پيش نمايش Dragon Age II به روايت IGN

فقط اینجا یه مساله هست که من هوز متوجه نمیشم ، تا اونجا که یادمه توی Camp موریگان از شخصیت اصلی درخواست میکرد که بره و Felemeth رو بکشه و کتاب و لباس جادوگریش رو براش بیاره و یادمه که خودش هم توی اون ماموریت تیم رو همراهی نمیکرد ، وقتی به خونه Felemeth میرسیدی بعد یه سری دیالوگ تبدیل به یه اژدهای بزرگ میشد و من هم با کمک یارهام کشتمش ، حالا میخوام بدونم الان ایشون چجوری دوباره زنده شده؟!
راستی کسی تونست اون اژدهایی که بعد از برداشتن Urn of Sacred Ashes بوسیله یه شیپور از بالای کوه میومد پایین رو بکشه؟! من زیاد برای اون وقت نذاشتم ، برام جالب بود بدونم که وقتی چنین موجود با عظمتی رو شکست بدم چه غنیمتی نصیبم خواهد شد.

راستی کسی تونست اون اژدهایی که بعد از برداشتن Urn of Sacred Ashes بوسیله یه شیپور از بالای کوه میومد پایین رو بکشه؟! من زیاد برای اون وقت نذاشتم ، برام جالب بود بدونم که وقتی چنین موجود با عظمتی رو شکست بدم چه غنیمتی نصیبم خواهد شد.
من اون رو کشتم. البته با یه روش خنده دار توسط Morrigan :دی وقتی بکشیش، چند تا آرمور خفن و آیتم های شاخ بهت میده (دقیق یادم نیست چیا بود). یه اچیومنت 25GS هم میده.

فقط اینجا یه مساله هست که من هوز متوجه نمیشم ، تا اونجا که یادمه توی Camp موریگان از شخصیت اصلی درخواست میکرد که بره و Felemeth رو بکشه و کتاب و لباس جادوگریش رو براش بیاره و یادمه که خودش هم توی اون ماموریت تیم رو همراهی نمیکرد ، وقتی به خونه Felemeth میرسیدی بعد یه سری دیالوگ تبدیل به یه اژدهای بزرگ میشد و من هم با کمک یارهام کشتمش ، حالا میخوام بدونم الان ایشون چجوری دوباره زنده شده؟!
کجای بازی موریگان همچین چیزی میخواد؟؟؟جزو DLC بازی هست؟؟؟
فلمث مگه مادر موریگان نیست؟؟؟
من اون اژدها روکشتم همون جا قبل از اینکه وارد معبد بشی یک طبلی که بزنی اژدها پرواز میکنه و میاد پایین. . بعد از اینکه کشتیش قلبش بهت میده مه باید ببری پیش یک Blacksmith که اسمش یادم نیست که مثل اینکه ازش یک چیزی میسازه. .
من بعد از کشتنش قلبش پیش اون آهنگر نبردم و نمیدونم با قلب دقیقا چیکار میکنه. . :d

کجای بازی موریگان همچین چیزی میخواد؟؟؟جزو DLC بازی هست؟؟؟
فلمث مگه مادر موریگان نیست؟؟؟
من اون اژدها روکشتم همون جا قبل از اینکه وارد معبد بشی یک طبلی که بزنی اژدها پرواز میکنه و میاد پایین. . بعد از اینکه کشتیش قلبش بهت میده مه باید ببری پیش یک Blacksmith که اسمش یادم نیست که مثل اینکه ازش یک چیزی میسازه. .
من بعد از کشتنش قلبش پیش اون آهنگر نبردم و نمیدونم با قلب دقیقا چیکار میکنه. . :d
نه مادر واقعیش نیست ، موریگان رو آورده بزرگ کرده تا بوسیله اون به اهداف خودش برسه.
توی خود بازی هم هست اتفاقا ، نزدیک های آخر بازی وقتی توی کمپ با موریگان صحبت کنی ، درمورد عشق و دوستی و ... با هم صحبت میکنند و موریگان از شخصیت اصلی میخواد برای اینکه بهش علاقه و احساسش رو ثابت کنه بره فلمث رو بکشه و وقتی بکشی و شی مورد نظر رو به موریگان تحویل بدی روابط عاشقانه +18 بینشون اتفاق میفته:d
به نظر من اون اژدها سخت ترین دشمن بازی بود ، غول آخر بازی که واقعا افتضاح بود و براحتی میمرد.

