پژوهشی بر تاثیر بازی های ویدویی بر انگیزه و لذت یادگیری زبان خارجی (کمک برای یافتن شرکت کننده)

• Thread starter Thread starter Maxxxx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Maxxxx

کاربر سایت
photo_2025-08-10_10-39-15.jpg

سلام! من سعید سروری مفرد، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران هستم و در حال انجام تحقیقی درباره تأثیر بازی‌های ویدیویی بر انگیزه و لذت در یادگیری زبان انگلیسی به عنوان زبان خارجی هستم 🎮📚.

مراحل مطالعه:

1. پرسشنامه پیش نیاز و تکالیف زبان:

اول از همه، یه تست تعیین سطح انجام می‌دید تا مشخص بشه واجد شرایط شرکت در تحقیق هستید یا نه (باید در سطح B1 یا B2 زبان انگلیسی باشید). بعد از اینکه تعداد شرکت‌کننده‌ها به حد نصاب رسید، یه پرسشنامه‌ی کوتاه و یه تست زبان انجام می‌دید. این تست‌ها فقط برای جمع‌آوری اطلاعات پیش‌زمینه هستن و تاثیری روی روند مطالعه ندارند.

🧠 سپس شرکت‌کننده‌ها به صورت تصادفی به دو گروه تقسیم می‌شن:

🔹 گروه تست
🔹 گروه بازی
احتمالش ۵۰٪ هست که توی گروه بازی قرار بگیرید 😊

2. دانلود بازی ویدیویی (گروه بازی) ⬇️ :

بعدش باید بازی ویدیویی موردنظر رو دانلود کنید. حجم بازی برای نسخه‌ی Skidrow حدود 12.5 گیگابایت و برای نسخه‌ی FitGirl حدود 9 گیگابایته.

برای راحتی شما، یه بسته اینترنت همراه اول با حجم ۱۰۰ گیگابایت (قابل استفاده از ۱ بامداد تا ۱۱ صبح) در اختیارتون قرار می‌گیره. یک هفته فرصت دارید تا بازی رو دانلود کنید.

3: 🎮 بازی کردن و پایان دادن به بازی:

بعد از دانلود، باید بازی رو انجام بدید و تا آخرش برید. مدت زمان تموم کردن بازی متفاوته، ولی معمولاً بین ۳ تا ۶ ساعت طول می‌کشه. لطفا دقت کنید که گروه بازی همزمان باید بازی رو انجام بدهند پس تا وقتی که تحقیق به حد نصاب نرسیده و بهتون خبر داده نشده بازی رو انجام ندید.
شما دو هفته فرصت دارید تا بازی رو کامل کنید.

4.📢 اطلاع‌رسانی و آزمون بعدی:

پس از اتمام بازی، لطفاً سریعاً به من اطلاع بدید تا بتوانید آزمون بعدی را انجام دهید.

🎁 هدایای تقدیر

به عنوان تشکر از وقت و تلاش شما، چند هدیه کوچک دریافت خواهید کرد. 🎉🎁

✔️ یک بسته اینترنت همراه اول
✔️ دسترسی به مجموعه بی نظیر منابع خودآموز زبان Espresso English ☕
✔️ هدیه نقدی بین ۱۰۰ تا 500 هزار تومان 💵:

100 تومان بابت انجام تست ها
300 تومان بابت انجام بازی
100 تومان بابت انجام مصاحبه (دلبخواهی)

اطلاعات شما کاملاً محرمانه باقی خواهد ماند و تنها برای اهداف پژوهشی استفاده می‌شود.

اگر به یادگیری زبان علاقه‌مند هستید و از بازی کردن لذت می‌برید، این فرصت فوق‌العاده را از دست ندهید تا هم در یک تحقیق علمی مشارکت داشته باشید و هم از مزایای ویژه بهره‌مند شوید 🎁.

📩 برای ثبت‌نام یا دریافت اطلاعات بیشتر، همین حالا از طریق آیدی تلگرام
@SSM156
با من در ارتباط باشید. منتظر پیام‌هاتون هستم! 😊
از مشارکت ارزشمند شما صمیمانه سپاسگزارم! 🌹🙏

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or