سلام! من سعید سروری مفرد، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران هستم و در حال انجام تحقیقی درباره تأثیر بازیهای ویدیویی بر انگیزه و لذت در یادگیری زبان انگلیسی به عنوان زبان خارجی هستم
مراحل مطالعه:
1. پرسشنامه پیش نیاز و تکالیف زبان:
اول از همه، یه تست تعیین سطح انجام میدید تا مشخص بشه واجد شرایط شرکت در تحقیق هستید یا نه (باید در سطح B1 یا B2 زبان انگلیسی باشید). بعد از اینکه تعداد شرکتکنندهها به حد نصاب رسید، یه پرسشنامهی کوتاه و یه تست زبان انجام میدید. این تستها فقط برای جمعآوری اطلاعات پیشزمینه هستن و تاثیری روی روند مطالعه ندارند.
احتمالش ۵۰٪ هست که توی گروه بازی قرار بگیرید
2. دانلود بازی ویدیویی (گروه بازی)
بعدش باید بازی ویدیویی موردنظر رو دانلود کنید. حجم بازی برای نسخهی Skidrow حدود 12.5 گیگابایت و برای نسخهی FitGirl حدود 9 گیگابایته.
برای راحتی شما، یه بسته اینترنت همراه اول با حجم ۱۰۰ گیگابایت (قابل استفاده از ۱ بامداد تا ۱۱ صبح) در اختیارتون قرار میگیره. یک هفته فرصت دارید تا بازی رو دانلود کنید.
3:
بعد از دانلود، باید بازی رو انجام بدید و تا آخرش برید. مدت زمان تموم کردن بازی متفاوته، ولی معمولاً بین ۳ تا ۶ ساعت طول میکشه. لطفا دقت کنید که گروه بازی همزمان باید بازی رو انجام بدهند پس تا وقتی که تحقیق به حد نصاب نرسیده و بهتون خبر داده نشده بازی رو انجام ندید.
شما دو هفته فرصت دارید تا بازی رو کامل کنید.
4.
پس از اتمام بازی، لطفاً سریعاً به من اطلاع بدید تا بتوانید آزمون بعدی را انجام دهید.
به عنوان تشکر از وقت و تلاش شما، چند هدیه کوچک دریافت خواهید کرد.
100 تومان بابت انجام تست ها
300 تومان بابت انجام بازی
100 تومان بابت انجام مصاحبه (دلبخواهی)
اطلاعات شما کاملاً محرمانه باقی خواهد ماند و تنها برای اهداف پژوهشی استفاده میشود.
اگر به یادگیری زبان علاقهمند هستید و از بازی کردن لذت میبرید، این فرصت فوقالعاده را از دست ندهید تا هم در یک تحقیق علمی مشارکت داشته باشید و هم از مزایای ویژه بهرهمند شوید
@SSM156
با من در ارتباط باشید. منتظر پیامهاتون هستم!
از مشارکت ارزشمند شما صمیمانه سپاسگزارم!