• Like
Reactions: VahiD_ST
نه مادر واقعیش نیست ، موریگان رو آورده بزرگ کرده تا بوسیله اون به اهداف خودش برسه.
توی خود بازی هم هست اتفاقا ، نزدیک های آخر بازی وقتی توی کمپ با موریگان صحبت کنی ، درمورد عشق و دوستی و ... با هم صحبت میکنند و موریگان از شخصیت اصلی میخواد برای اینکه بهش علاقه و احساسش رو ثابت کنه بره فلمث رو بکشه و وقتی بکشی و شی مورد نظر رو به موریگان تحویل بدی روابط عاشقانه +18 بینشون اتفاق میفته:d
به نظر من اون اژدها سخت ترین دشمن بازی بود ، غول آخر بازی که واقعا افتضاح بود و براحتی میمرد.
shiIiIiT عجب چیزی از دست دام.:d
سر کشتن archenemy بازی باگ باحالی داد که خیلی راحت تونستم بکشمش. . .رفتم پشت دستگاهایی که نیزه پرتاب میکرد هر بار که نیزه بهش بر خورد میکرد فریاد میکشید و تا میخواست حمله کنه به سمتش نیزه پرتاب میکردم اون هم فقط فریاد میکشید.:))
نیرو های دشمن هم با افرادم درگیر بودن نمیدونم چرا افرادم نمیمردن.:d

کلا مرحله آخرش خیلی فان بود ، از اونجا که میشد یار هایی رو که جمع کردی خبر کنی بازی واقعا آسون میشد.
تازه قبل اون دری که به مبارزه میرسید اون یارو Sandal واستاده بود هزار تا Healing Slave میفروخت برای همین هیچکدوم از یارهام توی مبارزه نمیمردند.
اینم تصویر فلمث که اژدها شده:
http://www.playkon.com/uploads/2009/06/Dragon-Age-E3-ss-04.jpg
اینم جنازش:d:
http://www.gamerzines.com/system.store/media/images/600/defeat-flemeth-dragon-age-04b05b851e54fd.jpg
ashena game

سرور فان آشنا گیم راه افتاد

www.ashenagame.com

شما هم امتحان کنید

realm 10.56.212.5
الان ربطش به این تاپیک چیه؟:d

shiIiIiT عجب چیزی از دست دام.:d
سر کشتن archenemy بازی باگ باحالی داد که خیلی راحت تونستم بکشمش. . .رفتم پشت دستگاهایی که نیزه پرتاب میکرد هر بار که نیزه بهش بر خورد میکرد فریاد میکشید و تا میخواست حمله کنه به سمتش نیزه پرتاب میکردم اون هم فقط فریاد میکشید.:))
نیرو های دشمن هم با افرادم درگیر بودن نمیدونم چرا افرادم نمیمردن.:d
عجب!:d

تعجبم از اينه كه چرا خودمم همين كارو كردم.:))

فكر نكنم باگ بود.استراتژيش همين بود.

خوب.نميشه مسكه:d

اگه ناراحت نميشين و مطمئن هستين كليك كنيد!

Felemeth توي اين بازي،موقعي هاك رو ملاقات ميكنه كه واردِن هنوز اونو نكشته!يعني قبل از مردن مياد پيش هاكـ و ماموريت/خواهشي ازش ميكنه!

Sandal

اينچانتمنت!!!؟؟:d:x

به نظر من UI بازی خیلی بد شده.
این عکس ها مال کدوم نسخه هست ؟واقعا گرافیک تو این عکس ها بده.

خوب فكر كنم،خيلي هم بد نباشه.انترفيسو سعي كردن يه جوري طراحي كنن كه روي كنسول ها هم خوب جواب بده.

مال نسخه 360 هست كه واقعا عاليه به نظر من.(براي 360 البته!!)

آخرین ویرایش:

من کشتمش، فکر کنم حتی اگه بازی رو تموم کرده باشی نکشته باشی بازم بری همونجا باشه، آیتم زیاد میده ۱۰ تا بیشتر فکر کنم از این Scale ها هم میده که تو Denerim بردم دوباره زره ساخت برام ولی بعدش دیگه نساخت گفت ورشکستم کردی یا یه همچین چیزی! :)

من اون يارو ازدها رو كشتم مهمترين آيتمي كه ميده يه چيزيه كه الان اسمشو يادم نيست اونو ميدي به يه آهنگري تو "دنريم" اونم بهت يه دست زره كامل مقاوم به اتش بهت ميده:horse:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or