R r00zy کاربر سایت Jun 24, 2011 #46 یک سوال دیگه من بازی رو pal یا ntsc دانلود کنم فرقی می کنه ؟ از کجا باید بفهمم که دستگام کدوم رو ساپورت می کنه؟؟؟
یک سوال دیگه من بازی رو pal یا ntsc دانلود کنم فرقی می کنه ؟ از کجا باید بفهمم که دستگام کدوم رو ساپورت می کنه؟؟؟
R r00zy کاربر سایت Jun 24, 2011 #47 من فهمیدم سیستم wii من pal هست ، رو جعبش نوشته شده . آیا بازی ntsc می تونم روش بازی کنم ؟
ebibatboy کاربر سایت Jun 24, 2011 #48 آره Wii کپی خور شده هر ریجنی رو اجرا می کنه. سوال من همینه که وقتی فایل پچ رو بهم می دی چطوری ازش استفاده کنم. بیشتر... تو پوشه خود Nepgamma توی SD فایل رو میریزی.بعد که بازی رو اجرا کنی خودش می نویسه پچ رو پیدا کرد یا نه. ولی همون روش USB راحت تره:d
آره Wii کپی خور شده هر ریجنی رو اجرا می کنه. سوال من همینه که وقتی فایل پچ رو بهم می دی چطوری ازش استفاده کنم. بیشتر... تو پوشه خود Nepgamma توی SD فایل رو میریزی.بعد که بازی رو اجرا کنی خودش می نویسه پچ رو پیدا کرد یا نه. ولی همون روش USB راحت تره:d
R r00zy کاربر سایت Jun 25, 2011 #49 من الان "New.SUPER.MARIO.BROS.wii.ntsc.wbfs" رو دانلود کردم . خوب حالا چیکار کنم ؟
ebibatboy کاربر سایت Jun 25, 2011 #50 حالا باید USB Loader GX رو گیر بیاری.بعد نصبش کنی.بعد بازی رو بریزی رو یه هارد NTFS یا Fat 32 و بعد اجراش کنی:d
حالا باید USB Loader GX رو گیر بیاری.بعد نصبش کنی.بعد بازی رو بریزی رو یه هارد NTFS یا Fat 32 و بعد اجراش کنی:d
R r00zy کاربر سایت Jun 26, 2011 #51 من می خوام رو DVD کپی کنم و در دستگام با neoGamaloader اجرا کنمش ! چی کنم ؟
adel3532 کاربر سایت Jul 12, 2011 #53 اگه بازی ای که دانلود کردی فرمت فایلش iso هست رو یه DVD رایتش کن.بعد با Neogama اجرا کن.اگرم که نه با یه نرم افزار مدیریت بازی روی فلش یا هارد کپی کن و به راحتی بازیش کن
اگه بازی ای که دانلود کردی فرمت فایلش iso هست رو یه DVD رایتش کن.بعد با Neogama اجرا کن.اگرم که نه با یه نرم افزار مدیریت بازی روی فلش یا هارد کپی کن و به راحتی بازیش کن
Sami Yusuf کاربر سایت Jul 13, 2011 #54 سلام دوستان میشه لینک دانلود super mario bros 1985 , نسخه ی super nintendo یا nes رو بذارید!