پچ دایرکس11 کرایسیز2 رلیز شد{لینک دانلود}

• Thread starter Thread starter 8030
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

8030

کاربر سایت
خوب پچ دایرکسس11 کرایسیسیز2هم رلیز شد:
1.این پچ 5.7گیگابایت هست.اول که دانلود میکنی یک فایلexeبه شما میده با ظرفیت1.64گیگابایت بعد از دی کامپرس شدن به این ظرفیت در میاد.
2.کارت گرافیکتون حداقل باید 768مگابایت باشه
3.رم سیستم حداقل4گیگابایت
4.کیفیت تکسچرها به طرز وحشتناکی رفته بالا
5.کارت گرافیکتون هم باید دایرکس11 ساپورت کنه
6.ویندوز64بیتی...ویندوز7میخواد

dx11_tessellation3_on.jpg

ao1_ssdo_on.jpg

ssr1_on.jpg

dx11_tessellation1_on.jpg

dx11_tessellation2a_on.jpg

dx11_pom2_on.jpg

لینک دانلود پچ:
http://www.techpowerup.com/downloads/2015/Crysis_2_High-Res_Texture_Pack.html

آخرین ویرایش:
بابا این PATCH v1.9 هر جا گشتم 136m حالا این کرک چطوری اینقدر زیاده؟
تازه لینکشم نمیزاره دانلود کنیم هی قطع میشه.
اگه کسی همش و دانلود کرد خاص بفروشه خریدارم اگر جای رو بلدین خبر بدین بریم بخریم
راستی یه جا طو تهران بگید
ممنون

اگه کسی همش و دانلود کرد خاص بفروشه خریدارم اگر جای رو بلدین خبر بدین بریم بخریم
ممنون
با شما موافقم سرعت بالا ندارم که اینارو دانلود کنم
منم همین درخواستو دارم هرکی همرو دانلود کرده و میفروشه من میخوام در ضمن تهران باشه

این ها همش fake هست تو چند تا سایت خارجی دیگه ای هم که عضوم هرکی حجم های بالا دانلود کرده fake بوده . طرف پچ ماکروسافت آفیس 2012 رو آپلود کرده الکی اسمش رو گذاشته کرایسیس گذاشته تو نت مردم رو سرکار گذاشته . از کی تا حالا کرک 400 مگی شده ؟ اصلا کرک و پچ رو با هم حساب کنید بازم منطقی نیست .

دوستان من CD Key بازی رو گرفتم برای همین خوده EA وقتی بازی رو اجرا میکنم پچ اصلی رو با EA دانلود منیجر دانلود میکنه هرموقع پیغام داد من خبر میدم

ممنون

با شما موافقم سرعت بالا ندارم که اینارو دانلود کنم
منم همین درخواستو دارم هرکی همرو دانلود کرده و میفروشه من میخوام در ضمن تهران باشه

دوستان جای این صحبت ها این جا نیست !!!!!!!!!!!!!!!

ابشن های گرافیکی که فعال کرده بی نظیر هست ای کاش فقط انتی هم داشت که متاسفانه نداره
iv64llj9boyhf3w7e8jp.jpg

ابشن های گرافیکی که فعال کرده بی نظیر هست ای کاش فقط انتی هم داشت که متاسفانه نداره
iv64llj9boyhf3w7e8jp.jpg

نسخه ی PC از اول خودش یه مد AA داشت، برای همین هم توی تنظیماتش نیست، فقط هم توی حالت Extreme و Ultra فعال میشه.

نسخه ی PC از اول خودش یه مد AA داشت، برای همین هم توی تنظیماتش نیست، فقط هم توی حالت Extreme و Ultra فعال میشه.
اخه اگه مثل شمار قبلیش قابل تنظیم بود به نظرم بهتر بود ولی همین هم که اشاره کردی خیلی خوب هست :d

aa تو رزولوشن های بالا مثل 1680 یا 1920 معنی خاصی نداره . و فقط بار اضافی به کارت تحمیل می کنه و فریم ها رو کم می کنه . اگه آپشنش رو اضافه می کردن خیلی بهتر بود . میشد به دلخواه خاموش و روشنش کرد که تو فریم ها ه تاثیر می گذاشت .

aa تو رزولوشن های بالا مثل 1680 یا 1920 معنی خاصی نداره . و فقط بار اضافی به کارت تحمیل می کنه و فریم ها رو کم می کنه . اگه آپشنش رو اضافه می کردن خیلی بهتر بود . میشد به دلخواه خاموش و روشنش کرد که تو فریم ها ه تاثیر می گذاشت .
اره منم بخاطر همین گفتم دیگه ;)
حالاببینیم چی میشه
تو چند سایت خارجی هم رفته بودم اکثرا راضی بودند :d

ای بابا شما همش تو سایت های خارجی هستی آپدیتی خوش به حالت .:d
ما که فقط میایم تو این سایت .سایت دیگه ای بلد نیستیم .:d
پس به محض اینکه کرکش اومد بچه ها رو خبر کن .:x

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or