد."

آقای پکتر معتقد است که نمرات ضعیف Warfighter احتمال وجود هرگونه ادامه بر این سری را از بین برده است. او گفت کسانی که دست به پیش خرید بازی زده بودند یا سریعا آن را خریداری کرده بودند، هم اکنون در قبال محصول ضعیفی که دریافت کرده اند، احساس پشیمانی می‌کنند.

آقای پکتر معتقد است علی رغم موفقیت نسبی دیگر شوتر اول شخص ساخته شده توسط کمپانی EA یعنی سری Battle-Field، این کمپانی به این زودی قادر به تسخیر جایگاه Activision به عنوان پیشتاز سبک اکشن اول شخص نخواهد بود.

" با توجه به نمرات نابود کننده ای که این قسمت چندی پیش دریافت کرد، شاید دیگر برای سری Medal Of Honor دیر شده باشد."

منبع

من که خودم با این نسخه اخری خیلی حال کردم!!
اما امیدوارم یه مدال دیگه هم بسازن اما در زمان جنگ جهانی یا نسخه های اول اچ دی کنن.

من که خودم با این نسخه اخری خیلی حال کردم!!
اما امیدوارم یه مدال دیگه هم بسازن اما در زمان جنگ جهانی یا نسخه های اول اچ دی کنن.

بازیش قشنگه که! عجب! فقط اگه من بتونم از شر این Stop Working ها خلاص بشم خوبه |:

وقتی میگم بازی ک همه ازش بد میگن قشنگه نگید نه اینم 2 تا مثال :d

چی رو اعتراف کنه ؟؟!؟!؟؟!؟!

بازیش متا به اون بالایی داره .

فروشش که زبان زد خاص و عام و رکورد دار هست .

انواع و اقسام رکورد مولتی پلیر هم که داره .

فن بیس خرکی هم که داره .

؟؟؟؟؟؟

من نمیدونم این آقا رو با کی اشتباه گرفتی ولی این تحلیلگره عضو EA نیست که بخواد "اعتراف"کنه !
اکتیویژن به چی اعتراف کنه؟
موتور گرافیکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ی و هوش مصنوعی
(هیچ وقت اون صحنه ای را ک تو bo 1 داخل سالن بودم روی سخت ترین درجه بازی ینی بازی رو طوری طراحی کرده بود ک اگه سر جات میایستادی 800 نفر از این سالن میامد بیرون :)) )

موتور گرافیکـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ ی و هوش مصنوعی
والو هم موتور گرافـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیکی رو عوض نکرده هنوز:|
هوش مصنوعی هم که کاش cod میرفت یه ذره از مدال هوش مصنوعــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی یاد بگیره:))
ولی خوشم اومد حرفهای یه هیتر رو تو یک خط خلاصه کردی و نیومدی شش صفحه بنویسی>:d<

من خیلی از این بازی خوشم اومد حالا نه به اندازه BF3 دقیقا! اما از سالبازی کال او آشغال خیلیییییییییییییییی بهتره! گرافیکشم که اونو میخوره! من نمیدونم چرا بعضی ها نمرات کم به این بازی دادن یکی بگه ایرادات بازیرو؟

من خیلی از این بازی خوشم اومد حالا نه به اندازه BF3 دقیقا! اما از سالبازی کال او آشغال خیلیییییییییییییییی بهتره! گرافیکشم که اونو میخوره! من نمیدونم چرا بعضی ها نمرات کم به این بازی دادن یکی بگه ایرادات بازیرو؟
پخش مجدد اطلاعیه:
خیلی شیک و زیبا نقد نوشتن بروید بخوانید ببینید چه ایراداتی گرفتند

نصف این حرفا برای قسمت مولتی پلیرش هست که تا الان هیچ کسو ندیده بودم خوشش اومده باشه
و هر کیم که خریده بود فحش EA رو میداد!:دی

یکی این و یکی کوتاه بودن بخش سینگلش خیلی ملت رو رنجونده انگار
بخاطر همینه که این حرفارو میزنن

مشکل Ea اینه که وقتی‌ میدونه توانایی و کشش لازم برا ساختن یه شماره جدید در حد استاندارد‌های این بازی رو نداره، بازم بی‌ خیال نمی‌شه و ادامه میده. اتفاقا انتظار داشتم نتیجه Most wanted هم همینجوری بشه که نشد به شکر استودیو سازنده.
==
این یارو هم که کلا تاریخش عقب هست :دی

کلا این قسمت آخری کار رو خراب کردن حیف این عنوان که حالا روزش شده این به نظر من همش بخاطر این موتور جدیده این متور به درد این کار نمیخوره فقط گرافیکه همین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or